Beşiktaş'tan Forlan tepkisi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Beşiktaş'tan Forlan tepkisi


Adı uzun süre Beşiktaş'la anılan Uruguaylı golcü Diego Forlan içindevreye Galatasaray'ın girmesi, Yıldırım Demirören'i kızdırdı. Başkan,“Keşke Klose'de yaptıkları kibarlığı, burada da gösterebilselerdi” dedi





fft1mm1456616.jpg





Beşiktaş’ın uzun süre transfer gündeminde yer alan ve taraftarların takımda çok görmek istediği Diego Forlan’ın isminin Galatasaray’la anılması, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in tepkisine neden oldu. Yüksek maliyeti ve yaşı itibariyle alınmasından vazgeçilen Forlan’la Sarı-Kırmızılılar’ın ilgilenmesini manidar bulan Demirören, “Bizim yöneticilerimiz, Miroslav Klose’yi almak için Almanya’ya gittiklerinde, sayın Ali Dürüst bizi arayıp, bu futbolcu için devrede olduklarını söylemişti. Sonrasında ise Galatasaray incelik gösterip, aradan çekilmişti” dedi. Forlan konusunda kamuoyunda herkesin, Atletico Madrid’in Uruguaylı yıldızıyla ilgilendiklerini bildiklerini ifade eden Başkan, ezeli rakiplerinin bu girişimi karşısında biraz tepkiliydi.

‘Kulüplere hayırlı olsun’

Ama her şeye rağmen tüm takımların aldıkları ve alacakları futbolcuların, kulüplere hayırlı olmasını dilediğini belirten Demirören, “Umarım Galatasaray Forlan’ı, diğer takımlarımız da diğer yıldızları kadrolarına katabilirler. Çünkü ülkemize ne kadar iyi isimler gelirse, ligimizin rekabet gücü o kadar artar. Bugün Türk takımları içinde en çok Beşiktaş’ın adı geçiyor. Bu, aldığımız yıldızlar ve Allen İverson gibi isimlerle gerçekleşti” dedi.



https://fanatik.ekolay.net/Forlan-tepkisi_3_Detail_33_228635.htm
 
Cevap: Beşiktaş'tan Forlan tepkisi



Bu ne lan bizimkiler beşiktaş arayınca hemen aradan çekiliyorlar mı ersanda da böyle yapmışlardı.

klose den çekildikleri iyi oldu gerçi ama beşiktaş her istediğinde aradan çekilceksek bırakalım biz bu işi
 
Cevap: Beşiktaş'tan Forlan tepkisi



O zaman dünyadaki bütün futbolcularla ilgilenelim bjk transfer yapamasın,böyle saçma şey mi olur.Biz 2 ay uğraştık alamadık sizde almayın demiş resmen :/
 
Cevap: Beşiktaş'tan Forlan tepkisi



iyi alıştılar bunlarda istiyolarsa bide yapcağımız transferleri bunlara soralım onay verirlerse yapalım
 
Cevap: Beşiktaş'tan Forlan tepkisi



Beşiktaş biraz çapını bilsin.. Ne yaparlarsa yapsınlar bu lig'in 3. büyük takımı olacaklar.
 
Cevap: Beşiktaş'tan Forlan tepkisi



Saçma. Rekabet bu tüpçü. Bize kimse kibarlık yapmıyor, bizde kimseye yapmayız. Kapatın çenenizi işinize bakın.
 
Cevap: Beşiktaş'tan Forlan tepkisi



Yahu Yıldırım kız gibi tripleri, ağlamaları bırak işimize gücümüze bakalım. Senin üç kuruşluk takımından bize ne devamlı gönül koyuyorsun, git Gençlerbirliği ile falan mukayese et kendini. Manyak mıdır nedir anlamadımki ya..
 
Cevap: Beşiktaş'tan Forlan tepkisi



Büyük takım başkanları liseli kızlar gibi davranmaya başladı.Önce Sadri Şener sonra Yıldırım Demirören ne alaka yahu biz daha evvel ilgilendik siz ilgilenmeyin böyle bir şey mi var ?
 
Cevap: Beşiktaş'tan Forlan tepkisi



Adalı diyip duruyolar Mendezin topçulardan başka adam getirdikleri yok.Adamların stadları belli değil daha hala yıldız peşindeler.Olimpiyatın rüzgarına karşı trivela vuruşlar nası falso alacak çok merak ediyorum
 
Cevap: Beşiktaş'tan Forlan tepkisi



Adana başkanının sıra Galatasaray'da demesine rağmen Pazartesi görüşeceğiz demesine rağmen adamı uçakta sıkıştırıp ayartmak ne demek oluyor Demirören önce bunu açıklasın.
 
Üst Alt