Bombalar Patlıyor ( Eboue,Adebayor,Drenthe) | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bombalar Patlıyor ( Eboue,Adebayor,Drenthe)


Yeniden yapılanmanın hazırlıklarını yapan Galatasaray yönetimi, Juventus'tan kiralanan Felipe Melo'nun yanı sıra iki isimden daha haber bekliyor.



Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in, kaleci Fernando Muslera haricinde Twente maçı öncesi yönetimden dört transfer isteğinde bulunduğu öğrenildi. Uruguaylı file bekçisinin transferi sonrası Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'in ısrarları karşısında İtalyan devi Juventus'tan Brezilyalı yıldız Felipe Melo'yu kiralık olarak kadrosuna kattı.



Felipe Melo transferinin ardından Fatih Terim'in dört isteğinden biri gerçekleşmiş oldu. Tecrübeli teknik adamın özellikle defansın sağına takviye istediği ve Sabri'nin bu mevkiide yalnız kaldığını ifade ettiği öğrenildi.



Fatih Terim, Sabri'yi önde kullanmayı düşünüyor ve bu yüzden sağ kanada tecrübeli bir isim istiyor. Arsenal forması giyen Emmanuel Eboue bu mevkii için en önemli aday.



Eboue için Arsenal'a 5 milyon euro öneren Galatasaray yönetiminin yanıt beklediği, İngiliz ekibinin Fildişili futbolcu için 10 milyon euro istediği ortaya çıktı.



Galatasaraylı yöneticilerin, bir defans oyuncusu için 10 milyon euro vermek istememesi üzerine Eboue için önümüzdeki hafta içinde yaşanacak gelişmeler beklenmeye başladı.



Galatasaray teknik direktör Fatih Terim forvet istememesine rağmen bazı menajerlerin yöneticilere Adebayor ismini önermesi ise yeni bir fikir oluşturdu.



Galatasaray yönetimi Manchester City'nin bu sezon da kadrosunda düşünmediği Adebayor için nabız yokladığı ve bu transfer için görüşmelerin yapıldığı ortaya çıktı.



Teknik direktör Fatih Terim'in, Arda'ya da alternatif yaratmak istediği ve sol ayağını iyi kullanan bir kanat oyuncusu da istediği belirtiliyor



Fatih Terim'in yöneticilere işaret ettiği ismin Real Madrid forması giyen Drenthe olduğu öne sürüldü. Drenthe için girişimlerin sürdüğü ve hafta içinde yapılacak son görüşmelerden sonra bu transferin netlik kazanacağı bildirdi.

Kaynak ; Lig Tv
 
Cevap: Bombalar Patlıyor ( Eboue,Adebayor,Drenthe)



Sabriyi önde kullanacak lafları dönmeye başladı,bizi maç izleme zevkinden mahrum bırakmazsın umarım F.T.
 
Cevap: Bombalar Patlıyor ( Eboue,Adebayor,Drenthe)



Ahh ahh Giovanni Dos Santos u zamanında alcaktık 5 milyon euro ya :s
 
Cevap: Bombalar Patlıyor ( Eboue,Adebayor,Drenthe)



3'ünden en az 1'ini alsak bile yeter.. Ama 3'ün 1'ini aldınız derler yine.. Biz en az 2sini alalım o zaman :D
 
Cevap: Bombalar Patlıyor ( Eboue,Adebayor,Drenthe)



hicbiri gelmez simdi kizarsiniz ama gercek bu kendimizi kandirmayalim.
 
Cevap: Bombalar Patlıyor ( Eboue,Adebayor,Drenthe)



şu covanni dos santostan gına geldi la valla bayılcam.:D adamı herkes sürgüne gönderiyor. biz bu adamı istiyoruz. hayret valla. bizde olsa sallamak icinde yer arararız:lol:
 
Cevap: Bombalar Patlıyor ( Eboue,Adebayor,Drenthe)



Sabri varken ve avrupada oynamıyorken Eboue lüks olur. Yabancı kontenjanı sol bekte kullanılmalı. Arshavin ve Adebayor gelirse ligi oynamaya gerek kalmaz şampiyonluğu ilan etmiş oluruz:)
 
Üst Alt