Bir Zamanlar GSCimbom | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bir Zamanlar GSCimbom


GSCimbom.com





Aslında nereden başlasam bilmiyorum. Yazıya başlamanın en zor yanı da bu olsa gerek. Ama öncelikle size bu yazıyı neden yazma isteğimin oluştuğu ve ne konuda yazdığım hakkında kısa bir bilgi vereyim. Yazma sebebim bir anlık. Facebook’ daki bir GSC paylaşımıyla 6 yılı aşkın GSC anılarım bir anda bende böyle bir yazı yazma isteği oluşturdu. Yazmakta olduğum konu ise GSC. Ne Galatasaray ne de ben bu yazının konusu. Tamamen GSC . Lafı fazla uzatmadan yazıma geçmek isterim



Beni tanımayanlarınız çoktur. Uzun süredir bulunmuyorum bu Ailede. Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse, 19 yaşına yeni basmış, Lise öğrenimini bitirmiş bir Galatasaray Taraftarıyım. Her ne kadar yaşım küçük olsa da çoğu üyeden daha eskiyimdir . Belki Mustafa ve Abdullah abiden bile .



Hikayemizin başladığı kısıma yani 2006 yılına dönelim.2006’nın yaz ayları. 6. sınıfı bitirmiş bir çocuğum o dönemler. Yaz tatili için akrabaların yanına gitmiş ve internette zaman geçirebilmek adına aranan bir çocuğum. Flash oyunların olduğu bi yere denk geldim. Ama flash oyunlar biraz farklıydı. Üye oluyor ve skorlar yan tarafta çıkıyor, yorum koyulabiliyordu. Ben de üye oldum. Diyeceksiniz ki bunun ne alakası var GSC ile. İlk GSC buydu. Oyunlar vardı. Çok iyi hatırlıyorum. Ben bu sayede üye oldum. Yoksa 6. sınıftaki biri için forum nere üye olup yazı yazmak nere. Sonra bir gün bu oyunlar kaldırıldı. Baktım o oyunlar yok ama Galatasaray forumu var. Ben küçük yaşlardan beri Fanatik Galatasaraylıyımdır. Dedim bakalım nasıl bi şeymiş bu. Forumlada tanışmam bu sayede oldu. 2006 yılı , hani şu '' Çıldırın, Çıldırın'' dönemi . Forumda ufak tefek yorumlar , transfer takiplerinin ardından bir kaç kişiyle tanışma fırsatım olmuştu. Muhabbetler vs derken ilk açtığım konu, Galatasarayın CL' de ki rakipleri hakkında. Liverpool bizi zorlar, PSV ve Bordo'yu rahat yeneriz. Konu bu kadar kısa bi yazıydı diye hatırlıyorum. Ama aldığım yorumlar yenilir yutulur cinsten değildi. O zamanlar yaş kısmım açıktaydı.Sanırım 13 yada 12 yazıyordu.Herkes takmayalım boşverin havasında yorumlar atmıştı. Bir arkadaş yada abim bana aynen şu şekilde bir cevap vermişti. ''Bu heyecanlı tavrını yaşına veriyorum ancak rakiplerini tanımadan bilmeden bu konularda kendinden emin konuşma. Umarım ilerde daha oturaklı konular, cevaplar yazarsın''. Bir mesaj GSC hayatımı değiştirmişti desem yeridir. Kim yazdıysa o cevabı gerçekten teşekkür ederim.



