Birsel - Nevriye İddiası | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Birsel - Nevriye İddiası


Bu sezon Diana Taurasi ve Alba Torrens başta olmak üzere kadrosunu çok önemli yıldızlarla takviye eden Sarı Kırmızılılar, Fenerbahçe’nin şutör gardı Birsel Vardarlı ile kesin anlaşmaya vardı. Milli takım forması da giyen 27 yaşındaki oyuncuyla önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Cim Bom’un, ezeli rakibinin bir diğer milli yıldızı Nevriye Yılmaz’la da ciddi şekilde görüştüğü ve bu transferin de her an mutlu sonla noktalanabileceği ifade edildi. 1.91 boyundaki Nevriye, yerli oyuncular arasında pota altının en etkili isimlerinden biri olarak tanınıyor. 31 yaşındaki oyuncu, milli takımdan düzenli olarak davet alan oyunculardan...



Yalçın Dümer



Galatasaray’da hedef Nevriye ve Birsel



Galatasaray Medikal Park’ta hedef Birsel Vardarlı ve Nevriye Yılmaz…

Fenerbahçe Yönetimi’nin, Kadın Basketbol Takımı yıldızlarına ‘sözleşmelerinizdeki hükümleri yerine getiremeyeceğiz. Kendinize kulüp bulun’ demesinin ardından Sarı – Kırmızılılar, Fenerbahçe’li Birsel Vardarlı ve Nevriye Yılmaz transfer etmek istiyor… Gelecek sezon Euroleague’de şampiyonluk hedefleyen, kadrosuna Diana Taurasi ve Alba Torrens gibi dünyaca ünlü yıldızları katan Galatasaray, milli takımın da vazgeçilmez isimleri olan Nevriye-Birsel ikilisiyle son yılların en güçlü takımını kurmayı planlıyor. İki oyuncunun transferi önümüzdeki hafta netlik kazanacak.



https://www.basketdergisi.com/galatasarayda-hedef-nevriye-ve-birsel.html
 
Cevap: Birsel Galatasaray'da Nevriye yolda



ışıl-birsel-nevriye-bahar-tugba

milli takım 5 lisi cıkmıs olr bızım takmdan .d
 
Cevap: Birsel Galatasaray'da Nevriye yolda



Oha! Hadi be Yalçın, bu sefer bil şu transfer haberini. :D Basketbol takımlarımıza yakın olduğu için bir haberi olacağını düşünüyorum. Umutlandırdı beni dürüm. :D Eğer Birsel gelirse, Euroleague'in en büyük favorisi biz oluruz.
 
Cevap: Birsel Galatasaray'da Nevriye yolda



Yalçın'a güvenmem ama basketbol takımıyla çok içli dışlı.Onun için haberin doğru olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.
 
Üst Alt