Bizden size bir tavsiye: Adam olun Adam | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bizden size bir tavsiye: Adam olun Adam


Dün aksam tam bir rüyaydi çogu arkadasimiz için. Maçtan once Trabzonsporun puan alamayacagini düsünüyorduk hepimiz. Belki Fenerbahçe sezon boyu dogru düzgün ONUR'lu bir sekilde mücadele etseydi dün aksam bu sekilde sampiyonlugu elinden kaçirmazdi. Dün aksam ilahi adalet yerini buldu ve Fenerbahçe sampiyon olamadi. Bunun neden ilahi adalet oldugunu tek tek madde madde yazmak istedim.



1. Tüm sezon taraftarin kara keçisi olan Guizanin gol atmasi zaten kendi kendine bir cinslik.



guiza_direk.jpg




2. Sezon boyunca hakemi elestiren Fenerbahçe, hakemi neredeyse dövecek olan Fenerbahçeli futbolculardi, ve dun yedikleri golden önce yine faulden sonra 3, 4 oyuncu hemen hakeme dogru kostu ve bos alan birakti. Ve o an Burak'ın "ortasinda" golü yediler:



131252873316.jpg




fbceza600.jpg




YouTube - Fenerbahce - Trabzon 1:1 Burak Yilmaz Gol



3. Ve Allahin adaletli oldugunu yine hepimize gösterdi. Sayin Bilica'nin Besiktas maçinda yaptigi kazi çalismasi hepimizin hafizasinda. Belki Bilicanin dün aksamki maç sirasinda o kafa vurusu Fenerbahçeyi sampiyon yapacakti ama olmadi. Bilicanin kafa vurusu direkte patladi.



bilica.jpg




YouTube - Fenerbahce - Trabzonspor 1-1 HIGHLIGHTS 16. Mayis 2010 Bilicanin kafa vurusu 6.30 'da:



4. Son bir kaç haftadir kaleci hatalarindan cins cins gol bulan Fenerbahcenin karsisina dün aksam ONURlu bir savasci çikti. Onur Kivar'ı dün aksamki performansindan dolayi kutluyorum. ONUR belki geçen bir kaç hafta Fenerbahçe'ye karsi oynayan kalecilere örnek olmustur.



onur_kivrak_22.03.10.10.26.13.jpg






5. Bir baska dikkatimi çeken olay ise Fenerbahçenin kaptani Alexin kaçirdigi pozisyonlar. Alex en azindan üç net firsat buldu ama hiç birini gole çeviremedi. Halbuki tüm sezondur takimi sirtlayan isim Alex de Souza'dir. Belkide yengenin Galatasaray'a el kol hareketinden sonra ilahi adalet yerini buldu ve Alex de Souza 10 da 9 yapacagi bir pozisyonda topu kalenin disina nisanladi.

107_7.jpg




YouTube - [2] Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor [HD - TRT 1] 16 Mayıs 2010 (Alex'in kacirdigi pozisyon 6.35'te)





6. Fenerbahçenin futbolcusu Cristian Baroni'yde büyük konusmamayi ögrenmistir umarim. Geçen hafta yalanciktan "aglayip" rakipleriyle dalga geçen Baroni, Kaptanimiz Arda Turan' ayip hareketler çeken Cristian Baroni, dun aksam kimin aglayip kimin aglamadigini ögrenmistir.



Arda.jpg




1273477667-1aa.jpg




7. Selçuk Sahin 'de dun aksam itibariyle kendi karektersizligine yenik düstü. Selçuk'un el kol harektleri zaten hep vardi. Rakibiyle dalga geçme amaciyla parmaklariyla skor isareti yaptigi çok olmustu açikcasi. Dün aksam yine öyle bir hareket yapti, ama bu sefer o hareket kendisinin ve takiminin adina sampiyonlugunun kaçmasina neden oldu.



