Bırakalım Tudor Temizliği Bitirsin | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bırakalım Tudor Temizliği Bitirsin


Bu başlığı açarken gelecek bütün ters tepkileri göze aldım denebilir. AL'den elenmek benim için de bir yıkım. Avrupa'da Galatasaray'ın olmaması benim hiç kabul edebileceğim birşey değil. Hele de böylesi bir rakibe daha Temmuz ayında elenmek insana kafayı sıyırtabilir.

Bu yazıda Tudor bizi şampiyon yapacak, kendisi mükemmel hoca gibi iddialardaa da bulunmayacağım. Hatta bildiğiniz üzere kendisine hiç bir zaman da böyle bir paye vermedim. Sneijder mevzusunda gösterdiği tutumunda hocalık ve insani ilişkiler açısından büyük bir zaafiyet olduğunu da defalarca dile getirdim.

Ancaaak;

Bizim artık bu seneyi kurtaralım, hoca değiştirelim diyecek halimiz kalmamıştır. Takımda en büyük sorun Yönetim ve kalitesi topçulardır. Hoca bunlardan sonraki meseledir. Tudor herşeyden öte artık gemileri yaktı, ya bu takımı değiştirecek ya bu takımı değiştirecek duruma geldi. İstediği oyuncularda da isabet sağladığını ben kendi adıma söyleyebilirim. İlgilenilen isimler de oldukça kaliteli.

Sonunda başarılı olur olmaz birşey demeyeceğim ama bugünün sıkıntılarının 2015 yazında Hamza Hamzaoğlu ve Cüneyt Tanman ikilisinin inatçı, yerlici, küçük olsun bizim olsun tavrından kaynaklı olduğunu unutmamak lazım. 2015 yazından başlanıp, geçen sene devame tmesi gereken değişiim tamamlanmadığı için bütün yük bu döneme kaldı. Ben derim ki; bırakalım Tudor şu takımı baştan aşağı temizlesin. Sonrasında başarılı olursa zaten ne ala, ama olamazsaa en azından yönetimi de beraberinde götürür ve üstüne de yeni gelecek hoca ve yönetime Hamza dönemi gibi rezalet bir takım ve fizik durumu bırakmaz.

Bu konuda bir başarı vaadinde bulunmuyorum ama orta vadeli krizden çıkış için bırakalım radikal devrim tamamlansın. Bırakalım terrör dönemi yaşansın ve bırakalım Robespierre kendisinin idamını getirecek dahi olsa eski düzeni yıksın. belki sonrasında Napolyonlar görürüz Avrupa'yı fetheden.
 
Valla temizligin adi da Selcuk, Yasin, sinan, tolga, donk,linnes, carole un gonderilmesi. Ozellikle 4lu yerli cete yollanirsa bu sene degil ama seneye umutlu bakmami saglar.
 
Valla temizligin adi da Selcuk, Yasin, sinan, tolga, donk,linnes, carole un gonderilmesi. Ozellikle 4lu yerli cete yollanirsa bu sene degil ama seneye umutlu bakmami saglar.

Sinan, Donk ve Carole gidebilirler. Selçuk, Tolga ve Yasin de çok az forma şansı bulabilirler gibi. Ben herşeye rağmen öncelikle 2 ortasaha, sağ kanat ve sol beki bitireceklerini düşünüyorum. Üzerine de Denayer ve sol kanatı da Eylül ayına kadar olan gelişmelere bağlı olarak tamamlar diye ümit ediyorum.

Sinan ve Yasin beraber satılırsa şaşırmam mesela.
 
DFMLVtDXsAEb5mi.jpg:large


Temizlik?
 
Basında ismi geçen oyuncular alınıp ; Selçuk , Tolga , Carole , Çalık gibi oyuncular devre dışı bırakılırsa destekleyeceğim.

O zaman izleyip görelim derim , Tudor'ın takımını.
 
Temizlik derken Ömer, hangi temizliğin bitmesini bekleyelim?

Benim gördüğüm işe yarayan ne varsa sorun yaşadı gönderdi tüm çöpleri takımda tutuyor. Hatta hiçbir yerde de mevcut çöpler hakkında tek olumsuz bir haberini okumadım.
 
Kimseyi üzmek istemem lakin bunlar züğürt tesellisi. Temizlik dediğiniz böyle mi olur? Bizi bu leş takıma rağmen biraz olsun ayakta tutan, ilk 10 içerisinde kalmamızı sağlayan adamlar Muslera, Sneijder, Bruma ve Podolski idi. Bunların üçü gönderildi. Bunların dışındaki çöpleri temizleyip yerlerine kaliteli transferler gelmesi gerekirken elde var olan birkaç tane kaliteli adamı gönderip yerlerine daha düşük kalitede adamlar alındı. Sarbi dışında asıl çöpler ise hala duruyor ve gönderileceklerine dair en ufak bir emare yok :red: Kendinizi kandırmayın derim.

Tudor temizlik yapacakmış :D Tudor gitsin önce kendini temizlesin.
 
yahu adam istedigi temizligi yaptı diyelim ki yapamayacak selcugu bırak kesmeyi yedek bile oturtamayacak

2.konu tudor bütün temizligi yaptı diyelim varmı inanan önde baskılı iyi top oynatacagına ?

ben zerre inanmıyorum oyunu dahi okuyamayan bir hocanın basarılı olacagını bana biri acıklasın nasıl olur
 
Hangi temizlik? sorusu ilk bakışta haklı gibi görünüyor. Ancak hakkaniyet ölçüsünde 1-2 şey söylemek lazım.

