Beşiktaş, Avrupa Kupalarından Men Tehlikesiyle Karşı Karşıya! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Beşiktaş, Avrupa Kupalarından Men Tehlikesiyle Karşı Karşıya!


besiktas-stsl-03102019_q85fat5p8gie1xx9avo9n1629.jpg

Siyah beyazlıların, Avrupa kupalarına katılma yolunda bir sorun yaşamaması için futbolcularına 13 milyon euro ödeme yapması gerekiyor.

Süper Lig'de şampiyonluk şansını zora sokan Beşiktaş, Avrupa kupalarına katılabilmek için ay sonuna kadar borcunu kapatması gerekiyor.
Hürriyet'te yer alan habere göre siyah beyazlılar, bir yıl içinde ödenmesi gereken 1.2 milyon liralık borcunu ve futbolcuların 13 milyon euro'luk alacaklarını vermesi gerekiyor. Aksi halde Avrupa kupalarından men tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Mart ayı sonuna kadar ödemeleri yapmak zorunda olan kulübün, futbolculardan "Alacağım yoktur." kağıdını temin etmesi gerekiyor.
UEFA, Mart ve Eylül ayında olmak üzere yılda iki kez kulüpleri denetliyor. Siyah beyazlı yönetim bu ay sonuna kadar 13 milyon euro ödeme yaptığı taktirde önümüzdeki eylül ayına kadar UEFA nezdinde rahatlayacak.

Goal
 
Öncelikle beter olsunlar diyorum. Bir yandan da Beşiktaş'ın durumuna bakıp eğer şampiyonlar ligine gidemezsek Galatasaray da bunlarla benzer duruma düşebilir diye hafiften kaygılanıyorum. İkinci olursak ne yapıp ne edip on elemeleri geçmemiz lazim.
 
Geçen sene Avrupa'da yokken şampiyon olduk.Bu sene Avrupa'dan erken elenen Başak'ın ligdeki durumu ortada.Seneye Fb Avrupa'da olmayacak.Bjk de olmazsa ve biz Avrupa'da gruplara kalırsak ligde işimiz zor olur.
 
Geçen sene Avrupa'da yokken şampiyon olduk.Bu sene Avrupa'dan erken elenen Başak'ın ligdeki durumu ortada.Seneye Fb Avrupa'da olmayacak.Bjk de olmazsa ve biz Avrupa'da gruplara kalırsak ligde işimiz zor olur.

Seviyorum karşim seni canları cehenneme ama işte ligde işimizi bozacak her türlü gelişmeye karşıyız , Uefa'da oynasınlar ama transfer yasağı gelsin daha iyi gruplara katılsalar kafadan 6 maç bu da 6 zor lig maçı demek.
 
Avrupadan men cezası nedir Allah aşkına adamlar yaptığı transferlerden dolayı bu durumdalar o zaman çakacaksın transfer yasağını 2 yıl avrupa dan men işlerine yarar bu yıl en fazla 3. Olup uefa ya bilmem kaçıncı on eleme turundan başlamamak daha iyi olur adamlar için ama transfer yasağı gelirse batarlar bu veteran kadro ve kiraliklarla
 
Kargalar iyice dağılır artık. Fiko istifa etmek zorunda kalabilir bu sürecin sonunda. Bir kaç yıl şunların iğrenç rekabetinden kurtuluruz.
 
Üst Alt