Biri Haldun Üstünel'i Durdursun ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Biri Haldun Üstünel'i Durdursun !


Transfere doymuyor

Galatasaray'da transfer çalışmaları farklı bir boyut kazandı. Meksikalı oyuncu Giovani Dos Santos'la anlaşan sarı kırmızılılar, yeni bir golcü transferi için de çalışmalarını sürdürüyor.



Kewell, Baros ve Jo gibi oyuncularını Avrupa Ligi'ndeki Atletico Madrid maçlarında oynatamayacak Galatasaray'da, teknik direktör Frank Rijkaard'ın raporu doğrultusunda yabancı bir golcü transferi için çalışmalara başlandı.



Ipswıch Town forması giyen Dos Santos'la anlaşan yönetim, forvet transferini de sonuçlandırması durumunda Shabani Nonda ve Harry Kewell ile yollarını ayıracak.



Galatasaray, forvet transferini gerçekleştirememesi durumunda Nonda ile yola devam edecek. Kewell'ın sözleşmesi ise sakatlık raporu doğrultusunda haziran ayına kadar askıya alınacak. Galatasaray, Harry Kewell ile 2010-11 sezonu için masaya oturacak.



Transfere doymuyor - Futbol- NTVSpor







Haldun baba dön artık yabancı kontenjanımızı aştık zaten. :D
 
Cevap: Biri Haldun Üstünel'i Durdursun!!!



Niye bu kadar transfer yapıyoruz devre arasında gerçekten garip..Hakikaten durdursun biri bu adamı..:D
 
Cevap: Biri Haldun Üstünel'i Durdursun!!!



kamyon_yuklu.jpg
 
Cevap: Biri Haldun Üstünel'i Durdursun!!!



6 milyon veren Nuri'yi alır

Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da oynayan milli futbolcu Nuri Şahin'in, 1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren 6 milyon Avro transfer bedeli karşılığında takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Bild gazetesinde yer alan haberde, Borussia Dortmund ile 2013 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen şu an 10 milyon avroluk transfer bedeli olduğu belirtilen Nuri'nin, sözleşmesinde yer alan bir madde nedeni ile 1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren 6 milyon Avro karşılığında takımdan ayrılabileceği ifade edildi.



Haberde, bu tarihte gerçekleşebilecek olası bir transferde Nuri'nin de 500 bin avro alacağı kaydedildi.



Türk milli takımının tüm zamanların en genç oyuncusu olan Nuri'nin, transfer olmadan da Dortmund'daki kazancının iyi olduğu belirtilen haberde, Nuri'nin bu sezon 75 bin avro aylık ücret aldığı, gelecek sezonda aylık ücretinin 100 bin avroya yükseleceği bildirildi.



Kaleci Roman Weidenfeller'in sakatlanmasından sonra kaptanlık bandını taşımaya başlayan Nuri'nin, Dortmund'un son maçlardaki yükselişinde önemli payı bulunuyor.







27.01.2010

Kaynak : AA

Haldun bunuda getirirse işte offfff :)
 
Üst Alt