Şimdi gelelim Transfer Nöbetlerine. Ah ne günlerdi. Sabah 5’e 6’ya kadar transfer nöbeti tutardık. Uyanan arkadaşlar nöbetleri devredip yatar sabah kalkıp ilk iş bi gelişme varmı diye bakardık. Lincoln nöbeti çok ateşliydi diye hatırlıyorum. Aslında her nöbette çok büyük beklentilerimiz vardı.Bi şekilde geceyi gündüze katıp nöbet tutardık. Tabii her forumda , her dönede olduğu gibi ''kıl'' adamlar her transfere bi kulp her hamleye bi kötüleme yapardı. Kendileri teknik direktörden daha iyi , yönetimden daha bilgiliydi ne de olsa. Tartışmalar , alttan alttan laf çarpıtmalar derken Transfer sezonu bitmiş bi nevi herkes gelecek maçlara odaklanmıştı.Birde ''x. şampiyonluk için x.000 mesaj'' konuları vardı ki onlar ayrı facialar. Bu dönemde GSCimbom Cafe'yi keşfetmiştim. Asıl muhabbetler orda dönüyordu. Daha içtendi ordaki muhabbetlerimiz. Orada az çok bir çevre edinmiştim. O zamanlar yani 2006 - 2007 yılında yanlış değilsem ne Emir vardı ne Hayri. Yani ben hiç denk gelmedim bu ikiliye. O zamanlarki isimler Oğuz Serdar(!), İbrahim Yıldırım dönemindekilerdi. Biraz eskiler bilir Oğuz Serdar'ı . Herhalde Admin olup bu kadar az sevilen biri daha yoktur.



Lincoln transfer nöbeti, başlı başına ele alınabilecek bir yazı konusu. Konuda uyumadan bekleyenler mi dersiniz , LİNCOOOOOLN LİNCOOOOOOLN diye saatlerce mesaj atanları mı? Mükemmel bir ortamdı. Tabi ''kıl'' adamlarda iş başındaydı. Hafızam beni yanıltmıyorsa o dönem en yüksek hit sayısına ulaşılmıştı. Ama o konudan verilen cezaların haddi hesabı yoktu . Ve Lincoln geldi hasret bitti. Herkes formasını alıp fotoğraf koymaya başlamıştı.



Yine bu dönemde adımın altına bi yazı gelmişti.'' Tecrübeli GSCimbom.com Üyesi '' Vay be dedim kendi kendime. Tecrübeliymişiz ha. Bu yazı geldikten sonra ben kendime iyice çeki düzen vermiş, gerek yazı üslubum gerek noktalama işaret kullanımım gerekse açtığım konu içerikleriye bu yazının hakkını vermeye çalışmıştım. Yaşıma, tecrübeme, bilgime göre en iyi katkıyıda verdim sanırsam.



Buradan sonraki kısım tam olarak yıl ve zaman kavramından yoksul kalacak çünkü tam olarak hangi olay ne zaman gerçekleşti hatırlayamıyorum. GSC cafede bi yarışma düzenlendi. En yakışıklı ve en güzelimiz diye. Ben de fotoğraf koymuştum ki hiç sevmem de böyle bir şeyi neden koydum bilmiyorum . O dönem SedAbla , Neslihan Can , Milagros Dicarlo(?) (Hilary Duff vari bir resim koymuştu ama kendisi değilmiş galiba ) gibi isimler vardı. İmzası ''isa musa sen bizi kutsa cukka cukka cuppa cuppa'' olan biri de vardı ama ismini hatırlamıyorum .Oylama yapıldı (Bende fena oy almamıştım ha medeni cesaretimden dolayı ) konu kapandı ama tam olarak hatırlamasam da bu konunun arkasına forumda bi karışıklık çıktı. Forum ikiye bölünmüş ve bir anda arka arkaya yönetimde dahil olmak üzere forumdan süresiz uzaklaştırmalar gelmişti. Eski admin İbrahim Yıldırım ve sanırsam bu tartışmalarda da payı olan Milagros Dicarlo isimli kişi de bu uzaklaştırılanların arasındaydı.



Sonra forum değişti. Görsel değil içsel. Herkes de bi kafasına buyruk havası , Oğuz Serdarın önüne gelene laf sokmasıyla geçen bir dönemin ardından GSC 'nin popülerliği düşmüş forum aşırı sıradanlaşmıştı. GSC kapanma noktasına gelmiş. Benim de içinde bulunduğum bir grup forumu bırakma kararı almıştı. Sonra bir haber geldi. Mustafa abi ve Abdullah abi forumun başına geçip eski düzeni geri getirdi diye. E bizde koşup gelmiştik.



Bu dönem yani forum yenilendikten 1-2 ay sonra ''GSCimbom görevi'' adı altında bir etkinlik vardı. Abdullah Abi belki hatırlar 2. çocuğunun doğduğu dönemde ben çok büyük bir pot kırmıştım. Hatta Abdullah Abinin tanımıyla çam devirmiştim. Görevi açık etmiş ve açık açık yazmıştım. Modlar hemen görmüş ve düzenlemiş Abdullah abiden hemen bi profil duvarıma yazı almıştım;



Abdullah Taşan 24.04.10 09:10 - Niye açık ettin bizim şifreyi Özgün... Biz boşuna mı görev diyoruz destek diyoruz. Denebilecek olsa direkt derdik zaten...

Abdullah Taşan - 24 04 .10 23:57 - Pot kırmak küçük şeyler, buna biz çam devirmek diyoruz. Neyse botlar görmeden editledik sanırım.



Sanırım editlemeselerdi GSC’nin gelir kaynaklarında büyük bir sıkıntıya yol açıcaktım Neyseki sorun olmadan ortadan kaldırıldı



Dediğim gibi olay sırasını tam hatırlamadığımdan burdan sonrasını biraz daha doğaçlama yazmam gerekicek. Fatih Aybars Hakan (Anlamadım tam olarak kendisini bulamadım forumda şuan), M.Akif, Hakan Yılmaz (Huzur içinde yatsın), Murat Durgun, Hayri Cund, Meric Babacan, Raşit Ünver , Tamer İpekgül, Osman Korkmaz, Berk Kavak , Atakan Kenar ve sayamadığım bir çok isimle çok iyi muhabbetler kurmuştuk GSC Cafe'de. Akif ile olan NBA 2008 maçlarımız hala aklımda .Berk 'in açtığı bi konuda birbirimize ''diss'' atıyorduk FAH reyis ile . Hayri’nin yorumları zaten artık adını aşmış ve herkes tarafından bilinen biri olmuştu. Murat yani Muyti de Moderatör'dü ama GSC Cafede çok takılırdı. Meriç olsun Raşit olsun Tamer olsun Atakan olsun herkes burda eğleniyordu. Emir Satriani pek Cafeye takılmasada yaptığı yorumların namı konu başlıklarına kadar gelmişti.Ne de olsa Emir Reyis' di o .



Ve Hakan Yılmaz... Hiç görmediğiniz birinin vefatına üzülürmüsünüz? Sonuçta her gün bir sürü insan ölüyor. Hakan Yılmaz'ın vefat haberini aldığımda çok kötü olmuştum. Gerçekten içim burkulmuş ve bir boşluk sezmiştim. Öyle her olaya atlayan ya da ne bileyim espri peşinde koşan biri değildi. Ama sevdirmişti kendini bize ki biz onun hakkındaki gerçeğide bilmiyorduk o dönem. Ama onun içten tavrı kendini belli etmeye yetmişti. Profil resmindeki fotoğrafı hala hafızamda...Vefatı benim forumu bıraktığım dönemde gelmişti. Biraz geç öğrenmiştim ama...GSC forum bir aile olduğunu kanıtlamıs ve onun adını forumda yer edindirmişti.Buda buranın büyüklüğünü kanıtlamış bir gerçekti.



He bir de Alemdar İbaret tarzında bi adı olan üye vardı. Noktalama işaretlerinin efendisi. Sanırsam onun gibi yazsaydım sayfalarca sürerdi bu yazı.GSC Günün Konusu gibi başlıklar açıp tartışma konuları yapardı. İlk başlarda çok güzel gitmişti bu konular (tabi bunlar benim şahsi fikrim) Daha sonra benim görüşüme göre biraz propaganda vari bi havaya bürünmüştü. O konularda kendisiyle biraz tartışmıştık. Sonuçta tartışma konularıydı bunlar



Aylar, yıllar geçti. İsimler değişti , yöneticiler değişti.Ama GSC hiç değişmedi. Ben eminim ki şu an X kişilerinin yerine Y kişileri geldi. X kişilerinin açtığı konuları artık Y kişileri açıyor. Ama bu aile hala burada ve ayakta. Ben bu forumu bırakmıştım (kendi sebeplerimden dolayı ) Burda adı geçen kişilerin bir çoğu bıraktı ama GSC varlığını sürdürmekte.



