Beşiktaş'ın Bedelsiz Yaptığı Transferler | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Beşiktaş'ın Bedelsiz Yaptığı Transferler


Pepe, Vida, Gökhan, Babel, Cenk, Atiba, Fabri, Tosic

Cidden yazık. Bizim kulübün ne kadar kötü yönetildiğinin bir göstergesi. Adamları üst düzeyde tutan tam da bu adamlar zaten. Biz bir oyuncuya 8 milyondan aşağı vermezsek rahatlayamıyoruz.
 
Pepe disi asli zatin da cop
Vidayi gormedik daha

Etmen td orda


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu oyuncular piyasada dolanirken basimizda düzgün bi teknik direktör yada direk Terim olsaydi, suan en azindan Gökhanla Caner bizim takimda oynuyodu.
 
Ulan başımızda azıcık doğru düzgün bir başkan olsa sözleşmesi bitecek olan ne topçular var onlarla şimdiden ön protokol imzalardı
Tamam tutup Sanchez-Özil 'i getir demiyoruz adama ama ne bileyim Wilshere-Bernard-Meyer-Cabaye-Shaw-Asamoah-Moutinho-Miranda-Younes-Ribery-Robben-Ben Arfa-Gignac filan ne topçular var sözleşmesi bitecek şunlardan 1-2 sini ikna etmek imkansız değil ...

Ama Dursun ve çetesinin aklından geçmez bunlar inşallah yeni yönetimimiz bu fırsatları kaçırmaz ...
 
Pepe haric bize bu futbolcular katki saglayamazdi bence

bjk icin faydali ve uygun transferler oldular ama
 
Fikret orman'dan dolayi degil bana göre sirf senol günes oldugu icin tuttu bu transferler

Tosic Babel cenk gibi adamlar senol günes'ten dolayi gelistiler ve iyi duruma geldiler
 
Vodafone park farkı bence ve iyi de kadro kimyası tutu.
Babel diyen adam boşuna Liverpool da oynamadı zamanında üstelik. Q7 desen Avrupa şampiyonu oldu daha yeni yani. Cenk zaten iyidi ve üstüne katarak ilerliyor halen.
Atiba büyük usta mevkisinde ki orta sahaları 4-5 yıldır birbirini tanıyor. Pepe Adriano desek zaten bu herifler elit seviyeden gelmiş.
Şenol güneşlik olay yok pek bence. İstikrar ve Vodafone parkın etkisi çok daha önemli faktör oluştu bunlarda. Bu sene bide belki seneyi görür bu kadroları sonra biter bu jenerasyonları artık yaşdan dolayı.
 
Bjk sadece bonservis değil,maaş olarak da doğru yönetiliyor. Bizden çok daha iyi kadrosu olmasına rağmen toplama bakıldığında daha az ücret ödüyorlar. 3-4 isim dışında 2.5M'den fazla alan yok. Bizde kadroya giremeyen bile 2M'den aşağı almıyor.

Bu yüzden yönetim önemli işte. FTerim yetmez sadece.
 
Dün terim dikkat ederseniz benimde hatalarım var keşke bende galatasarayın arsene wengeri olsaydım tarzında bir şeyler söyledi 1996 yılında bize gelmişti 21 sene ben galatasarayın başında olsaydım acaba neler olurdu dedi ben söyleyim çoktan şampiyonlar ligini kaldırmıştık
 
bedelsiz deyipte övmeyin bu tinercileri vida denilen adam bedavayımı geldi sanki en az senelik 3.5 ve tinerciler ilk yıldaki maas dengesini coktan kaybetti

şenol giderse asıl napacaklar,sampiyon olamazlarsa görürüm ben onları baska gelirleri olmayan bir kulüp

heriflerin borcu azalacagına dahada artıyor
 
Bjk zaten sürekli böyle transferler yaptığı için Türkiye'nin 3.büyük kulübü. Papaz her zaman pilav yemez bu transferlerin bazıları iyi çıktığı için başarı oldular. Pepe hariç hiçbir oyuncuyu takımında görmek istemem. Pepe bedelsiz geldi diyorsunuz ama imza parası + 4.3 milyon euro yıllık ücret alıyor. Atiba dediğiniz adam artık son yıllarını oynuyor performansı çok düştü 1 yıl içinde ismi bile duyulmayacak. Kısacası kaliteli futbolcu almak istiyorsan bonservis vermekte bir sakınca yok.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt