Bruma, Galatasaray Yönetimini Çıldırttı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bruma, Galatasaray Yönetimini Çıldırttı!


58ac47a00f254563786b3445.jpg

Portekizli oyuncunun sözleşme görüşmelerini sürekli uzatması ve yıllık 2.5 milyon Euro istemesi üzerine sarı-kırmızılı yönetim bekleme kararı aldı. Görüşmeler sezon sonuna bırakıldı.


Galatasaray’daki Bruma sıkıntısı, diğer iç transfer çalışmalarına da yansıdı. Sarı- Kırmızılılar, önceki akşam gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, lig bitene kadar hiçbir futbolcuyla masaya oturmama kararı aldı.

Daha önceki görüşmelerde olumlu sinyaller veren, ancak son olarak 2.5 milyon Euro garanti para isteyen ve süreci giderek uzatan 22 yaşındaki Bruma’nın tavırları, yönetimi tam anlamıyla bezdirdi. Buna göre, gönderilmesi düşünülen ya da sözleşmesinin uzatılması planlanan isimler de dahil olmak üzere, tüm futbolculara sezon sonu için randevu verilecek. Bu karar, dış transfer çalışmalarını ise aksatmayacak. Belirlenen liste doğrultusunda çalışmalar sürecek.

YÖNETİMİ ÇILDIRTIYOR

2018 yılında sözleşmesi sona erecek olan Bruma’nın, başta Tottenham olmak üzere Avrupa kulüplerinin ilgisi nedeniyle Galatasaray’da kalma fikrine soğuk yaklaştığı iddia ediliyor. Yönetimin bu tavır karşısında genç futbolcuya çok sinirlendiği belirtiliyor.

Fanatik


PORTAL HABERİ
 
2,5 milyon euroya ben gözüm kapalı imza attırırım saçmalamayın adam 4 m istiyordu bir ara.

tolga malı 2m almıyor mu?
 
Ya ne desem azdir. Bir senedir böyle olacagini söylüyorum ben bir taraftar olarak görebiliyorum bunu ama bu gerizekalilar göremedi.

Hem Bruma hem de menajeri sorunlu herifler. Lizbon dan bize gelirken orada da maraz cikarmislardi, hatta kulübü tehdit falan da etmislerdi yanlis hatirlamiyorsam.

Suratindaki yagin icinde bogul Dursun, beter ol.
 
Ulan asıl bu yönetim bizi çıldırtıyor :mad:

Eren Serdar Tolga'ya o kadar para saçarsan ister tabi Bruma'da Menajer'ide görüyor Serdar-Tolga-Eren-De Jong o kadar maaş alıyorsa Bruma neden 2.5 almasın diyordur

Selçuk Sneijder Poldi dünyaları kazanıyor hepsinden çok katkı verdi benim oyuncum onlar 5 kazanırken Bruma neden 2.5 kazanmasın ki ?

Tamamen rezillik Bruma-Sneijder-Poldi'yi sene sonu gönderecekler adım kadar eminim bunun yolunu yapıyorlar

Poldi zaten gitti
Yok Sneijder kilolu yok yaşı geçti
Yok Bruma imzaya yanaşmıyor yok 2.5 istiyor bunların hepsi koskoca Yalan !!!!
 
2.5 istediyse 2.6 verin +1sne daha kontrata koyun aptallar. 1senedir oynamayan adama 2.1 milyon euro veriyoruz
 
yazin sociedad 7ye mi ne almadi shimdi sozlesmesinin bitimine 1 sene kala 3 milyona falan satilir herhold.......
 
yazin sociedad 7ye mi ne almadi shimdi sozlesmesinin bitimine 1 sene kala 3 milyona falan satilir herhold.......

Aga burada herkes yok 15-20 ye gitmeli diyor. Böyle bir sey mümkün degil.

Kimse 1 sene kontrati kalmis bir adama o kadar para vermez, Ingiltere de falan olsa cok kücük bir ihtimal belki ama bu durumda asla vermez. Tahminen maksimum 4-5 veren cikar o da gercekten maksimum. Adamlar bir sene daha bekler seneye bedava alir.

Herkes bizim gibi mal degil kontrati biten adama bu kadar para vermez. Eren, Tolga ve Donk da yaptigimiz salakliklar ortada.
 
7 8 15 derken adamı bedavaya göndericez.Yönetimde böyle bir potansiyel var.Hatta bazı saçmalıkları artık bu yönetim kasıtlı olarak yapıyor.Bruma beleşe veya öldü fiyatına giderse bunun kanıtıdır.Eray denilen torpilli herif bile 700bin euro alırken bu adama 2.5m euro verilir.Zaten şu durumda brumadan daha iyisini de bulamayız.
 
Bruma ile %100 olmazsa olmaz yapmamız gereken tek şey sözleşme imzalamak gerekirse 2022'ye kadar imzala Bruma ve Muslera ile

Bruma bu seneki performansı ile 2.5 maaşı hak etti(Galatasaray'daki maaş dağıtımı düşünülürse)


Gerçekten Bruma ve Muslera'ya sahip çıkıp 0'dan takım inşa edilmesi gerekiyor

Bu yönetimden tek istediğim Bruma ve Muslera'nın sözleşmesini uzatın yeter ....
 
Üst Alt