Beşiktaş, Diego Costa ile Temas Halinde! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Beşiktaş, Diego Costa ile Temas Halinde!


Chelseas-Diego-Costa-celebrates-with-his-medal-after-winning-the-Premier-League.jpg

Pepe’yi bitiren Beşiktaş, şimdi de Chelsea ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Diego Costa’yı renklerine bağlamaya hazırlanıyor...


Habertürk'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar, geçtiğimiz sezon Chelsea’nin teknik patronu Conte ile sorun yaşayan ve 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın yoluna Maviler’de devam etmeyeceğini belirten Diego Costa ile ilgileniyor...

Çin’den teklifler gelmesine karşın Uzak Doğu’ya sıcak bakmadığını açıklayan yıldız golcü, Atletico Madrid’e geri dönmek istediğini söylemiş ancak Ispanyol kulübünün transfer yasağı nedeniyle bunun şimdilik imkansız olduğunu belirtmişti.

Kiralama formülü masada

Bu gelişmeler ışığında Chelsea ile iyi ilişkiler içinde olan başkan Fikret Orman’ın Brezilya asıllı Ispanyol oyuncunun kiralanması için Ingilizler ile bir araya geldiği ileri sürüldü.

Transferle ilgili önümüzdeki günlerde yeni gelişmelerin yaşanacağı kaydedildi.

6 yıl önce ismi geçmişti

Diego Costa’nın ismi yaklaşık 6 yıl önce de Beşiktaş ile anılmıştı... İspanyol oyuncu tam Kartal’a gelmek üzereyken sakatlığı nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.

Diego Costa 2014 yılında bu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Beşiktaş bana gerçekten çok iyi teklif yapmıştı. Ama sanırım tanrı kariyerim açısından bu transferin olmasını istemedi” ifadelerini kullanmıştı.
 
Sanırım yine kendilerini Barcelona sanmaya başladı gerizekalılar.

Ulan inşallah CL de Bayern-Barca ikilisi birden çıkar bunlara grupta da gerçekler ile yüzleşirler. Aslında Kiev gibi 4.sınıf bir takım bile yetiyor geçen sene gördüğümüz gibi ama Liverpool faciasının bir benzerini yaşamalarını istiyorum bu kıçı kalkıkların.

sent via GSC
 
Sinan Bilgin denen ne idügü belirsiz kisiden mesaj var:

"Cildirt bizi Fiko Baskan."

Sinan Bilgin

GSK Üyesi
 
Sanırım yine kendilerini Barcelona sanmaya başladı gerizekalılar.

Ulan inşallah CL de Bayern-Barca ikilisi birden çıkar bunlara grupta da gerçekler ile yüzleşirler. Aslında Kiev gibi 4.sınıf bir takım bile yetiyor geçen sene gördüğümüz gibi ama Liverpool faciasının bir benzerini yaşamalarını istiyorum bu kıçı kalkıkların.

sent via GSC
Alternatifi de Benzema diyorlar :D
 
Atletico'da daha yıldızı parlamamışken bile alamadılar şimdi mi alacaklar. Kendilerini güldürmesinler

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Beşiktaş ile Galatasaray farkını ortaya koymak adına ..

Söz konusu transfer BJK adına rivayet ediliyorsa Habertürk gibi vasat bir gazete muhabiri tarafından masada çay içerken sıkılır, asla rakamdan bahsedilmez..

Mevzu bahis Galatasaray olsaydı haber metni şöyle olacaktı :

Daily News'te yer alan habere göre ; sarı - kırmızılılar , geçtiğimiz sezon Chelsea’nin teknik patronu Conte ile sorun yaşayan ve 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın yoluna Maviler’de devam etmeyeceğini belirten Diego Costa ile söz kesti.

Çin’den teklifler gelmesine karşın Uzak Doğu’ya sıcak bakmadığını açıklayan yıldız golcü, Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyor.

Galatasaray'ın ünlü futbolcu için 24 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddiaa ediliyor.


işte iki camia arasında fark bu kadar keskindir..
 
Hem geçen sene 20 gol 8 assist yapan biri için en az 30m euro isterler, Bonservisini alamazlar. Adamlar niye kiralık yollasın ki?
 
Üst Alt