Belki bir çoğunuz bu yazıyı okumayacak, okuyup beğenmeyecek. Ama okuyupda yüzünde tebessüm bırakabildiğim dostlarım yada renkdaşlarım var ise ne mutlu bana. Sağlıcakla kalın.



GSCimbom.com üyesi



Özgün Özdal





------------------



Ben de forumun ilk açıldığı günlerde üye olmuştum ama uzun süre okumakla yetindim. Malum o zaman 6. sınıftayız. Gerçi forumun seviyesi de 6. sınıftan çok çok ileride değildi açık konuşmak gerekirse. Forumun ilk halinde sadece "AZİZE'YE EL SALLAMA BAŞLIĞI" adlı başlığı hatırlıyorum. Beyefendi yine istifa etmişti o ara. FM oynayanlar bilirler "Fifacmtr" bir zamanların efsane sitesidir. Todorovlar, diablo taktikler, superb antrenman programları ve Türkçe yamalar gibi pek çok güzel şeyi oradan öğrenmişizdir. Oranın admini olan Genesis, nam-ı diğer Oğuz Serdar bu siteyi açmış ve oraya da reklamını koymuştu.



Ardından forumda üyeliğim olmasına rağmen belirli bir süre takip etmediğimi hatırlıyorum. Bir ara "lan böyle bir site vardı" diyerek tekrardan siteye girdim ve gerçekten sistem çok hoşuma gitmişti. Özellikle de isimle kaydolma olayı. 7. sınıfın sonu gibi bir dönemdi yanılmıyorsam.



Foruma acayip bir girişim vardı. Her yerden çıkıyordum, bir anda pek çok samimiyet kurmuştum. Meriç Babacan da ilk tanıştığım kişiydi. Benden Kayseri'nin yeni stadı hakkında bilgi almıştı. O aralar nasıl bir psikopatsam Erbil Gözüaçık bitmek bilmeyen postlarımdan dolayı Fenerbahçe'yle ilgili ayrı başlık açmak gibi saçma bir sebepten 1 gün MYC vermişti. :D Eskiden ceza başlıkları kilitlenmiyordu ve C. Cengiz Çevik "Bak evlat foruma nasıl bir aşkla sarıldığını, hevesini takdir ediyoruz..." gibisinden bir mesaj atmıştı ve bana "Cengiz Abi herkese öyle mesaj atmaz, sevildiğini bil." demişlerdi. Hakikaten de enteresan birisiydi. Ama büyük bir entelektüel birikimi vardı. Latince çeviri kitabı yayınlanmıştı hatta.



Lafı çok uzatmazsak o dönemde Hakan Yılmaz adlı bir üye vardı. Noktalama işaretlerini düzgün kullanmıyor ve cümlelerinde yazım hataları yapıyor diye sinir olduğumu söyledim Meriç'e ve o da bana "Hakan Abi adam gibi adamdır." gibi bir cümle kurmuştu. Çok da haklıymış.



Forumda o zamanlar her konuda belirli bir kalite vardı. Boş konu pek açılmazdı futbol mevzularında. Her ne kadar anlık sinirlerle kaliteli insanları uzaklaştırması konusunda Oğuz Serdar'a sallasak da kalitesiz tipleri uzaklaştırma konusunda da takdir edilecek bir yeteneği vardı. Kendisinden nefret etmezdim açıkça söyleyeyim ama Barça hastalığına deli olurdum. Hala acetobalsamico'da yorumlarını görebilirsiniz eski postlarda merak ediyorsanız.

