Bobo ve Ferrari Cimbom'a mı geliyor? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bobo ve Ferrari Cimbom'a mı geliyor?


Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Bobo ve Ferrari'ye Galatasaray talip oldu. Teknik Direktör Bernd Schuster'in ligin 2. yarısında takımda düşünmediği iki futbolcu için harekete geçen Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'le özel bir görüşme gerçekleştirerek resmi teklifte bulundu.



HAGI RAPOR VERDİ

Adnan Polat yakın dostu olan Demirören'e, "Galatasaray olarak hem Bobo'yu hem de Ferrari'ye talibiz. Hagi iki futbolcunun alınması için bize bir rapor verdi. Ancak öncelikle sizinle konuşmak istedim. Gerek Bobo gerekse Ferrari sözleşmeli oyuncularınız. Size sormadan bu iki futbolcuyla temasa geçmek bize yakışmaz. Zaten bonservisleri sizde olduğu için son sözü siz söyleyeceksiniz.

Bu konudaki düşüncelerinizi öğrenmek isterim. Eğer uygun bir rakam isterseniz bu oyuncuları transfer edebiliriz" dedi.



AÇIK KAPI BIRAKTI

Demirören ise Adnan Polat'ın bu teklifine, "Futbolcular hakkında henüz hetleşmiş bir fikrimiz yok. Ancak biz de yabancı kontenjanını boşaltmak istiyoruz. Hocamız Ferrari'yi Antalya kampına almadı. Bobo kampa katılacak ama o konuda net birşey yok. Biz Bobo'yu bırakmak istemiyoruz ama Schuster bu gönderilmesi için diretirse durum değerlendirmesi yapacağız" cevabını verdi.



Takvim
 
Cevap: Bobo ve Ferrari Cimbom'a mi Geliyor?



Ferrari kovanın önde gideni de Bobo'ya hayır demem. Hele ki bedavayken.

Sakatlık vs. durumları araştırılmalı tabi.
 
Cevap: Bobo ve Ferrari Cimbom'a mi Geliyor?



Ferrari değil de, Bobo güzel olur. Baroş, bobo babalar gibi gol pozisyonları buluruz...:sgr:
 
Cevap: Bobo ve Ferrari Cimbom'a mi Geliyor?



Asıl Ferrari-Neill ikilisi on numara olur. Siz hakikaten Allah'tan bela istiyorsunuz ya da ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
 
Cevap: Bobo ve Ferrari Cimbom'a mi Geliyor?



Defansa, Terry-Vidic-Pique-Puyol-Ferdinand ekibinden biri gelir mi? Gelmez. Santrafora, Pato-Benzema-Agüero-Torres gelir mi? Gelmez. Bizim taraftar burnunu biraz, FM ve CM'den çıkarıp gerçek Galatasaray'ı görse iyi olacak. Oyuncu beğenmemeye başladık. Avrupa'nın 3. sınıf bir takımıyız, nedir bu hava anlamış değilim.
 
Cevap: Bobo ve Ferrari Cimbom'a mi Geliyor?



Gerçekçi olmak gerekirse, Beşiktaş'ın Bobo'yu bedelsiz olarak bize bırakması imkan dahilinde gözükmüyor. Sezon sonu alabiliriz belki ama onu da imkan dahilinde görmüyorum. Adamlar bir şekilde Bobo ile anlaşırlar. Kaldı ki takımlarında direkt oynayan ve en fazla gol atan adamı ezeli rakibe veren yönetimi taraftar sallar.



Ferrari'yi almamız da mümkün değil. Adnanların transfer stratejisi ve bakış açılarına uymuyor. Bir kere bedava değil. Artı maliyeti çok yüksek. Beşiktaş'tan iyi para alıyor diye biliyorum. Sezgin o rakamı duyarsa Ferrari'nin yakınından normal yaşamında bile geçmez.



Özetle Beşiktaş'tan bize forvet gelecekse Fatih Tekke gelir. Başkasını beklemek hayalcilik olur diye düşünürüm.
 
Cevap: Bobo ve Ferrari Cimbom'a mi Geliyor?



Bu menecerlerde iyi taktik bulmuş baktılarki GS yönetemi her önüne geleni alacak , bunlarda piyasa yapıyor..

EEE adamlar haklı UYANIK satıcı olursa ,SAF ve .......... alıcılar her zaman olur...
 
Cevap: Bobo ve Ferrari Cimbom'a mi Geliyor?



Beleşe futbolcu arayan bir transfer komitesi aşırı derecede antipati topluyor.Nefret ettirmekten öteye bir çığır açtılar,pes!
 
Cevap: Bobo ve Ferrari Cimbom'a mi Geliyor?



arkadaslar ben bobo nun gelmesini cok isterim insallah gelir.feneri cok sever bilirsiniz.
 
Üst Alt