1274071733-fotomacf1.jpg




8. Futbolculara yönelik son sözüm Volkan Demirel 'e. Tüm sezon boyunca kazanmak için herseyini VEREN Fenerbahçe yanlis bir anonstan dolayi kendilerini sampiyon sanip top çevirmeye baslarlar. Ve bir kaç hafta biryerleriyle topu durduran Volkan Demirel topu ceza alaninin içine dolduracagina zaman geçirmeye baslar. Bundan dolayi Volkan 'da kaybedilen sampiyonlukta büyük paysahibi. Belki çirkeflik yapmasaydin Allah yardimcin olurdu, ama sen bu sansi kendin rakiplerinle dalga geçerek kaybettin Volkan.



volkan-demirel-2.jpg




60636920yy0.jpg




9. Yanlis anons tüm aksama damgasini vurdu. Sen marslari caldin maç sirasida sirf gol atmak için. Tüm çirkeflikleri denedin ve Allahin adaleti seni bu hataya itti. Fener kendini sampiyon zannedip yine bir Denizli faciasiyla karsi karsiya kaldi. Her türlü pislige elini bulastiran baskan yine hüzüne düsürdu bütün camiasini. Demekki sampiyonluklar saha disinda kazanilmiyormus Aziz bey. Son düdükten sonar bütün stad kendilerini sampiyon zannetti. Bu bir, Aziz deyisiyle, "tesadüf" mu? Bence hayir. Bunun adi Ilahi adalet. 5 sene içinde 2x bu olay kimsenin basina "tesadüf" olarak gelemez. Bu baska bir olay.



Bu yaziyi yazmamin amaci kimseyle dalga geçmek degil. Sadece bu duruslarinin kendilerine zarar verdigini göstermekti amacim. Taraftarindan , Futbolcusundan, Yönetime kadar hiç bir zaman rakibine saygi duymayan zihniyetten bahsediyoruz. Her zaman kendini baskalarindan üstün gören bir klüp olarak bilinir Fenerbahçe. Belki ondandir hep bu duruma düsmeniz. Bir daha bu tabloyla karsilakmak istemiyorsaniz kendinize biraz çeki düzen verin. Bizden size bir tavsiye: Adam olun adam. Aynen Arda Turan 'ın Baroni 'ye dedigi gibi.



1.jpg




2.jpg




1274040223-52.jpg




1274040223-56.jpg




1274071733-aksamf.jpg




1274040223-53.jpg
 
Cevap: Bizden size bir tavsiye: Adam olun Adam



GS taraftarının hisleri için güzel bir çalışma olmuş
 
Cevap: Bizden size bir tavsiye: Adam olun Adam



böyle çarpılırsınız işte haramzade şikeci çirkeflerrrr !!!
 
Cevap: Bizden size bir tavsiye: Adam olun Adam



Allah'a iman etmelerini tavsiye ediyorum.

Allah varolduğu sürece haksız şampiyonluk alamayacaklar.

Yani sonsuza kadar.
 
Cevap: Bizden size bir tavsiye: Adam olun Adam



Güzel çalışma... Ayrıntılarıyla sunmuşsun,tebrikler.

Aziz Yıldırım ve fb yukarıdaki yaratıcıyı unuttu.Kendini ilah gördü. İşte size ADALET !
 
Cevap: Bizden size bir tavsiye: Adam olun Adam



Ama biz çok büyüğüz ühühühühühühü:sad007:

fenerbahçem şampiyon olamadığı için herkes seviniyor tek büyük olduğumuzdan ühühühühühüh:sad007:

Bayern de Almanya'da büyük olduğundan sevilmiyor biz de öyle ühühühühühü:sad007:

Bu bile büyüklüğümüzün kanıtı gururluyum ühühühühühühü :sad007:



:haha:
 
Cevap: Bizden size bir tavsiye: Adam olun Adam



Adam olamazlarki...

Gancıklar ne zaman adam olmuş...

bunu beklemek bile abesle iştigaldir...

Sözüm o stadda bulunanlara...

Hiç akrabalarımdan fenerli olanlar var demesin şimdi arkadaşlarım...

Öz amcam fenerli aynı sözüm onun içinde geçerli...

Sabah telefon açtım sordum...

Amca be Acı var mı Acı be...:D
 
Cevap: Bizden size bir tavsiye: Adam olun Adam



Bu yazdıklarının tamamına katılıyorum.Bide artık şapkayı önlerine koyup neden kendi taraftarları dışında kalan bütün takım taraftarlarının onlara karşı birleştiğni düşünsünler!

Yani ben böyle bi kenetlenme görmedim herkes kaybetsin diye dua etti resmen.Bunun en anlamlı açıklamasıda şampiyon olduklarını sanınca hemen Bursaspor ile dalga geçmeye kalkmalarıda olabilir ama bir sürü neden var daha.Hayatımda fener taraftarı ve futbolcusu kadar çirkef ve angut bi topluluk görmedim.
 
Üst Alt