böyle bir piyasada bruma gibi yetenekten zarar etmek | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

böyle bir piyasada bruma gibi yetenekten zarar etmek


örneğin: leverkusen bu sene daha vasat bir ligten (belçika) Leon Bailey diye bir oyuncuyu bile 13.5 milyon avroya transfer etmiştir.

belçika iyi yetenekler sunuyor futbol piyasasına, ama brumanın da bir portekiz altyapısı ve u20 pazarı var.

bunun hesabını kimler verecek merak ediyorum!
 
canm birşey söylemek istemişsin heycanlısın olur böyle evet büyük zarar kardeş geçen tuncayı 12 ye sattıysak ardayı 20 ye falan bruma 50 eder. aptal yönetim
 
Yalnız hiçbir Türk kulübünde 30 40 milyon edecek futbolcu yok olmayacakta. Olsa da Avrupa'dan öyle bir teklifin gelmesi şüpheli kısacası bize o paraları yedirmezler ligin kalitesi ortada üstelik. Artık biraz rüyadan uyanın ya.
 
Avrupa birliğinde olsak satabiliriz o kadar paralara ama olmadığımızdan anca rüyasını görürüz...

SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alakası yok

lig genelde kötü olarak görülüyor, belçika hollanda portekiz de müthiş seviyede değiller ancak her sene onlarca yetenekli oyuncu yetiştiriyorlar, sonra da o ayni yetenekleri fahiş rakamlara yurtdışına satabiliyorlar

bizim kulüplerimiz bunu genelde beceremiyor.
 
Avrupa birliğinde olsak satabiliriz o kadar paralara ama olmadığımızdan anca rüyasını görürüz...

SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi





Sen kendi liginden oyuncu istemiyorsun, İngiltere senin liginden niye oyuncu istesin? Kendi liginden yetiştirip almak satmak yerine İngiltere'nin İspanya'nın Almanya'nın çöplerine 31-32-33 yaşına gelmiş emekliliği gelmiş adamlarına senede 3-4 milyon maaş verip getiryorsun, senin oyuncunu kim alır?

Ben de almam.

Yani bizi sevmiyorlar filan hikaye.

Ayrıca sevmeleri için bir sebep de yok. Yani sevimsiz görüldüğü de doğru Türkiye'nin. Son dönemlerde yaşananlar malum.. Ama iyi oyuncuyu parasını verir alır herkes.

Kendin Portekiz gibi Fransa gibi oyuncuyu yetiştir, yolla dışarı veya kılüp takımları milli takım bazında başarılı olsunlar, ALMANYA'NIN YETİŞTİRDİKLERİYLE MİLLİ TAKIM KURMAYA ÇALIŞMA.

Dünya aptal diil herkes kimin ne olduğunu biliyor.

Ayrıca Bulgaristan, İsviçre, Hırvatistan, Sırbistan Polonya vs Avrupa birliğinde, hiçbiri 30-40 milyonluk oyuncu satamıyor, ki Hırvatistan oyuncu deposu.
 
Son düzenleme:
Üst Alt