Borussia Dortmund Takip Başlığı - Sayfa 37 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
adam almak icin ligin bitmesini muteakip adam satmamiz gerkiyor da o yuzden

zaten orada da sıkıntılıyız. Pulisic'i daha Ocak'ta sattılar ve hemen alternatifleri belirleyip, lig biter bitmez açıkladılar. Bizde Gomis'in gideceği belliyken 30 Ocak'a kadar hamle yapılmadı. Hadi yazın yapamadın, bari Ocak başında hemen alternatifi bulup açıklasaydın.

Sonra yönetim başarılı deniliyor. Bu mu başarı yani..
 
bu sene 2012 sonrası ilk şampiyonluğuna ulaşacak takım. Bayern baya kötü durumda. 40 yıllık Uli Hoeness'te bırakıyor. Robbery sonrası kanat hala bulamadılar. Savunmaya Pavard ve Hernandez geldi ama hücum çok sıkıntılı.

Dortmund geçen sene biraz da kendisinin bile beklemediği şekilde farkı açmıştı. Aslında şampiyonluk hedefi yoktu. Ancak bir anda fark olunca baskı oluştu ve genç kadro bunu kaldıramadı. Buna rağmen son haftaya kadar yarıştaydı.

Bu sene çok daha tecrübeliler,Favre devam ediyor ve doğru takviyeler geldi. Başaracaklarına inanıyorum. İddia oynayacak olsam şampiyonluğuna basarım yani.
 
Jürgen Klopp: Borussia Dortmund'un şampiyonluk kutlamalarında yaşadığım hiçbir şeyi doğru düzgün hatırlamıyorum. Partiden sonra bir kamyon kasasında uyandım. Tek başımaydım.

Jürgen Klopp: Kamyondan indim ve kendimi bir fabrika bahçesinde buldum. Sonra bahçede dolandım, bir adamın silüetini gördüm. O adamın Borussia Dortmund CEO’su Hans-Joachim Watzke olduğunu fark ettim. Koca bahçede sadece ikimiz vardık.

Jürgen Klopp: Yola çıktık ve bir arabayı durdurduk. Arabayı bir Türk sürüyordu. Adam önce bizi götürmeyi kabul etmedi. Aki cebinden 200 euro çıkardı ve adam bizi arabaya aldı.

Jürgen Klopp: Çok yorgundum, kafamı cama vurup duruyordum. Bir yerden sesler geliyordu. ‘Neler oluyor?’ dedim. Hayal gördüğümü sandım ama görmüyordum. Arabanın bagajı tavuk doluydu.

Watzke: Bagajda tavuklar vardı, bu doğru. Ancak 3 tane de ölü koç vardı, araba çok kötü kokuyordu. Klopp bunu fark etmedi bile.
 
Lucien Favre;

Onca eleştiriye rağmen, hatta gitmesi konuşulurken ligde Bayern'in önünde, ŞL'de zor gruptan çıktı.
 
Üst Alt