Beşiktaş Amatör Şubeleri Kapatıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Beşiktaş Amatör Şubeleri Kapatıyor!


1546461_940x531.jpg

Beşiktaş ekonomik tedbirler nedeniyle birçok amatör şubenin faaliyetlerine son veriyor

Beşiktaş, ekonomik tedbirler nedeniyle kemer sıkma politikasına geçiyor.

NTV Spor'da yer alan habere göre erkek voleybol ve kadın basketbol şubeleri faaliyetlerinin en az 1 sezon dondurulması büyük oranda netlik kazandı. Kadın voleybol şubesiyle ilgili kesin karar, ilk yönetim toplantısında verilecek. Hentbol şubesinin bütçesinde ise büyük oranda kesintiler olacak.

Geçen sezon Türkiye Ligi'nde final oynayan erkek basketbol şubesinin faaliyetleri ise sponsor desteğiyle devam edecek. Boks, güreş, altletizm, briç gibi diğer amatör şubelerin durumu da yine yönetim toplantısında değerlendirilecek.

Beşiktaş'ta yaşanan bu gelişmelerin ardından amatör şubelerden sorumlu yönetici Erdal Karacan görevinden istifa etme kararı aldı. Karacan, yaptığı yazılı açıklamada, "Beşiktaş Kulübünün Amatör Şubelerinde Beşiktaşımızın başarısı için ter döken idari, teknik ve sporcu kardeşlerime; 2012 yılında şahsıma tevdi edilen, Beşiktaş Kulübü Amatör Şubelerinden sorumlu yöneticilik görevimden bugün itibarıyla ayrılacağım." ifadelerini kullandı.

Erdal Karacan, açıklamasında ayrıca şunları kaydetti:

"Geçen süre içerisinde sizlerin göstermiş olduğu üstün iş birliği anlayışı, çalışmalarınız, başarılarınız ve dostluğunuz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu duygu ve düşünceler ile bundan sonraki çalışma hayatınızda da sağlık ve başarı dolu günlerin her zaman sizlerle olmasını dileyerek, saygılarımı sunuyorum."

NTV Spor
 
Son derece mantıklı hamle.

Tekerlikli Sandalye Basketbol ve Kadın Basketbol hariç biz de yapmalıyız.

Katiliyorum. Tekerlekli Sandalye de basaridan basariya kosuyorlar adamlar ama gecen bütce kisitlama ve maas sorunlari ile iligli haber vardi.

Hatta kapatacaklar mi neymis. Yazik günah ya adamlarin üc kurusunun hesabini yapiyorlar futbolda cuval cuval para harciyorlar zerre degeri olmayan oyunculara.

Tekerlekli sandalye takiminda insanlari bu meslegi birakinca ne isle ugrasacak adamlarin hayat odagi bu. Futbol bransina göre üc kurus icin deger mi ya hem de bu kadar basarili bir bransin ekmegiyle oynamaya.
 
2 senedir sportif başarıdan gelen paraların hepsi siyasetin bir kanadına ve YD'ye gitti.

BJK 1-2 seneye komple iflas verir. Zaten 2 milyon Euro bonservisli futbolcuları bile pahalı diyip alamıyorlar.

2 sene üst üste şampiyon olup CL'ye giden bir takım için büyük çelişkileri var.
 
Fiko'dan mantikli bir hamle daha.Bizim de derhal boyle radikal kararlar almamiz lazim.Eger sponsor veya para bulamiyorsan dusuk butceyle fbye her bransta ezilmenin bir mantigi yok.Ya butceyi fbnin seviyesine cikar ya da tamamen kapat.Ortasi oldu mu bir cacik olmuyor.
 
Fiko'dan mantikli bir hamle daha.Bizim de derhal boyle radikal kararlar almamiz lazim.Eger sponsor veya para bulamiyorsan dusuk butceyle fbye her bransta ezilmenin bir mantigi yok.Ya butceyi fbnin seviyesine cikar ya da tamamen kapat.Ortasi oldu mu bir cacik olmuyor.
Bayan voleybolda fener'i bu sene hoş edeceğimiz gerçeğini görmezden gelmiyorsun umarım ?

TapaTalK
 
Mantıklı bir hamle. Bence biz de futbol kulübü olmalıyız. Voleybolu falan zaten hiç saymıyorum. Basketbol için konuşacak olursam eğer elimize ne geçiyor? Ne kazanıyoruz en fazla ne kadar kazanabiliriz? Avrupa liglerinde mücadele ediyoruz ve buranın amiral gemisi futboldur. Futbolda başarısızsan diğer bütün branşlarda başarılı ol bir anlamı kalmıyor. Biz Kuzey Amerika kulübü değiliz. Basketbol takımlarımız NBA veya WNBA'de mücadele etmiyor. Öyle olsa eyvallah basketbola yatırım yap hatta futbolu bile kapat sıkıntı yok.
 
Hep böyle malca yönetilecek değiliz, amatör branşların öyle ahım şahım gideri yok iyi bir yönetimle çok rahat sponsor bulunabilir. DANGALAKçA SABriye harcanan paralara kim bilir kaç şubenin işi görülürdü.

Amatör şubeleri kapatmak demek ben büyük kulüp değilim demektir bana göre, bu bağlamda haberi okuyunca garipsemedim Beşiktaş küçük kulüp çünkü.
 
Üst Alt