Biz Şampiyonluğu Nerede Bıraktık? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Biz Şampiyonluğu Nerede Bıraktık?


ülkede başakşehir şampiyon olsun diye ellerinden gelenin hepsini yapıyorlar fakat biz çizgimizi bozmasaydık şu anda en kötü 5-6 puanla zirvede biz vardık.önce geçen sezon 40 küsür gole etki edip şampiyonlukta 1 numara rol oynayan 2 oyuncumuz rodrigues ve gomisi sattık.rodriguesin yerini kbakmayın ama onyekuru adlı ZEKA ÖZÜRLÜYE,gomisin yerini ise önce eren adlı kazmaya,sonra mitroglou ve diagne adlı 2 tane koskocaman soru işaretine bıraktık.sadece mitroglounun artıları var,diagnenin hiç bir artısı yok.sonra geçen sene şampiyonlukta en büyük etkenlerden biri olan iç sahada yaptığımız 17/16 galibiyet oranını çöpe attık.fenere aptal saptal bi rehavet ile 2-0dan berabere kaldık,rizeye 2-0 öne geçip berabere kaldık,konyaya karşı skoru tutamadık,bursa gibi çöp bi takıma yine 1-1 berabere.Hadi fenerle yine berabere kaldığımızı farz edelim,öbürleri başlamadan kafadan 3 puan yazılması gereken maçlar.şampiyonluğu biz bu maçlarla verdik.her maç ilk başladığında rakip tarafından resmen eziliyoruz deplasmanda.sonra bi silkinme geliyo ama her şey için çok geç.en fazla 1 puan alıyoruz.
 
puan farkının azalacağına ben de inanıyorum.fakat bence şampiyonluğu bıraktık.hele son haftaya falan uzarsa bize yar etmezler.
 
evdeki konya ve rize maçlarında
fener maçı da kayıp ama onu geçiyorum. derbi sonuçta. ordaki kayıp ve cezalara rağmen şu iki maçta 6 yerine 2 puan bizi asıl bitiren şey oldu.
4 puanlık fark ile her türlü işin sonunu getirirdik. ama 3 maçlık fark artık kapanmaz.
 
  1. Gomis'i satıp o parayla Emre Taşdemir ve Ömer Bayram'ı almak.
  2. İkinci yarının 3üncü maçına kadar forvetsiz oynamak.
  3. Devre arası transferinin son günü iki tane kötü forvet almak.

Görüldüğü üzere yönetim bazlı.
 
Peki ben birşey sorayim sezon başı Gomis gitmseydi hatta gereken tüm transferler yapılsaydı sizce şampiyon olurmuyduk yani akbili şampiyon yapmak için kafalarina koymamislafmi sizce ?
 
Üst Alt