Birkaç Yıl Sonra Türkiye Liginin Vaziyeti Nasıl Olur? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Birkaç Yıl Sonra Türkiye Liginin Vaziyeti Nasıl Olur?


Ne Düşünüyorsunuz?

  • Kesinlikle.

    Kullanılan: 1 3.3%
  • Hayır aynı şekilde devam ederiz veya dahada iyileşiriz.

    Kullanılan: 25 83.3%
  • Romanya Ligi yine iyi dahada kötü oluruz.

    Kullanılan: 4 13.3%

  • Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Objektif olmak gerekirse kalite artıyor ismen ama bunun oyun yapısına ve tribünlere yansıması lazım bu da toplumla alakalı bir süreç olduğu için başarısız bir proje olur diye düşünüyorum Katarlılar için. Kimse kelebek, çakmak vs atılan maçtan sonra sahaya girilen bir ligi takip etmek istemez Avrupa'da.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
İsimler kalitelesiyor. Stadlar oldu. Tek eksik aklı başında seyirci.
O zaman istenilen yerlere geliriz iste. Bide şu tff nin başına işinin ehli adanlar gelse on numara olacak.


GSCimbom Mobile App
 
Bence pek birsey degismez. Simdi yükselis var gibi, bir kac zaman sonra düsüs gelir. Yani 1 ileri 2 geri seklinde devam ederiz.
 
C16h-cDWIAA9qbT.jpg
 
Biir Bulgaristanli olarak size diyebilirim ki, Romanya ve Bulgaristan ozellikle Bulgaristan ligi finansal anlamda cok geride.
Bulgaristan liginde takimlarin maddi durumu cok dusuk. Super ligte her takim 3-4 milyonluk oyuncu alabilir, Bulgaristanda sadece Ludogoretz takimi bu parayi verebilir diger takimlar cok geride. Romanya da ayni seviyelerde, belki biraz daha iyi olabilir.


Super ligin asil rakipleri Portekiz,Ukraina ve Rusya bence.
 
Son düzenleme:
Yayıncı kuruluş önemliydi, beIN Sports'un katkıları olacak. beIN Fransa'da maçlar yayınlanacak bu ilk aşamada güzel bir başlangıç. Stat çok önemli bir konu her yerde yeni statlar yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Anadolu kulübü diye adlandırdığımız takımlar kaliteli transferler yapmaya başladı. Büyük takımlar zaten yıllardır kaliteli isim getirebiliyor, bu son yıllarda daha fazla arttı.

Statlarda şiddetin önlenmesi lazım. Eğitimsiz, şiddetten keyif alan taraftar bozuntularının statlara girememesi lazım. Statlar adam gibi taraftarla dolduğu an kalitede büyük artış olacak. Futbol taraftarla güzelleşiyor bence. Ve tabii ki artık Avrupa'da kalıcı başarılar edinmek gerekiyor. Ön elemelerde adını bile söyleyemediğimiz takımlara elenmememiz lazım. Bir ligin değerinin artması için pek çok sebep var, kulüp yapıları, taraftar yapıları, federasyonun yönetimi, maddi manevi pek çok şey mevcut. Bir ilerleme kaydediliyor gibi ama her an ne olacağı belli olmuyor. Umarım istikrarlı bir yükseliş olur.
 
Emekli futbolcu mezarlığı olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.yaş olarak 28 den aşşağı futbolcu alanı vuruyorlar sanırım
 
artık anadolu takımları bile majör liglerin ilk 10unda bulunan takımlara oyuncu satmaya başladı.
digiturkte heryerde yayın engelleniyordu artık bein ile bilmem kaç ülkede yayınlanmaya başlayacak.

yabancı sınırı kalkmasının sonuçları bunlar işte. tabi birazda takım yaş ortalamalarını düşürmek lazım ama sonuçta türk milletiyiz hollanda gibi olmasada biraz düşürmek lazım
 
Son düzenleme:
Üst Alt