beşiktaşlı ağlaklığına kim dur diyecek | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

beşiktaşlı ağlaklığına kim dur diyecek


Rekabeti geçtim bir futbolsever olarak bjknin lig maçlarını izlemekten tiksiniyorum..şenol babaları nasıl tembihledilerse 1. dakikadaki hücum faule 5.dakikadaki taca bile ititrz ediyorlar. kararın değişmeyeceğinin herkes farkında amaç hakemi baskı altına alıp bir sonraki pozisyonda lehine düdük almak.. Hakem olsam bunların maçına çıkmak istemem çirkef pepe bile bunların yanında süt dökmüş kedi gibi kalıyor..
Hele son anlarda bir pozisyon vardı artık televşzyonu kıracaktım sinirden.. caner taç çizgisinde mahmutun ayağına vurdu hakem devam ettirdi pozisyon bittikten sonra hakem sakatlık nedeniyle maçı durdurdu.. Canerin sövme muhabbeti de orada oldu..Hem adamın ayağına bvuruyorsun hem faul almıyorsun bir de üstüne hakeme sövüyorsun..
 
hocasının oyuncuları nolacak? Şenol puan kaybından sonra hakemi suçlamadığı 1 basın toplantası yok. Herseye bi bahaneleri var.
 
genetik miras

zor biraz

6-7 sezon da 1 önlerine kupa verip ,saldırılarına kulaklarına tıkayarak abilik yapmalıyız

atsan atılmaz satsan satılmaz,yapacak bir şey yok
 
Hocasının ne dediğini bir anlayabilsem ben dur diyebilirim. Ama ne anlatmaya çalıştığını henüz çözemedim.
 
-dur
+bize dur diyorlar herkese karsi boyle degiljsnsjjsjdhdjsjdhhd...biz her seye ragmen sahadaki oyunumuzusjsnjdjjsjsjs...ucan kurbagajdjshhdjs...ziplayan fasulyejsjsjd...ben anlamiyorum.
 
Bu sene şampiyon olarak ancak biz son verebiliriz. Şampiyon ol hepsi ağır şizofreni rahatsızlığından ötürü tımarhaneye kaldırılsın ve dolayısı ile ortada ağlaklık yapacak kimse kalmasın. Çözüm çok basit.
 
Cevap veriyorum, zaman.

Hep böylelerdi de genelde 4. 5. falan oldukları için göze batmıyordu, şimdi iki kıpırdayınca yine bir tarafları kalktı. Bir kaç seneye (muhtemelen bu sene, veya en fazla 2) normale dönerler, yani 10 senede 1 veya 2 şampiyonluğa, o gün gelince bu gibi sorunlarda otomatik olarak ortadan kalkacak.
 
Bu winner ruhu sekte aldı ligde,2 yıldır hiçbir kritik maçı alamadık.

Bize yakışmayan teknik adamlar, futbolcular getirilirse olağan budur hocam. Yönetimin bariz hatası var bu hususta. Galatasaray başkanı vizyonlu ve Galatasaray'ın kazanan ruhunu koruyabilmeli. Hamza Hamzaoğlu gibi bir T.D ile 3 kupa alınmışlığı var. Bu camia birlik olduğu zaman kolay kolay kaybetmiyoruz, aksi olduğu zamanda ise lig ile bağlantımız kopuyor maalesef.
 
Üst Alt