Atilla Çelik ve Anıl Tatar yorumlarını okumaktan en çok hoşlandığım isimlerdi. Hele Atilla Abi'nin sözü fermandı benim için. Yaşıma aldırmadan sorduğum her şeye cevap veriyor, asla terslemiyordu. O dönemlerin Serie A sorumlusu Tamer İpekgül zamanla forumun başına kadar geçti. Benimse asıl çıkışımı yaptığım başlık "17. Şampiyonluk İçin 17.000 Mesaj" konusuydu. Gece yarılarına kadar post girerdik o başlığa Olgun Demirkol ile. Sonra forum çöktü son 1 hafta gitti derlerdi. Silinen mesajları tekrar gir. Eziyet. :eek:



O saçma başlık bana çok iyi arkadaşlıklar kazandırdı ama bunu söyleyebilirim. Murat Durgun, İnan Yılmaz, Batuhan Varolsun üçlüsü ile MSN'de sağlam JB'ler yapardık. Murat asla fotosunu koymazdı. Adamı 3 sene sonra gördük ilk kez. :asd: Football Manager için GSCimbom Team yapmıştım ki bir dönemin en efsane olayıydı. 20-30 kişi db'yi indirmiş 2-3 ay boyunca GSC takımını başarıdan başarıya koşturmuştuk. Abdullah Abi de klüp başkanıydı. :ayatollah: Oktay Akarsu çok sağlam bir abimizdi. Erbil, Tamer, Oktay Abi, Hakan Abi, Seda Abla, Murat ve benden oluşan MSN konuşmalarımız saatlerce gülme sebebiydi. Bir numaralı konu başlığımız da Meriç ve ayılar idi.



O dönemden kalan bir facebook sayfası: Anmelden | Facebook şimdi hiç üye kalmamış. :D

Kansu Vargün de çok kaliteli bir abimiz idi. Forumdan bir grup Bilgin Gökberk röportajı yapmıştı, onu hatırlıyorum. GSC Fanzin de çıkmaya başladı ve her sayı için yazarlar büyük emek sarf ediyorlardı.



Bana kalırsa forumun en mükemmel olduğu zamanlar o zamanlardı. Kısa süreli bir moderatörlük maceram da olmuştu. Ardından bir grup üye forumdan kopup rakip bir forum açtı ama o da tutmadı. Bütün bu olaylar yaşandıktan sonra araya lise sınavı girdi ve ben pek ilgilenemedim forumla. Ama forumdakilerle ilişkim kopmadı.



Bu forum bana her şeyden önemlisi Hakan Abi'yi kazandırmıştı. İnternet aleminde baya meşhur olan abimizi canlı ortamda görebildiğim için kendimi dünyanın en şanslı insanlarından kabul ediyorum. Bir insan bu kadar iyi kalpli olabilirdi. Herkes bilir ki kendisi hayattayken de herkes bunu düşünürdü. Kimseyle tartışma yaşadığını veya kalp kırdığını hatırlamam. Mükemmel kelimesine bu kadar yakışan biri olamazdı. Onu anlamak için: engelsiz aslanlar - galatasaray sözlük



19474_1312929433499_1770065_n.jpg




19474_1312929593503_348017_n.jpg




19474_1312932793583_7625113_n.jpg



Bu da onla buluşmamızdan birkaç fotoğraf. Bu konuyu fazla uzatmak istemiyorum açıkçası çünkü ona dertlerimi anlatmaya öyle alışmıştım ki yokluğu büyük bir boşluk oluşturuyor. Eminim ki birazcık konuşan herkes için de öyledir.



