Borussia Mönchengladbach Takip Başlığı - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Borussia Mönchengladbach Takip Başlığı


dieter BEY ilk 4e sokar takimi nett

Zor ya, tabi belli olmaz ama cok iyi bir seri yakalamak lazim. Köln bekledigim gibi düsüse gecti, Leipzig Frankfurt ve Hoffenheim'in da düsüse gececegini tahmin ediyorum ligin ikinci yarisinda. Berlin gecen sezon yaptigi hatayi tekrarlamaz ve bu sefer ilk 5 de bitirir ligi bence.

Ligin ikinci yarisinda Leverkusen ve Gladbach'in seri yapip yukariya tirmanacaklarini düsünüyorum. Belki Schalke da olabilir.

Gladbach ilk 6 ya girip Euro Lige katilmayi basarirsa muazzam olur bu durumdan sonra.
 
Son düzenleme:
:asd22:

C1byPKbXAAErla5.jpg
 
Andreas Christensen'in babasina göre Chelsea'ye geri dönecekmis yazin. Chelsea aslinda simdi kis transfer döneminde geri dönmesini istemis ama geri alma opsiyonu yokmus kontratta.

Gladbach menajeri Eberl 2 yil daha kiralamak istemis ama Chelsea buna yanasmiyormus, seneye EPL de sans verecekler sanirim Christensen'e kadroda.

Christensen den ziyade Dahoud da da sikintilar varmis, yazin transfer olma ihtimali yüksekmis. Kulüpte tutmaya calisacaklar tabi ama bu da zor gibi Eberl'in ifadelerine göre. Hep o gerizekali Schubert yüzünden, oynatmadi cocugu bu sezon adam akilli. Hep mutluyum kalmak istiyorum kendimi kulübe borclu hissediyorum diyordu, sonra bu dangalak Schubert elestirdi durdu cocugu yok eksiklikleri var yok bilmem ne diye ama gitti Strobl denen öküzü oynatti. Küstürdü cocugu.
 
Bugün deplasmanda 0:2 geriye düstügümüz Leverkusen macini cevirip 3-2 kazanmisiz. Maci izleyemedim cünkü yarin oynuyorlar diye düsünüyordum.

Leverkusen deplasmani genelde zorlandigimiz ve puan(lar) biraktigimiz bir deplasman oldugu icin hem bunun hem de 2:0 den maci cevirip kazanmamiz moralmen dipte olan takimin moralini bir hayli arttiracaktir. Güzel bir galibiyet oldu :hat:
 
Leverkusen maçı dönüm maçı oldu diyebiliriz. O maçtan beri takım bayağı bir toparlandı ve artı olarak son deplasmanların hepsini kazandı neredeyse. Arada çok kötü bir Leipzig maçı var tabi ama yine de.

Şu anda ise kupada çeyrek final maçında Hamburg'a karşı deplasmanda 2:0 önde takım.

Yukarıda 2 yorum önce yazmıştım Dahoud'u oynatmaya oynatmaya küstürdü Allahın manyağı Schubert diye. Geçen haberler vardı Dortmund alacakmış yazın anlaşmışlar herhalde, kontratında 10 Milyonluk opsiyon varmış bu yaz için.

Takımın ligi Avrupa ya katılma hakkı kazanabileceği bir yerde bitirebilecegini pek sanmıyorum bu yüzden Avrupa için en kısa yol kupa finali. Bayern finale kalırsa ve şampiyon olursa böylece Gladbach'a Euro League şansı doğar.

Ha bir ihtimal de Euro League'i kazanmak ama bunu söylemek için çok erken :D




Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Son düzenleme:
demin izledim de aynı beştaş lyon maçı gibi olmuş, 2 takım da hatasız giderken 3 tane üst üste kaçmış ve sonunda hrgota fişi çekmiş gonalos gibi
 
Bahane olarak görülmesin ama Frankfurtlu herifler dün mac boyunca yerde yata yata öldü.

Gladbach'in acil transfere ihtiyaci var yazin, takimda forvet yok yahu. Andre Hahn ayni Umut gibi kosuyor ediyor pres yapiyor falan ama kalite olarak cok diplerde.

Christensen gidecek, Dahoud gidiyor, Raffael cok sakatlaniyor, Kramer desen hiyarin teki, sag bek sol bek sorunlu, stoper yok forvet yok. Bu yaz transfer dönemi cok hareketli gecmeli Gladbach icin.
 
Üst Alt