GSC Haber - Bir GSC Klasiği: Sezon Sonu Sözleşmesi Bitecek Olan Futbolcular - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Bir GSC Klasiği: Sezon Sonu Sözleşmesi Bitecek Olan Futbolcular


yabanci siniri geliyor artik boyle listelere bakip moral bozmayalim derim.
Emre Akbaba kesin alinmali.
Kaan Ayhan ve Alper Potuk da olabilir.
 
CB: Miranda, *Domagoj Vida, Evgen Khacheridi, Neven Subotic,, Serdar Tasci

LB: Kwadwo Asamoah, Domenico Criscito, Guilherme Siqueira,

RB: Rafinha, Darijo Srna, Sebastian Jung, Kaan Ayhan

CM: Ander Herrera, Yohan Cabaye, Santi Cazorla, Marouane Fellaini, Raheem Lawal, Okechukwu Azubuike, Abdou Diakhate

AM: Hatem Ben Arfa, Lucas Lima, Zlatko Junuzovic, Omar Abdulrahman

LW: Bernard, , Franck Ribery, Amin Younes,


ST: Luan, Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimovic, Abel Hernandez, Vincent Aboubakar, Dieumerci Mbokani, Facundo Ferreyra,

Gözüme takılanlar ;)
 
Bu listeden Asamoah mutlu sonla bitecek zaten inşallah. Bunun yanında özellikle 2 isme dikkat çekmek istiyorum. Sol kanat için Amin Younes. Gerçekten müthiş bir yetenek. Bu yazda zaten ilgilendiğimiz yönünde haberler çıkmıştı bir ara. Scout ekibinin takibinde olan bir isimdir muhtemelen. Çalım atmayı bu kadar kolay gösteren adam azdır dünyada. Çok rahat adam geçiyor. Alman milli takımına da seçilmeye başlamış. Çok zor olacaktır ama belki ciddi bir kontrat teklifiyle ikna edilebilir. Henüz 24 yaşında, para kazandırması da muhtemel bir isim. Bir diğeri ise Yassin Ayoub. Utrecht forması giyiyor. Sol ayaklı bir oyuncu, orta sahada görev yapıyor. Stil olarak Emre Belözoğlu'na inanılmaz benziyor. Kısa bir videosunu izlediğinizde bile direk benzeteceğinize eminim. Topla ilişkisi çok iyi, baskı altındayken soğukkanlı kalabiliyor ve dikine çok hızlı oynayan bir orta saha oyuncusu profili çiziyor. Savunma yönünü mutlaka geliştirmesi lazım tabi ki. Henüz 23 yaşında olduğunu düşünürsek bu yönde de yol kat edecektir. Ucuz maliyetli, çok yetenekli bir orta saha alternatifi kazanabiliriz bu oyuncuyla. Son olarak forvette ise Plea, Aboubakar, Facundo Ferreyra gibi genç ve Gomis'i tamamlayabilecek tipte isimler için şansımızı denemeliyiz.
 
Fenerbahçe, Alper Potuk'la 4 yıllık yeni sözleşme imzalanması konusunda prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.
 
İlk defa bu sene, serbest kalacak oyuncuların sıkı bir şekilde takip edildiğine ve bu yönde bazı girişimler olacağına dair inancım var. Cenk Ergün ve ekibi bence bu oyunculara odaklanacaktır. Çok da güzel seçenekler var ortada. İnşallah diyelim.
 
Üst Alt