Bilet Devri Nasıl Yapılır? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
a3b55ebc9cbf4abdab4735633ce8f49f.jpeg

Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 11. haftasında Gençlerbirliği'ni Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda konuk edecek. Mücadele 3 Kasım Cuma günü saat 20:00'de oynanacak.

9. haftada oynanan Fenerbahçe maçı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği karar neticesinde GÜNEY KALE ARKASI 118, 119, 120, 121, 217, 218, 219, 220, 221, ODEABANK KUZEY KALE ARKASI 105, 106, 107, 205, 206, 207, 208, DOĞU TRİBÜN 112, 113, 114, 212, 213, 214, 414, 415, 416 ve BATI TRİBÜN 100 numaralı bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartları Gençlerbirliği maçında bloke edilecek. Kartları bloke olan taraftarlarımız diledikleri takdirde mevcut koltuklarını passo.com.tr üzerinden başka bir kişiye transfer edebilirler. Kombine ve 3 maçlık kombine paketi sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübümüze de devredebilirler. Kulübe devredilen biletler satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin yüzde 60’ı 2018-2019 futbol sezonu kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

BİLET DEVRİ (RESALE) NASIL YAPILIR?
Bilet devri yapabilmek için www.passo.com.tr üzerinden sağ üst köşede bulunan üye giriş bölümünden giriş yapılır. Giriş yapıldıktan sonra HESABIM bölümünden KOMBİNELERİM bölümüne tıklanır. Kombinelerim bölümünde bulunan KOMBİNE KULÜBE DEVİR kutucuğuna tıklanır. Kombine Devir kutucuğuna tıklandıktan sonra hangi takıma ait kombineniz var ise ilgili takım alt bölümde bulunan takım kutucuğundan seçilir. Açılan sayfada Kombine Devir yapılmak istenen maç seçilir listelenen maçın karşısında bulunan Kombine Devir butonuna basılır. Kombine Devir butonuna tıklandıktan sonra açılan sözleşme OKUNUR ve ONAY verilir. Sözleşme onayı sonrasında açılan sekmede sistemde kayıtlı olunan TC kimlik numarası ve telefon numarası girilerek OTP mesajı iletilir ve gelen OTP mesajında bulunan numara ilgili alana yazılır. Gelen OTP mesajı girildikten sonra kombine devir talebiniz kulübe iletilmiş olacaktır. Kulübün onay vermesi halinde koltuğunuz maçlık olarak satışa sunulur. Talep, Onay ve Koltuğun Satılması sonrasında tüm işlemler ile ilgili e-mail ile bilgilendirilmektedir.

KOMBİNE DEVİR KURALLARI (RESALE) KURALLARI
- Bilet devir işlemi için kombine sahibinin www.passo.com.tr adresinden hesabına girerek “Kombinelerim” bölümünde bulunan “Kombine Kulübe Devir” sekmesinden devir işlemi için talepte bulunması gerekmektedir.

- Bilet devir işlemi için talep toplanması ilgili spor kulübünün kararına bağlıdır. Kombine sahibi talep için web sitesinde bulunan ilgili bölüme giriş yaptığında listelenen maçlar için devir işlemi talebinde bulunabilir.

- Kombine sahibi devir işlemi talebinde bulunduktan sonra ilgili spor kulübü bu talebi onaylayana kadar talebini geri çekme hakkı bulunmaktadır.

- Kulüp ilgili devir talebini onayladıktan sonra kombine sahibine ait olan koltuğun ilgili spor kulübüne devri gerçekleşerek ilgili koltuk satışa sunulacaktır. Onay sonrası koltuğun tekrar kombine sahibine devri gerçekleşemez.

- Kombine sahibinin devir işlemi onaylandıktan sonra, kombine sahibi bir başka koltuğu kendisine transfer alabilir veya istemiş olduğu bir başka kategoriden bilet satın alabilir.

- Kombine sahibinin devirde bulunduğu koltuğun satışının gerçekleşmesi durumunda, bilet bedeli kulübün belirlemiş olduğu oranda puan olarak kombine sahibinin puan hesabına aktarılacaktır.

- Devir işleminde bulunulan koltuğun satışı gerçekleştikten sonra herhangi bir nedenle iptal edilmesi durumunda kazanılan puan silinecektir. Koltuk yeniden satışa sunulacak olup satılması halinde yeniden puan yüklemesi gerçekleşecektir.

- İlgili kulüp için maçlık bilet üzerinden puan oranı yüzde 60 oranındadır

- Sezon içerisinde toplamış olduğunuz puanlarınızı yeni sezon kombine yenilemelerinde ilgili kulübün belirlemiş olduğu tarih aralığında ve satış kuralları çerçevesinde indirim olarak kullanabilirsiniz.

- Belirlenen tarih aralığında kullanılmayan puanlar geçerliliğini yitirecektir. Toplamış olduğunuz puanları başkasına devredemez veya başkası adına kullanamazsınız.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

galatasaray.org

GSCimbom Portal
 
Üst Alt