Öncelikle Podolski daha Tudor gelmeden devre arası bitmiş bir transferdi yanlış bilmiyorsam. Hatta Podolski'nin gidişine pek itiraz edenimiz de yoktu. Ben hala yanlış bulmuyorum. Sadece Çin'e daha iyi fiyatlarla gidebilirdi diye düşünüyorum. Bruma mevzusu ise geçen seneden bu yana devame den bir kriz. Bruma geçen sene PSV'ye de gitmek istediğini söylemişti. Hatta son anda ikna edilmişti. Yani Bruma çok önceden gitmek isteyen bir oyuncuydu. Tudor ile yaşadığı mesele gitmesinde doğrudan etkili diyemem. Aynı Podolski gibi daha iyi bir fiyata satılması mümkündü bence.

Sadece Sneijder mevzusunda ilk mesajda da belirttiğim gibi büyük hatası var. Affedilmesi benim açımdan da neredeyse imkansız bir hata.

Gidenler noktasından bakarsak. Bruma ve Sneijder dışında gönderilenlerin veya gönderileceği kesin olanların hiç birine itiraz edilmez sanırım: Podolski, Sabri, Cavanda, De Jong, Josue, Hakan Balta, Cenk, Semih, Salih,Tarık. Bunların yanında Sinan, Yasin, Donk, Koray, Carole gibi isimler de topun ağzında.

Yani süreç tamamlandığında geçen seneki şunlar gönderilsin mesaajlarına baksak o isimlerin %90'ı gönderilmiş olacak gibi duruyor.

Benim kastettiğim temizlik bu.
 
Temizlikten kastımız Sneijder, Bruma değil ise desteklemekteyim. Sneijder'i yönetim Bruma'yı da Tudor gönderdi. Bruma kendi de ayrılmak istiyordu zaten. Ancak Selçuğu, Tolgayı, Yasin'i vs temizleyecekse bekleyip görmek lazım. Ancak egoist ve sorunlu bir tip olan Tudor ile ben çok yol alacağımızı düşünmüyorum.
 
aslında taraftar olarak önce kendimizide elestirelim

tudor gelmeden önce ve geldigindehatırlayın sitede halay cekecektik nerdeyse destek vermeyen varmıydı ?

belki anadoluda bir takıma gitse yine basarılı olur bilemem ama bence cok net büyük camiayı kaldıramadı tudor
 
Podolski konusun da kimsenin birşey dediği yok zaten o mevzu sezon bitmeden belliydi. Bruma konusunda hatanın büyük payı yönetimde sözleşmesini uzatmazsan risk hissettiğin için yangından mal kaçırır gibi alır giderler ama bu teknik direktör bozuntusu gelir gelmez çocuğu kızağa çekti. Belki hocalık yapabilseydi kazanma yoluna gidebilirdi ama süreci yönetmeyi beceremedi en azından deneyebilirdi. Sneijder mevzusun da düşüncelerimi defalarca yazdım tekrar yazmaya gerek yok. Bu kişi yönetimin gitmesini istediği her oyuncuyu kazanmak yolunu seçmeden göndertti. Futbol adına bildiği tek şey ağır idmanlar olan futbolun sadece mücadeleyle kazanılacağını sanan taktisyenlikten bi haber ve Dursun gibi gün geçtikçe yalancı olmaya başlayan birisi. Adam elendiğimiz maçın ardından dalga geçer gibi bu sene bizim için mükemmel geçecek diye açıklama yapıyor.

Gelen oyuncularda öyle çok kaliteli oyucular filan değil kimse kimseyi kandırmasın. Şurda Dursun'un geldiği günden beri ilk defa heyecanlı bir transfer dönemi oluyor diye millet gelenleri fazlasıyla abarttı o kadar. Adı bizimle anınlan oyuncuların büyük bir kısmı kaliteli oyuncular ama sonuç olarak hala adları bizimle anılıyor ortada somut birşey yok.

Bu takımın en büyük sorunu ön libero iken sen niye anlamsızca Sneijder'i gönderip rezil bir Belhanda'yı istersin ve 1 senelik ortalama 14 milyon avro bayılırsın. Hoca olsaydı Sneijder mevzusunu idare ederdi ama onda o kapasite yok. He birde ne dedi bu kişi Sneijder kampa gelmedi takım arkadaşlarından çok geri açığı kapatamaz evet gördük takımın halini gerçekten açık kapanmazmış iyiki göndermiş.

Şu adamı yol yakınken şutlamak lazım, yok temizliğini bitirsin bi bakalım oluyor mu olmuyor mu diye kendimizi kandırmayalım. Yapılanma yapılacaksa ki yapılmalı ama bu adamla mümünse olmasınn. Adamın futbol anlayışı çağın gerisinde.

Temmuz ayında avrupadan elendik aklınız alıyormu, Galatasaray Temmuz ayında bir köy takımına elendi ve avrupa da yok. Birde maç sonu saçma sapan açıklamalar yaptı bu şahsiyet. Şu adamı savunmayın bir an önce de gitsin.

Asıl sorun Dursun onun gitmesi lazım ama kulüp 1 haftadır dut yemiş bülbül gibi ses soluk yok. Selçuk taktiği uyguluyorlar ortalık karışınca kenara çekil sessiz takıl tepkiler azalsın.

Tudor kampın sonunda başta Selçuk olmak üzere 3-5 gereksizi gönderin diye malumat verseydi saygımı kazanırdır. Bu adamın şu ana kadar yaptığı hiçbir şey doğru değil.
 
Üst Alt