Borussia Dortmund, Dembele'yi Süresiz Kadro Dışı Bıraktı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Borussia Dortmund, Dembele'yi Süresiz Kadro Dışı Bıraktı!


Gerrard açıklama yaptı o konuyla ilgili. Coutinho'nun şu an gitmezsem bir daha gidemeyebilirim düşüncesinde olduğunu söyledi. O yüzden kafası karışıkmış.
Evet geçen gün tam da bunu yazdım 25 yaşında en iyi durumunda ama kariyerinde hala başarı yok ve Barca'da ilk 11 oynama şansı önüne seriliyor.

Suarez ve Henry gibi de olabilir ama herkes onlar kadar şanslı olur mu bilemem.
 
Evet geçen gün tam da bunu yazdım 25 yaşında en iyi durumunda ama kariyerinde hala başarı yok ve Barca'da ilk 11 oynama şansı önüne seriliyor.

Suarez ve Henry gibi de olabilir ama herkes onlar kadar şanslı olur mu bilemem.

Kesinlikle ama daha önce karar vermeleri gerekiyordu. Dün Liverpool oyun kurma anlamında Coutınho'suz çok eksikti. Karar konusunda biraz geç kaldılar bence. Hem oyuncu performansı olarak hemde takımının performansını olumsuz etkileyecektir bu kafa karışıklığı. Bir an önce sezona odaklansa iyi eder.
 
parayla tuttuğun adam ben çalışmam diye diretecek ve sen sadece kadro dışı bırakacaksın ( yan gel yat yani).
böyle durumlarda oyuncuya yüklü tazminat ödettirilmeli.
dortmund'un yerinde olsam kesinlikle barça'ya oyuncumu vermezdim. adam gibi gelip masaya otursunlar oyuncu ayartmak nedir?
 
Olm bırakın lan adamı. Barça varken sizin gibi loser kulüpte hayatını mı çürütsün.
Aldığınız bonservislerle Afrika ülkelerine borç verecek seviyeye geldiniz. Hala cebinizde akrep var. Paraya kıyın da düzgün bi kadro kurun. Bıkmadınız mı Bayern'in çakmasından her sene.

Eskiden bu Dortmund'a baya baya sempati duyardım. Ama şimdi... Amaçları sportif başarıdan çok merkez bankacılığı oldu Dortmund'un.
 
Son düzenleme:
7697826db34c9d406214b8f2c2c95516.jpg
 
Neymar ayartılırken burada laf etmeyenler bir anda adalet takipçisi olmuşlar. Büyük takımların yaptığı transferler hep böyle oluyor zaten Türkiye'de bile sürekli oluyor bunlar. Badou bize verilmese muhtemelen aynı şey olacaktı mesela.
 
Burada kulüpler suçlu bence. Adam senden kazandığından daha iyi bir teklif almış ve muhtemelen daha başarılı olacak gitmek istemesinden daha doğal olan ne var? Nasıl performansı yetersiz olunca göndermek isteniyorsa oyuncular iyi olunca da böyle süreçlere açık olmak lazım. Ayrıca 1 yıl önce 15 milyona aldığın adamı üç haneli fiyatlara satacaksın bir zararın da yok onun gibi 5 tane daha transfer yapabilirsin kolaylıkla. Zorla oyuncu oynatmak nedir?
 
Üst Alt