Her neyse... Bir süre sonra forumda Oğuz Serdar'ın diktatörlüğü başladı. Muhalifleri susturuyor, Fenerbahçe adına objektif olmaktan öteye gidiyor. Öve öve bitiremiyordu. Bu ara pek çok kişi ceza aldı ya da forumu terk etti. Ama yine de kemik kadro duruyor ve forum kalitesini koruyordu bana kalırsa. Euro 2008 zamanı Oğuz Serdar ve Serhat Türkel'in bir tartışmasını hatırlıyorum ki çok ağır bir olaydı. Konu da Modric idi. Serhat'ı forumda seven iki kişi vardı o aralar. Ben ve Kansu Abi. :D



Sonra büyük bir entrikalı olaylar zinciri koptu (anlatmam doğru olur mu bilmiyorum) ve forum Abdullah Abi ve Mustafa Abi tarafından kurtarıldı. Ama her şeye 0'dan başlamak zorunda kaldık. Abdullah Abi foruma ilgiyi arttırmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Hatta Zıt Tamkarşıt vardı. :D Forumun new era döneminde Alaaddin Arslan'dan (çok önce değinmem gerekti. hele bir jandarma arabası mevzusu var ki... :eek: ) sonra ilk üye oldum. Bir süre sonra da internetim iptal edildi 700-800 mesaj dan sonra forumdan uzun bir kopuş dönemi yaşadım.



Şimdi liseyi bitirdim ve uzun bir aradan sonra tekrar döndüm. Forumun ilerleyen dönemlerinde Fatih Aybars Hakan (şimdi çok mutluyuz.) ile çok sert tartışmalarımız olmuştu. İkimiz de ceza almıştık. Fatih'in de pek seveni yoktu. Bir ara Ayşe Arman'ın yeğeni forumdaydı. Onu tahrik edecek bir şeyler yapmıştım ve emektar admin Birkan Erol'dan cezayı yemiştim. :b5:



Yeni dönem üyeleri arasında Şebnem Başaran ve Hayri Cund dikkat çeken arkadaşlardı. Hatta Berk Kavak'ın "To louse you hayri" saçmalamasına "toulouse?" kontrası hala hafızalarda tazeliğini koruyor. :asd:



Bir ara Hamachi'den online maçlar yapıyorduk. Özgün'ü NBA Live 2008'de Phoenix'le ağlatıyordum. (Maçları yarıda kesip çıkardı yenilince. Hatta o zamanlar msn adresi www.msn_mesenger@hotmail.com gibi bir şeydi) :D Emir Reis'i de sürekli Lincoln tartışmalarının içinde görüyordum ama o zamanlar çok anlayışla karşılanmıyordu hatırladığım kadarıyla. Ayrıca İstanbul üyelerinin halı saha buluşmaları da efsaneydi. Muhabbetin içinde geçmeyen ama iyi ya da kötü yönde forumda imzası olan daha pek çok kişi var.



Aklıma şu an gelenler:



Doğancan Mercan

Emre Alparslan

Yusuf Laç

Burak Eren

Mesut Çelik

Okan Çelik

Tugay Koç

Burak Beştaş

Barkın Özer

Şebnem Perez

Onur Çidem

Osman Korkmaz

Yusuf Tekgül

Emre Çetiner

Mustafa Kuş

Selçuk Ceylan

Emre Karataş

Aysel Aydın

Müberra Tülü (Bence ağır fake idi)

Sinan Arslan

Murat Çakır
(imzasında "isa musa sen bizi kutsa cukka cukka cuppa cuppa yazan" üye)



Forumdaki yolculuğum böyle olmuştu aklıma gelen şeyler açısından. Gerçekten benim için çok güzel bir dönemdi. Şimdi her ne kadar forumdan eski tadı alamasam da eskiye göre daha olgun olduğumu düşünüyorum ve futbol konusunda daha rahat konuşabiliyorum eskiye göre. Bu benim için iyi bir taraf. Buraya kadar sabredip okuduysanız teşekkür ederim beyler. Gerçekten bu forumun hayatımda önemli bir yeri olduğunu tekrar fark ettim.



Dipnot: Bir buçuk saat uğraştım lan yazıya. :(



Azize'ye El Sallama Topiği:



Meriç Babacan ve "KEŞKE 11 SERVET'İMİZ OLSA!" tagi. :asd:



Forumun en sevdiğim dönemi:



GScimbom.com Galatasaray Forum - Galatasaray'ımızın internetteki kalesi




Meriç Babacan ve "KEŞKE 11 SERVET'İMİZ OLSA!" tagi. :asd:



Hedef 17.000 Mesaj | 17. Şampiyonluk İçin Son 3 Maç ! - Sayfa 66 - GScimbom.com Galatasaray Forum



Eski profilim:



GScimbom.com Galatasaray Forum - Profili Göster: Akif Dede



:asd:



İşte Gscimbom FK. Yamayı isteyenlere hala atabilirim. :D

Teknoloji - Bilgisayar Forumu - GScimbom.com Galatasaray Forum



Profilimin 7000 mesajlı hali. O kadar attığıma inanamıyorum. :eek:



GScimbom.com Galatasaray Forum - Profili Göster: M.Akif Dede



Burada birini ihraç etmişim. Süper moderatör müydüm ki ben? :eek:



İhraç veya Ceza Alanlar - GScimbom.com Galatasaray Forum



Colin Kazım konusu ve ibretlik mesajlar:

https://web.archive.org/web/2008082...sezonu-transfer-forumu/19552-colin-kazim.html

# Colin Kazım - GScimbom.com Galatasaray Forum



Efsane transfer sezonu:



08-09 Sezonu Transfer Forumu - GScimbom.com Galatasaray Forum



Efsane "Deco & Edmilson | Hagi Popescu" başlığı:



Deco & Edmilson | Hagi & Popescu - GScimbom.com Galatasaray Forum



İbretlik "Servet Kaptan Olsun" topiği:



Kaptan Servet olsun..! - GScimbom.com Galatasaray Forum



Baros'a burun kıvıran tayfa:



#15 Milan BAROŠ - GScimbom.com Galatasaray Forum



Mehmet Topal:



#14 Mehmet TOPAL - GScimbom.com Galatasaray Forum



Röportaj ekibi vardı ya la:



GScimbom.com Galatasaray Forum - Profili Göster: M.Akif Dede



Oğuz Serdar (Ümit Özal tagi ile):



GScimbom.com Galatasaray Forum - Profili Göster: Oğuz Serdar



Siyaset forumu:



Siyaset Meydanı - GScimbom.com Galatasaray Forum



Eski transfer forumları:



Galatasaray Transfer Forumu 06/07 - GScimbom.com Galatasaray Forum

Galatasaray Transfer Forumu 07/08 - GScimbom.com Galatasaray Forum



Sözlüğün gelmiş geçmiş en sansasyonel başlıklarından Lincoln başlığı:



#10 Cássio de Souza Soares LINCOLN - GScimbom.com Galatasaray Forum



Akif E. Empak

 
Cevap: Eski Bir Üyemizden GSCimbom Yazısı | Özgün Özdal



Eline, yüreğine sağlık arkadaşımızın. Çok içten ve güzel bir yazı olmuş. :tiphat:
 
Cevap: Eski Bir Üyemizden GSCimbom Yazısı | Özgün Özdal



Hatalarımız olduysa birini kırdıysak affola.Hepize iyi forumlar.
 
Cevap: Eski Bir Üyemizden GSCimbom Yazısı | Özgün Özdal



Anladığım kadarıyla...



Forumun buralara gelmesi hiç kolay olmamış. Resmen ölümüne ramak kalan bir forum hayata çok başarılı bir şekilde dönmüş. Benim de yaşım küçük, bana da aynı yorumları yapıyorlar ama fark etmez :)



Forumu buralara kadar getirenlere teşekkürler ben de 1 yıldır neredeyse her gün forumda zaman geçiriyorum.

Herkese iyi forumlar... :)
 
Cevap: Eski Bir Üyemizden GSCimbom Yazısı | Özgün Özdal



Berat o zamanlar elmada vitamin idi.Hey gidi günler
 
Cevap: Eski Bir Üyemizden GSCimbom Yazısı | Özgün Özdal



Özgün yazını okurken aktarmaya çalıştığın çoğu şeyi iyi anladığımı düşünüyorum, bazı yerlerde ciddi güldüm (Alemdar abi noktalara devam ediyor mesela :D) bazı yerlerde unuttuğumuz bazı üzücü şeyleri hatırladım. Ama her satırını ayrı bir keyifle okudum. Teşekkür ederim. (ederiz)
 
Cevap: Eski Bir Üyemizden GSCimbom Yazısı | Özgün Özdal



Güzel bir yazı...:)



Ne günlerdi be...

Geleneksel Beyin Fırtınalarımız vardı...

Hakket baya oldu açmayalı...:)
 
Cevap: Eski Bir Üyemizden GSCimbom Yazısı | Özgün Özdal



Ben işin oyunlu kısmına yetişemedim ama hatırlıyorum da Oğuz Serdar diye bir adam vardı admin niteliğinde tam bir denyoydu kendisi.Barcelona aşağı Barcelona yukarı söyleyip dururdu demediği kalmazdı 2 sene falan çektik bu forumda adamı.Ben daha üniversiteye yeni hazırlanıyordum.Ne adamlar vardı sizden iyi olmasın.Bir ara forumdan bayağı kopmuştum ama 1 seneden fazla oldu yine buralardayım.En eski üyelerden biriyim zaten.Ne günlermiş peh...
 
Cevap: Eski Bir Üyemizden GSCimbom Yazısı | Özgün Özdal



Ben işin oyunlu kısmına yetişemedim ama hatırlıyorum da Oğuz Serdar diye bir adam vardı admin niteliğinde tam bir denyoydu kendisi.Barcelona aşağı Barcelona yukarı söyleyip dururdu demediği kalmazdı 2 sene falan çektik bu forumda adamı.Ben daha üniversiteye yeni hazırlanıyordum.Ne adamlar vardı sizden iyi olmasın.Bir ara forumdan bayağı kopmuştum ama 1 seneden fazla oldu yine buralardayım.En eski üyelerden biriyim zaten.Ne günlermiş peh...





Aynen Oğuz Serdar hatta hiç unutmam joker avatarı vardı bi tane :)
 
Cevap: Eski Bir Üyemizden GSCimbom Yazısı | Özgün Özdal



Hatalarımız olduysa birini kırdıysak affola.Hepize iyi forumlar.



Yazının içeriğine hiç bir yorum yapmayacam renkdaş kendince içten duygularla bişeyler yazmışsın ancak bunları yazarken Türkçeyi her bakımdan çok güzel kullanmışsın.Helal olsun diyorum ve alkışlıyorum :yenieek:
 
Cevap: Eski Bir Üyemizden GSCimbom Yazısı | Özgün Özdal



Jenerasyon hızla değişiyor. 3 ay ara verince Zıt Tamkarşıt 'ı bile kimse hatırlamıyor. :)



Haftaya kırmızı koltuğa gelecegim, bolca yad ederiz eskiyi ve eski günleri. Siteyi nerelerden aldık, kimleri kaybettik, hepsini konuşuruz.
 
Cevap: Eski Bir Üyemizden GSCimbom Yazısı | Özgün Özdal



vay be o dönemlerin Murhan'ı Berat'ı işte :)))



En güzel GSC dönemi bu dönemler bence. Eski günlerin özlediğim yanları çok güzel yazılar yazan abiler vardı birisinin adı Attila'ydı sanırım.



Edit: Atilla Çelik ;) A.T.
 
Cevap: Eski Bir Üyemizden GSCimbom Yazısı | Özgün Özdal



lan oğlum bahsettiğin herşeyin içinde vardım,o forumun ikiye bölündüğü zamanlarda parmağım vardır,ibrahim yıldırım meselesi falan.ufaktık lan,güzeldi.
 
Cevap: Eski Bir Üyemizden GSCimbom Yazısı | Özgün Özdal



Siz o dönemlerden bahsedince kendimi nakil gelmiş öğrenci gibi hissediyorum :D
 
Üst Alt