Beşiktaş ve Lyon'a 1'er Yıl Men! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Beşiktaş ve Lyon'a 1'er Yıl Men!


fft104mm4023102.jpg


UEFA disiplin kurulu şok bir karar verdi. Beşiktaş'a ve Lyon'a 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası verdi.


UEFA disiplin kurulu şok bir karar verdi. Beşiktaş'a ve Lyon'a 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası verdi. İki kulüp, 2 yıl içerisinde benzer bir olaya karıştığı takdirde, 1 yıl Avrupa'dan men cezası olacak.

UEFA ayrıca Beşiktaş ve Lyon kulüplerine 100.000'er euro para cezası kesti.

Avrupa Ligi Çeyrek finali ilk maçında Fransa'da yaşanan iki takım taraftarları arasında yaşanan arbede nedeniyle mücadele geç başlamış ve Fransız taraftarlar sahaya inmişlerdi.

Beşiktaş itiraz edecek

Beşiktaş Kulübü, UEFA'nın verdiği karara cuma günü itiraz edeceği de gelen bilgiler arasında.

Lyon cephesinden ilk açıklama

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Lyon Başkanı Aulas, verilen ceza ile ilgili olarak, " Verilen kararın adil bir karar olduğunu düşünüyorum. Belki Beşiktaş için biraz ağır olmuş olabilir." cevabını verdi.
 
Beşiktaş Murat 131 kasasına sahip gibi düşünelim. Bu camia klasik 1.4 atmosferik 75hp ve 4 ileri şanzıman ile üretilmiş. Ancak BJK'ya 2 senedir siyaset-federasyon vs... derken 3.0 322hp twin turbo motor taktılar ve yokuş aşağı 250km süratla gidiyor bu teneke. Kaldıramadı yani kasa motoru hazmedemi.

Beşiktaş çökerse çok fena çökecek.
 
Vurun daha ölmediler :D Şaka bi yana bu nasıl bir karar, adaletten çok uzak görünmekte. Ev sahibi güvenliği sağlayamıyor, üstüne kendi taraftarları taşkınlık yapıyor ama ceza iki tarafa da aynı şekilde veriliyor, çıkıp birilerinin sorması gerekir eğer aynı olaylar aynı şartlar altında Türkiye'de yaşansa idi aynı yaptırımlar mı uygulanırdı? Rakip olmak ayrı bir durum Avrupa'da bize olan bakış açısının kirli yüzünü görmek ve buna karşı ortak bir tavır almak gerekir, kendi ülkemizde siyasetin spora dahil olmasından nasıl rahatsızsak burada da aynı duruşu sergilememiz gerekir, kulübümüzden bir açıklama yapılsa hoş olur, çünkü kararın rasyonel bir tarafı yok.
 
aynı durum fenerinde başına geldi bişi olmadı, yine olmaz. dikkat ediceklerdir artık

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu olaylarda iki klube de bu kadar hafif gecistirme oduldur , lyon un ceza almamasi skandal oncelikle . lyon a ceza veremeyip bjk ye vermek de mantiksiz olurdu

lyon yari finalde seyircisiz oynamasin diye bjk de yirtti
 
Üst Alt