# Benoit Cheyrou | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Benoit Cheyrou


Cheyrou Aslan olmak istiyor



Galatasaray'da gündeme gelen son isim, Fransız Benoit Cheyrou oldu. Menajer Franjo Vranjkovic, Marsilyalı oyuncuyu Sarı-Kırmızılılar'a önerirken, bonservisi konusunda yardımcı olabileceğini belirtti.



fft1mm1044884.jpg




Galatasaray’da her geçen gün yeni bir oyuncu gündeme geliyor. Özellikle Adnan Polat’ın “Orta sahaya iki takviye yapacağız” açıklamasının ardından, menajerler bu bölgede oynayan oyuncuları Cim Bom’a önermeye başladı. Bunların birçoğu dikkate alınmazken, Benoit Cheyrou ismi yönetimin dikkatini çekti. Menajer Franjo Vranjkovic, Marsilyalı oyuncunun takımından ayrılmayı düşündüğünü ve Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığını yönetime iletti.



Bonserviste kolaylık sağlanacak

Hırvat menajer, 29 yaşındaki oyuncunun bonservis bedelinin 5 milyon Euro olduğunu ancak bu rakamı daha aşağı indirebileceklerini belirtti. Galatasaray’ın bu teklifi Frank Rijkaard’a ileteceği ve Hollandalı çalıştırıcının vereceği rapora göre hareket edeceği ifade edildi. Sarı-Kırmızılılar’ın Marsilya’nın kapısını çalması halinde, Fransa şampiyonunun da Sabri için nabız yoklayabileceği öğrenildi.



Kaynak: Fanatik
 
Cevap: Benoit Cheyrou



arkadaşlar kim bu adam nasıl oynar video falan varsa biri lütfen koysun da bakalım.
 
Cevap: # Benoit Cheyrou



gene menajerler önermiş birilerini..

kardeşim kur artık adam gibi scout ekibini..
 
Cevap: # Benoit Cheyrou



Cheyrou solak bir oyuncu.Marsilya da son 3 sezon düzenli oynadı sadece son sezon biraz rotasyona uğradı yanlış hatırlamıyorsam.

Etkili defansif özellikleri var,topu oyuna iyi sokar ama yanına yine sarp barış tipi adamlar verilirse neler yapabilir kestiremiyorum.Elano'nun takımda tutlduğu ve yanına kalite bir orta saha daha alındığında iyi işler yapar.
 
Cevap: # Benoit Cheyrou



Ayrıca son bir ekleme.Cheyrou'nun pasör özelliği de yabana atılacak cinsten değil bence.Gerets'li dönemlerinde daha çok takip edebiliyordum.Sayısal olarak o sezon 50'ye yakın maçta oynadı ve 20'ye yakın asisti vardı.Öyle böyle asistlerde değil.Gerektiğinde çok çok ince gören bir oyuncu.



Zaten solak adamların pas özürlü olması ince düşünememesi pekte olasılık dahili değildir.
 
Cevap: # Benoit Cheyrou



herhalukarda elanoyu elimizde tutmalıyız çünkü patlama yapabilir bu yıl.....

bence kadroda orta 3lü şöyle olmalı:



---sağlam defansif orta saha----------sağlam hemdefansif hem ofansif orta saha

-------------elano------------
 
Cevap: # Benoit Cheyrou



Sağlam bi eleman olduğu söylenebilir, ama söylendiği gibi menajeri bile 5 milyona ayarlayamaz bu elemanı.Yoksa 5 milyon bedava böyle bir oyuncu için.
 
Cevap: # Benoit Cheyrou



Daha geçen hafta Marsilya'da kalacağını açıklamıştı,çok iyi bir oyuncu ama maalesef yalan bir haber.
 
Üst Alt