Brezilya Vatandaşları, Arjantin Karşıtı Kampanya Başlattı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Brezilya Vatandaşları, Arjantin Karşıtı Kampanya Başlattı


10-7-alexis-brasil-Favim.com-2106664.jpg

FIFA 2018 Dünya Kupası'na katılmayı aylar öncesinden garantileyen Brezilya'da vatandaşlar, Arjantin'in aleyhine olacağı için bu geceki Şili maçında milli takımlarının mağlup olması için kampanya başlattı.

FIFA 2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde grupta 6. sırada yer alan Lionel Messi ve Jorge Sampaoli önderliğindeki Arjantin, 1970'ten bu yana ilk kez Dünya Kupası'na katılamama tehlikesi yaşıyor. 17 maçta 25 puanı bulunan Tangocular'ın üzerinde Peru, Kolombiya, Şili ve Uruguay bulunuyor. Lider Brezilya ise Dünya Kupası'na katılmayı aylar önce garantiledi.

Arjantin bu gece TSİ 02.30'da Ekvador'la deplasmanda karşılaşacak. Aynı saatte Brezilya, Şili'yi ağırlayacak. Tangocuların galibiyeti ve Şili'nin mağlubiyeti durumunda Dünya Kupası biletini 28 puana çıkan Arjantin kapacak! Brezilya vatandaşları, ezeli rakiplerinin bu durumuna engel olmak için ilginç bir yol izledi.

Brezilyalılar, sosyal medya platformlarında Brezilya Milli Takımı'nın Şili'ye mağlup olması için çağrıda bulunuyor. Özellikle Twitter'da 'EntregaBrasil' ve 'EngtregaProChile' şeklinde iki kampanya başlattı. Şili'nin galibiyeti, Arjantin'in kupa dışında kalmasını sağlamasa da Tangocular'ın işini zorlaştıracak.

Sputnik
 
GSC olarak bu akıma katılım gösterelim diyorum
Şerafettin KOÇ

Faks kampanyası Zamanı geldi.
Brezilyalılara yakıştıramadım Dünya Kupasında ezeli rakip ebedi dost Arjantin'siz bir Brezilya, Brezilya'sız bir Arjantin'in tadı tuzu olmaaz. Hadi şike filan yapsa Arjantin anlarım ama Brezilya maçı bilerek verirse kendisi şike yapmış olur.

Ancak karşıt bir kampanyada faks makinemi tozlu raflardan çıkarırım.
 
Üst Alt