# Berkin Kamil Arslan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Berkin Kamil Arslan






Orta Saha



Doğum Tarihi 1992-02-03



Berkin Aslan Galatasaray'da

Lig B'den G.Saray'a...



Lig (B) 2. Klasman Grubu takımlarından Nazilli Belediyespor'un alt yapısında yetişen ve Genç Milli Takıma seçilen Berkin Aslan, Galatasaray'a transfer oldu.

Futbola 9 yaşında Nazilli Belediyespor minik takımında başlayan 15 yaşındaki Berkin Aslan, kısa süre içerisinde oynadığı futbol ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



Siyah-beyazlı kulüpte yıllarca futbol oynayan Mahmut Aslan'ın oğlu olan Berkin, Nazilli Belediyespor PAF takımındaki performansı ile önce 15 yaş Ege Bölge Karmasına seçildi.



Ege Karması ile Antalya'da bölgeler arası turnuvada oynadığı 3 maçta 8 gol atan Berkin Aslan, Genç Mili Takım aday kadrosuna çağrıldı.



Konyaspor, Antalyaspor, Denizlispor, Vestel Manisaspor, Ankaraspor takımlarının da izlediği genç yeteneği Galatasaraylı olan babası Mahmut Aslan, Nazilli Belediyespor onursal başkanı Esat Ergüler'in onayı ile Galatasaray'a verdi.



Sarı kırmızılı takımla sözleşme imzalayan genç oyuncunun tüm masraflarının kulüp tarafından karşılanacağı kaydedildi.
 
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan



Bu çocuğa dikkat..



Ayrıca bi<im paf takımda Cumhur diye bi oyuncu var...İnanılmaz bir mc, onun ismini göremedim, acaba yanlış mı hatırlıyorum
 
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan



Az önce A Takım - Paf Takım maçının bir kısmını seyrettim. Berkin çok iyi bir oyuncu. Nazar değmesin :) Güzel AMC olur kendisinden. Lincoln halt etmiş yanında :p
 
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan



Fm'de as oyuncu yaptım kendisini gerçekte de öyle olur umarım. :)
 
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan



Berkini Fenerbahce macinda cok begendim genc yasina ragmen cok iyi'di üstünde durulursa cok iyi oyuncu olur.
 
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan



Dün Berkini Almanya U17 Milli takimina karsi izledim, muhtesem oynadi hem sag hem sol kanatta cok iyidi
 
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan



Berkini Şimdi İzledim...



Süper bir teknik'i var ve surati.



Geleceğin Arda'sı Diyebiliriz....
 
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan



Berkini Şimdi İzledim...



Süper bir teknik'i var ve surati.



Geleceğin Arda'sı Diyebiliriz....



Mümkünse geleceğin Arda'sı,Pele'si,Maradona'sı,Messi'si olmasın.Aydın'a da öyle dedik sene başında üstünde çok büyük baskı oluşturduk.Elimizde patladı.

İyiyse takımını sırtlayan Berkin olur.;)
 
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan



Keşke senide alsalardı kampa.Eminim o yüklemelerden sonra rahat geçen maçların son 10 dakikaları girmeye başlardın...
 
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan



Berkin Galatasaray'dan u-18 milli takımına çağrılan tek isim olmuş!!! bu çocuğa kampa götürmeyerek çok büyük haksızlık yaptılar en az emre ve serdar kadar yetenekli belki onlardanda iyi...
 
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan



arkadaşlar umarım bu cocukda fos cıkmaz gecen sene cok isim soylendi yıldız dendi cogu satıldı bu senede diyoruz bakalım bu sene kendini geliştirsin seneye kampa alınır
 
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan



U18 Millilerin, Finlandiya maçları kadrosu



Sorumluluğunu Müfit Erkasap'ın, Teknik Direktörlüğünü Şenol Ustaömer'in yaptığı U18 Milli Takımımızın (01.01.1992), 4 ve 6 Ağustos 2009 tarihlerinde Finlandiya ile deplasmanda oynayacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular 31 Temmuz 2009 Cuma günü saat 12.00'de, TFF Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Tesisleri'nde toplanacak.



U18 Milli Takımı aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:



Orhan GÜLLE, Furkan ŞEKER, Sercan HACIOĞLU (Beşiktaş A.Ş.), Emre PEHLİVAN, Muhammet DEMİR (Bursaspor), Onur KARAKABAK (Fenerbahçe), BERKİN KAMİL ARSLAN (GALATASARAY), Efşan GEÇKİN (Gençlerbirliği), Armağan KUŞ (Kayserispor), Hasan Ahmet SARI (Trabzonspor A.Ş.), Oğulcan GÖKCE, Süleyman ÖZDAMAR (Altay), Okan SALMAZ (Adanaspor A.Ş.), Ömer Ali ŞAHİNER (Konya Şekerspor), Ömer KAHVECİ (Adana Demirspor), Ufuk ÖZBEK (FC Schalke 04)Gökay IŞITAN (Hamburger SV), Kamil Ahmet ÇÖREKÇİ (Millvall FC).
 
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan



Bugünki A takim-A2 macinda cosmus yine Berkin. Messi mübarek masallah diyelim. Topu her alisinda yardira yardira gitti sol taraftan, Cem'e verdigi gol pasi first class bir pass. O pasi dünyada atacak oyuncu cok az. Bir pozisyonda Topal geldi topu calar gibi oldu ama Berkin yine gecmeyi basardi. Yere cok saglam basiyor cocuk. Rijkaard bu cocugu mümkün degil görmezden gelmez. Tek sorun kanat bölgelerinde iyice yigilma oldu. Kewell, Serdar, Arda, Keita, Aydin. Bu durumda bence seneye Kewell'i serbest birakmak fena fikir olmayabilir. Genclerin önünü acmak lazim bence.
 
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan



Berkini bence Rijkaard ve Neeskens en az Messi gibi parlatabilirler, dogru idmanla eksiklerini kapatirlarsa cok iyi olur uefa listesine'de girmis oynatir insallah.
 
Üst Alt