Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı: "Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı: "Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum"


5183295.jpg

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı,
Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

'Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum'

Fenerbahçe'den transfer edilen Ertuğrul Taşkıran ve Melih Okutan'la ilgili flaş açıklamalarda bulunan Başkan Çarıkçı'nın röportajından önemli satır başları şu şekilde:

"Transferlerimiz şekilleniyor. Fenerbahçe ile görüşmelerimizi yaptık ve anlaşma sağladık. Ertuğrul dışında, Melih Okutan ile de 3 yıllık sözleşme imzalayacağız. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum. İnşallah Türk futboluna Melih Okutan'ı kazandırırız. Fenerbahçe Melih Okutan'ın ikinci satışından % 20 pay alacak. Önemli olan burada bu gençlerimizin Türk futboluna kazandırmamız"
 
Melih Okutan´in gelisimini saglayabilmesi icin, Boluspor gibi Türk futboluna nice büyük yetenekler yetistirmis bir camiaya emanet etmesini, bir Türk futbol severi olarak, bu fedakarligindan dolayi, Sayin Aziz Yildirim´a bende sükranlarimi sunmak isterim.
 
Fenerbahçe Melih Okutan'ın ikinci satışından % 20 pay alacak.

Bu kısım hep vurgulanmış ben olacak ihtimali söyleyim;

FB paravan takımlarından birisi atıyorum XWXspor takımı Melih'i 15 milyon Euro'ya satın alır yine kayıt dışı para ile, sonra FB'de bu satıştan 2.5 milyon Euro civarı daha para kazanmış olur, ama mantıken 20 milyon Euro vurgun yapmış olur.
Ama delik yok zaten soruşturma açan bile olmaz.
 
Üst Alt