Bo McCalebb F.Ülker'de | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bo McCalebb F.Ülker'de


Fenerbahçe Ülker, Avrupa'nın en önde gelen oyuncularından biri olan Lester Bo McCalebb ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.



1985 doğumlu, 1.83 boyundaki oyun kurucu pozisyonunda oynayan Bo McCalebb profesyonel kariyerinde sırasıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi, KK Partizan ve Montepaschi Siena takımlarında oynadı. Mc Calebb, Pazrtizan ile ABA Ligi ve Sırp Ligi kupası şampiyonluğu yaşarken, aynı zamanda takımının Euroleague Final Four'a ulaşmasında büyük katkıda bulundu. Son 2 sezondur formasını giydiği Montepaschi Siena takımında her iki sezonda da şampiyonluk yaşayan McCalebb, aynı zamanda bir kez daha takımının Euroleague Final Four'a yükselmesine katkıda bulundu. Bunlarla birlikte 2011-2012 sezonunda İtalyan Ligi MVP si seçildi.



2010 yılında Makedon vatandaşlığına geçen McCalebb, Makedonya Milli Takımı ile katıldığı 2011 Avrupa Şampiyonası'nda MVP (En İyi Oyuncu) seçildi.
 
Cevap: Bo McCalebb F.Ülker'de



Bo, Batist ve Sato ile kağıt üzerinde iyi takım oldular. Jamont, Hawkins, Domercant, Ersin Dağlı, Macvan ve Dorsey/N'Dong gibi adamlarla cevap verirsek yine başa baş oluruz kalite anlamında. Şu ana kadar Jamont, Ersin ve Macvan tamam. Hawkins, Domercant ve pivot olayı kaldı. Gerçi kağıt üzerindeki kadroyla şampiyon olunmuyor, bunun en güzel örneğini geçen sene gördük.
 
Cevap: Bo McCalebb F.Ülker'de



İşin kötü yanı o leş yerli rotasyonlarını bile şaha kaldıracak bir hamle McCalebb. Takıma uyum sorunu da uzak bir ihtimal. Hem kocu hemde ligi tanıyor.
 
Cevap: Bo McCalebb F.Ülker'de



cok havada ucuyonuz fınal four ne ya turk takımları goremez oraları sıstem yok yıldızlarla doldur ama yınede olmaz
 
Cevap: Bo McCalebb F.Ülker'de



Açık ara Euroligde en sevdiğim oyuncuydu.. Tam bir winner ve çok karakterli bir oyuncu gerektiğinde takımını oynatır gerektiğinde kendi sorumluluk alır.. D-will'den sonra bence yapılmış en iyi PG transferi, onun kadar takıma sınıf atlatır.
 
Cevap: Bo McCalebb F.Ülker'de



bu sene gorduk sıstem takımı olan olımpıyakos aldı cska da yıldızlar vardı ne oldu...



Spanoulis öncerliğinde Oly aldı. NBA'de Dallas'ın şampiyonlugunu hatırlatayım istersen böyle sürpriz takımlar her zaman cıkarlar. Benim o mesajdaki sorunum hic bir Türk takımı katılamaza. Futbol degil kardesim basketbol bu Türk takımları gerek Ülker gerek Efes her zaman elit takım kategorisindedir. Her zaman da final four adayıdır.
 
Üst Alt