Beşiktaş Anıtlar Kurulundan izin aldı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Beşiktaş Anıtlar Kurulundan izin aldı


Beşiktaş kulübünün yıllardır izin almak için verdiği bürokrasi savaşı sonunda mutlu sonlandı.



Bugün Anıtlar kurulunun yaptığı toplantıda Fiyapı İnönü stadının yıkılarak yerine modern bir stad yapılmasına karar verildi. Kararın resmi olarak kamuoyuna açıklanmaması üzerine, ulaştığımız üst düzey yetkililer, Belediye Başkanları, Beşiktaş kulübü yetkilileri kesinlikle isimlerinin yazılmasını istemeden, iznin Anıtlar kurulundan çıktığını, ancak kararın resmi olarak Beşiktaş kulübüne bildirilmeden herhangi bir açıklama yapmak istemediklerini Haber1903 yetkililerine bildirdiler.



Kaynak: HABER1903 -



hadi olimpiyata bejekeliler
 
Cevap: Beşiktaş Anıtlar Kurulundan izin aldı



tt arena da oynicaklar büyük ihtimalle.demirören öyle acikladi.



Yok öyle bir şey.Zamanında bizim de öyle bir telebimiz olmuştu, fakat kabul etmediler.Hatta stad gelirinin %50'sini istedi, Yıldırım Demiören.Bunun üzerine olimpiyat stadına gitmek zorunda kaldık.Adnan Polat'ın zaten taraftarla arası iyi değil.Böyle bir işin altından kalkabileceğini ve tüm camia'yı arkasına alabileceğine ihtimal dahi vermiyorum.
 
Cevap: Beşiktaş Anıtlar Kurulundan izin aldı



Aslantepe'de oynama talebinde bulunacaklarını sanmıyorum. Demirören'in Lig Tv'de katıldığı bir programa denk gelmiştim. Orada ki beyanı, maçları Anadolu'nun çeşitli kentlerinde oynamaya niyetli oldukları yönündeydi. Alternatif olarakta Kasımpaşa stadı'nın adı geçmişti. Fakat mimik ve jestlerinden anladığım kadarıyla maçları Anadolu'nun muhtelif yerlerinde oynamayı planlıyorlar.
 
Cevap: Beşiktaş Anıtlar Kurulundan izin aldı



nıe aslantepede oynuyorlarkı febe gibi tiribün tiribün yapsınlar :D hem gecen sene tarihi eserdi inönü busene tarihsiz esermi oldu anlamadım ya eserdir dünde izin vermedin bugunde vermessin yada değidir niye izin icin bukadr naz yaptınz basından verseydınız izni
 
Cevap: Beşiktaş Anıtlar Kurulundan izin aldı



Bizim stadı fln verirlerse, büyük olay çıkar. Ben ihtimal bile vermiyorum. Adnan Polat, Berlusconi gibi yumruk yer, dışarı çıktığı anda. Herkesin bir sabrı var, umarım Adnan Polat bu sabrı zorlamaz.
 
Cevap: Beşiktaş Anıtlar Kurulundan izin aldı



Bizim stad'a oynasınlar.

Maç sonraları oluşan zarar artı satılan biletlerden yüzde 30 pay alırsak her iki taraf içinde uygun olur.
 
Cevap: Beşiktaş Anıtlar Kurulundan izin aldı



Söylenenlere göre Lig maçları Kaımpaşanın stadında Avrupa Ve Derbi Maçları TTarenada oynanacakmış
 
Üst Alt