Beşiktaş'ta İki Kişi Koronavirüse Yakalandı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Beşiktaş'ta İki Kişi Koronavirüse Yakalandı!


5c35f72c66a97cf10843a95f.jpg


Beşiktaş kulübü bir futbolcu ve bir çalışanda koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu, liglerin 12 Haziran'da başlamasını öngörürken, kulüplere uygulanan korona virüs testleri de devam ediyor.


Beşiktaş Kulübü Sağlık Ekibi Danışmanı Dr. Tekin Kerem Ülkü, dün tüm takıma yapılan testler sonucunda bir futbolcu ve bir kulüp çalışanının sonuçlarının pozitif olduğunu açıkladı.

Ülkü açıklamasında, "8 Mayıs Cuma günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan testler neticesinde, bir futbolcumuz ile bir çalışanımızda pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir. Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz ile çalışanımızın takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır" ifadelerini kullandı.

(İHA)​
 
Ben şunu merak ediyorum.. Hadi 1-2 futbolcu da corona çıkınca bu sene ligi tescil ettin bitirdin peki eylül-ekim ayında yeni sezon başlamışken bir oyuncuda çıkarsa ne olacak sonuçta 2021 yılına kadar asi bulunması çok zor bir hastalıktan bahsediliyor...Bu mantıkla o zaman da ligi tamamlanan çok zor..

Ama eminim sezon başladığında böyle bir durum yaşansa bugün oynamasın diye ağlayanlar o gün oynansin diye ortalığı yıkacaklar...
 
Bu surecte futbolun icindeki covidli vakalari tespit etmis olmamiz buyuk bir basaridir ve maclarin baslamasina hazir oldugumuzun kanitidir.
 
Sağlık çalışanları covid oluyor tedavi oluyorlar 2 hafta falan sonra yine iş başı siz de öyle olucaksınız kurtuluş yok yok öyle 3 kuruşa 10 köfte yeter yaptığınız tatil.
 
Üst Alt