Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi: ''Türkiye kupası bizim olacak'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi: ''Türkiye kupası bizim olacak''


"Kupa bizim olacak"

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi: Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz


Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kadar gidip kupayı almak istediklerini söyledi.


Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda Torku Konyaspor ile eşleşen Beşiktaş'ın yönetim kurulu üyesi Çebi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çeyrek finale kalan takımların zor koşullardan geçerek bu hakkı yakaladığını belirterek, "Hepsi bizim için önemli rakiplerdi. Büyük veya küçük rakip diye kura çekmedik. Bir eşleşme gerekiyordu böyle çektik" dedi.


Yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşme olasılıklarına değinen Ahmet Nur Çebi, "Umarım güzel derbi olur. Kupayı kaldıracağımıza inanıyoruz. Kupa bizim olacak. Fenerbahçe maçını da aşarak finali bir takımla oynamayı arzu ediyoruz. Bunun da böyle olacağına inanıyoruz. İnandığımız takdirde o takımı seçmişsin, bu takımı seçmişsin; o renkte takım çıkmış, bu çıkmış önemli değil. İsteyeceksiniz ve alacaksınız" ifadelerini kullandı.



Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Ziraat Türkiye Kupası'nın önemli olmadığı yönündeki açıklamalarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Çebi, şöyle konuştu:

"Ekonomik olarak baktığımızda Aziz Bey'e katılıyorum. Ekonomik anlamda kulüplere pek katkısı yok. Ancak bu kulüplerin görevi, sadece ekonomiyi yürütmek değildir, Türk futboluna hizmet etmektir. Türk spor kamuoyunun ilgi ve alakasını futbola odaklamaktır. Manevi tarafından baktığınızda ben bu turnuvanın Anadolu'ya yayılan buram buram futbolun daha da ilgi çekebilmesi anlamında katkı vereceğini düşünüyorum. Aynı zamanda kamusal görevi de var. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Beşiktaş'ı, Fenerbahçe'yi seyretmeleri, onların takımlarıyla rekabet etmemizin muhakkak futbola ilgi ve alaka anlamında çok katkısı var. Bu tarafı bizim açımızdan ağır basıyor. Evet ekonomi zayıf, zararı da var ama maneviyatı açısında görevlerimizin içinde olduğunu düşünüyorum. Katkı vermek zorundayız, bunu da isteyerek ve zevkle yapıyoruz."




Aziz Yıldırım'ın havuz sistemiyle ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine Çebi, "Ben başka camia adına yorum yapma hakkına sahip değil. Oradakiler böyle takdir edip, böyle yaparlarsa biz de o gün gereğini gerektiği gibi yaparız" değerlendirmesinde bulundu.


Beşiktaş'ın ligdeki iki maçının ertelenmesinin fikstüre etkisine değinen Ahmet Nur Çebi, "Handikap olacağını düşünmüyorum. Sürekli çalışıyoruz, iki kupa maçı da oynadık" diye konuştu.

Mayıs ayından sonra yönetimde olmayacağı yönündeki açıklamalarının olduğunun belirtilmesi üzerine Çebi, şunları söyledi:

"Mayıs ayına çok var. Benim proje olarak kafamı taktığım Beşiktaş'ın şampiyonluğu ve stadın bitmesi. Bir röportajımda birçok insanın yönetici olma hakkı olduğunu, onlara da yer ayrılması gerektiğini söyledim. Emaneti vereceğiniz kişiler önemli. Koşulları ve kişileri de iyi değerlendirmek gerekiyor. Beşiktaş'a hizmet edecek kişilerin gelmesi önemli."



TRTSPOR
 
Adamlar çekip çekip konuşuyor.Fazla kaale almaya değmez.Tamam iyi futbol oynuyorlarda adamlar lider diye kendilerini barca gibi görmeye başladılar.
 
GS, BJK, ve FB oldugu sürece bu kupanin bir iddiasi oluyor, onun disinda alsan bos, almasan bos. Böyle iddiali aciklamalar güzel, biraz heyecan lazim.
 
GS, BJK, ve FB oldugu sürece bu kupanin bir iddiasi oluyor, onun disinda alsan bos, almasan bos. Böyle iddiali aciklamalar güzel, biraz heyecan lazim.

fener yada bejeke ile çift maç eleminasyon oynamadan neyleyim ben finali ya geretsli dönemde kupada febeyle eşleşmiştik çok heycanlıydı ilk maçta 2-0 yenilip rövanşda 3-2 yenmiştik galiba birde feldkamplı dönemde meşur lincoln volkan kavgalı tur da efsaneydi
 
fener yada bejeke ile çift maç eleminasyon oynamadan neyleyim ben finali ya geretsli dönemde kupada febeyle eşleşmiştik çok heycanlıydı ilk maçta 2-0 yenilip rövanşda 3-2 yenmiştik galiba birde feldkamplı dönemde meşur lincoln volkan kavgalı tur da efsaneydi

Aynen, aynisi Süperkupa icinde gecerli. Kayserispor´a karsi oynadigimiz macin zerre keyfi yoktu, Bursaspor keza öyle. Fenerbahce yada en azindan Besiktas´i yenmeden tadi cikmiyor, maclar heyecanli olmuyor.
 
Üst Alt