Biz Şampiyonluğu Nerede Bıraktık? - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Biz Şampiyonluğu Nerede Bıraktık?


Benim şampiyonluk hesabım şu şekilde:

Şimdi kadıköye kadar kalan maçlarımız şöyle.

antalya
bursa(d)
y.malatya

Burdan 9 almamız şart oğlu şart.

Başakşehir ise beşiktaş maçına kadar,


fenerbahçe
kayseri(d)
konya

ile oynayacak. Ben buradan 5 puan öngörüsündeyim (1-1-3). Bu durumda biz kadıköye başak da inönüye giderken arada 4 puan fark kalıyor. İkimiz de beraberlikle dönersek 4 puan devam ediyor.

Son 6 haftada bizim maçlar;

Kayseri
Konya (D)
Bjk
Rize (D)
Başak
Sivas (D)

Burdan 6’da 6 ile çıkarsak ki yapabiliriz diye düşünüyorum. Konya ve Rize deplasmanları çok zorlu ama neden olmasın. Şampiyon olabiliriz gibime geliyor. Bu durumda başakşehir in de puan kaybı yapması lazım en azından beraberlik.

Başak maçları da şöyle;

Rize
Göztepe
Sivas(D)
Ankaragücü
GS(D)
Alanya

Bence rize ve göztepe maçlarından birine takılacaklardır diye düşünüyorum.


"Başakşehir ise beşiktaş maçına kadar,


fenerbahçe
kayseri(d)
konya

ile oynayacak. Ben buradan 5 puan öngörüsündeyim (1-1-3). Bu durumda biz kadıköye başak da inönüye giderken arada 4 puan fark kalıyor. İkimiz de beraberlikle dönersek 4 puan devam ediyor."

Şu kısımda 4 puan alırlarsa,ya da biz Kadıköy'den 1 alırken onlar Bjk'ye kaybederse,3 puan farkla girersek dediğin olur.Yoksa olmaz.4 puan farkla girersek son 6 haftaya,o deplasmanların hiçbirinden sağ çıkamayız.İlk deplasmanda fark 6 puana çıkar.
 
Siz derken? Küme düşüyosunuz Alooooo.

Diğerini kastediyosan Fenere 3-0 dan 3-3 maç verirken.

Yok konumunda yazdığı gibi Trabzonluysan, hiç bir zaman şampiyonluk adayı değildiniz!

Ha Galatasaraya gelince. Bu takım önümüzdeki 4 maç 10 puan alır, akbilspor ise 4 yada 5 puan alır ve yine en İddialı takım haline geliriz!!
usta bana diyosan ben galatasaraylıyım yalnız,memleketim trabzon :D
 
Hücum gücü en yüksek takım olan ve 7 puan öndeki Liverpool bile 6 hafta da 4 beraberlik alarak 8 puan kaybetti ve 1 puan farkla City liderliği aldı... Umutsuzluğu bırakın önümüze bakalım daha 10 hafta var bitmiş bir şey yok geçen senede aynı muhabbet vardı gençler maçından sonra bu umutsuzluğu görmüştük yine diyorum bu ülkede imkansızları zorları başaracak tek takım Galatasaray'dır...

Ben sonuna kadar inanıyorum puan kaybı olabilir ama şampiyonluğu bıraktık gibi cümleler için erken Mayıslar bizimdir, unutmayın.
:D :D :D
 
Üst Alt