Beşiktaş, Chicharito'yu Bitiriyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Beşiktaş, Chicharito'yu Bitiriyor


Beşiktaş yeni forvetini buluyor. West Ham United'ın Meksikalı golcüsü Javier 'Chicharito' Hernandez, Beşiktaş'a transfer olmaya çok yakın.

Cenk Tosun'u Türk futbol tarihinin rekor bonservis bedeliyle Everton'a gönderen Beşiktaş, yeni forvet arayışlarını sonlandırıyor.

Siyah-beyazlılar, West Ham United'ın Meksikalı golcüsü Javier 'Chicharito' Hernandez'in transferini bitirmek üzere. Londra'da bulunan Fikret Orman ve transfer komitesi, 29 yaşındaki yıldız oyuncunun menajeri ve kulübüyle transferin son detaylarını görüşüyor.

Goal Türkiye' nin edindiği bilgiye göre Beşiktaş, Chicharito'yu bonservisiyle transfer etmek istiyor. İki kulüp 8.5 milyon euro civarında bir bedel karşılığında anlaşmaya çok yakın. Beşiktaş, Meksikalı golcüyle de yıllık 3.5 milyon euro'ya el sıkıştı. Transferin yakın zamanda resmiyet kazanması bekleniyor. Chicharito, sezon başında 17.8 milyon euro'ya West Ham United'a transfer olmuştu.

 
Javier Hernandez'in geleceğiyle ilgili iki olasılık var. Los Angeles Galaxy ve Beşiktaş. Yıldız futbolcuya MLS ligi takımlarından Los Angeles Galaxy de teklifte bulundu. (HITC Sport)
 
32-33 yaşındaki Negredo'ya 4.5 milyon Euro maaş bağlayan tinerciler gelirse en az 5 milyon Euro'da Chicharito 'ya bağlamak zorundadır

Gelsin gelsin yavaş yavaş borç batağına götürür böyle hamlerer ...
 
Leverkusenda çok iyidi.
Orada ki ilk geldiği zamanda ki performansı sergiler ise fark yaratır ligde. Bizim takımda da iyi ikili olur Gomis ile bence. Çalışkan oyuncu
 
şerbetli bir herif leblebici kalitesi yok bence ama atıyor

gelmese iyi olur


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt