Bir Zamanlar 'Kaya'ydı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bir Zamanlar 'Kaya'ydı!


red+rock+coulee+natural+area+alberta+medicine+hat.jpg


Başakşehir ile sezonun ilk yarısında oynanan maçta yenilen 2 golde de hatası bulunan Semih Kaya, dün rakip forvetler karşısında yine genel izleyiciydi!


Semih Kaya'ya bir haller oldu… Yakın döneme kadar sarı-kırmızılıların savunmadaki değişilmez ismi olan 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon yaptığı hatalarla saç baş yolduruyor. Başakşehir'le sezonun ilk yarısında oynanan maçta yenilen 2 golde de bariz hatası bulunan Semih, dün de adeta sahada yoktu. Yenilen gollerde Başakşehir forvetlerini resmen seyreden genç oyuncu, taraftarları kahretti. 67. dakikada kenara alınan Semih'i taraftarlar ıslıklarla protesto etti. Sarı- kırmızılı futbolseverler, sosyal medyada da oyuncuya tepkiliydi. Galatasaray, Semih'in son 2 sezonda oynadığı 54 resmi maçın sadece 20'sini kazandı ve kalesinde 77 gol gördü.

AMK
 
Her zaman böyle maldi. Iyi göründüğü zamanlarda takım iyiydi ve yanında ujfa vardı. Bi de bu denyo o donemlerde alt yapıdan çıkma bir genc olduğu için hataları gözardı ediliyordu. Ben ve birkaç kişi bunları görüp yazdiyorduk tabi ama genelin bunları görmesi beş seneyi buldu. Yazıklar olsun.
 
Semih A takıma çıktığında da aynı semihti.Sadece onu iyi gösteren ujfalusi reis vardı.Adam öyle büyük stopermiş ki böyle bir armutun açıklarını kapatmış.

En bariz örneği açın cl'deki schalke maçını izleyin aynı saçmalıkları orda da yapmış.Ama tabi o zaman takım başarılı ve yeni A takıma çıktığı için görmezden geldik.Gelişir dedik ama nerde adamlar parayı görünce mala bağlıyor.
 
Beyler bırakın bu işleri.20-21 yaşında o hevesle Semih'in yerine ben maçlara çıksam ve yanımda Ujfalusi gibi bir profesyonel olsa bende en az Semih kadar oynardım.
 
O zamanlar da kötüydü ujfalusiden dolayı sırıtmıyordu


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Hayır dany daha kötüydü sadece

Danye sövmekten semihe vakit kalmıyordu gerçi ben yine sövüyordum da neyse


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Dany de berbattı ama Dany nin hızı falan vardı en azından. Bunun "efendilik" dışında öne çıkan hiç bir özelliği yok.



Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
biz futbolculardan işlerini yapmalarını istiyoruz ama onlar hep kahraman olma peşinde ,semih te bunlardan biri.hep kendi işini bırakıp başkalarının işine müdahale etmeye çalışıyor sonunda kendi işi de kalıyor başkasının işini de bok ediyor

klasik bir orta takım topçusu,biz de yeri yok
 
Rakip hucumcuyu görünce yere dusup olu taklidi yapmak tarzi savunma anlayisi gelistirmis bir zat. Her zaman kotuydu de genc daha bu yasta olur gelisir diyorduk gelismedi tabii klasik olarak sigir olarak kaldi.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Zamaninda ujfalusinin sayesinde yildiz gibi gözüktü oda gidince gercekler ortaya cikti , hic bir zaman iyi bir stoper olmadigi
 
Üst Alt