Bruma da Satılabilir! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bruma da Satılabilir!


galatasarayda-bruma--c474d120a319ddc1775a.jpeg


Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Bruma için gelecek teklifler değerlendirilecek.

Antrenmanda yedek takımla çalıştığı için İgor Tudor’a tavır alan ve ceza olarak Rize deplasmanına götürülmeyip sonra affedilen Bruma’nın idmanlarda son derece hırslı olduğu öğrenildi.

Portekizli genç yetenekle sözleşme uzatmak istediklerini de dile getiren Sarı-Kırmızılı yöneticiler ise, “1 ay sonra konuyu netleştireceğiz. Ancak çok iyi bir teklif gelmesi halinde bunu değerlendirebiliriz” ifadelerini kullandı.

Galatasaray
taraftarının en büyük korkusu yönetimin, Podolski gibi Bruma'yı da değerinin çok altında bir bedele gönderecek olması.

Gsgazete - Bruma satılabilir
 
Bizim salak yöneticiler ne almasını biliyor, ne satmasını..

Alırken yüksek bonservis ücretleri ödüyoruz (örnek Bruma, Serdar A., E. Derdiyok gibi), satarken nerdeyse bedavaya veriyoruz (örnek Poldi)

Biz 20m€ ustu rakamlar konusuyoruz ama zerre umudum yok. Bunu da yok pahasına satarlar..
 
EPL'de 20-25 arası alıcı buluruz herhalde.Yazık olacak şu çocuğu sağlam bir takımda en formda haliyle izleyememek.
 
He satalim da Yasin i izleyelim yine. Sanki yerine Konoplyanka gelecek.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
 
he satın satın sanki 10 tane bruma var elde.Artık yasin sabri gibilerle kanser oluruz.Özbek kardeşlerin komisyon paraları tükenmiş belli ki.
 
En kötü ihtimalle 15-20 M € civarına gitmesi lazım ama biz 5-10 M € arası bi paraya satarsak şaşırmam. Bu yönetici bozuntuları bu mallıkla nasıl zengin olmuş anlamak hakkaten zor bi durum.
 
Öncelikle sözleşmesinin uzatılmasının yolu bulunmalı. Uzattıktan sonra takıma katkısına göre devam edilir yahut iyi teklif gelirse değerlendirilir, pazarlık gücü yüksek olur hem...

Bu konuda kendisi çelişkili ifadeler kullanıyor, yamyam menajeri ise olumsuz tavır sergiliyor. En kötüsü sözleşme yenilemeden devam etmek olur. Sürüncemede bırakılmamalı, eğer yeni sözleşmeye yanaşmıyorlarsa kendisine kulüp aramaları şimdiden söylenmeli...

Ederinin 13-15 m civarında olduğunu düşünüyorum, EPL in hatırı sayılır bir kulübü ciddi alıcı olursa 20 milyonu bulabilir...
 
Bu yönetim Bruma-Muslera-Sneijder-Poldi filan satarlar

Emre Akbaba'lar Adem Büyük'ler Titi'ler doldururlar takıma yine

Allahın izniyle seneye küme düşeriz ...
 
Üst Alt