Bruma, Galatasaray'dan Kulübün Anahtarını İstedi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bruma, Galatasaray'dan Kulübün Anahtarını İstedi!


02(31).jpg

Galatasaray yönetiminin 4 yıl daha sözleşme yapmak istediği Bruma, 2 milyon Euro’luk yıllık ücreti kabul etmeyip 2.5 milyonda ısrar ederken, menajerine de 1.5 milyon Euro komisyon istedi. Bunlarla da yetinmeyen Portekizli, sonraki satışından yüzde 10 da pay talep etti, görüşmeler sürüyor.


4 yıllık yeni sözleşme için yönetimin yıllık 2 milyon Euro’luk teklifine olumsuz yanıt veren Bruma ve menajerinin sarı kırmızılı yöneticileri şaşırtan şartları şöyle:

– Yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret.
– Menajere 1.5 milyon Euro komisyon.
– Bu komisyonun peşin olarak verilmesi.
– Sonraki satış gelirinden yüzde 10 pay.

TEK NOKTADA ANLAŞTILAR

Bruma’nın menajeri Catio Balde ve Galatasaray yönetiminin mutabık kaldıkları tek nokta, oyuncunun serbest kalma rakamının 25 milyon Euro olarak belirlenmesi oldu. Türkiye’de daha önce hiçbir futbolcu bu seviyede bir bonservis bedeline satılamadı. Bruma rekor kırıp ileride bu rakama satılsa bile, menajer Balde’nin şartları gereği kulübün kasasına bu rakam girmeyecek.

Çünkü sarı kırmızılılar, hem Bruma’yı Sporting Lizbon’dan alırken imzaladıkları sözleşmeye göre onlara yüzde 25 pay verecekler, hem de yeni şartlar gereği menajere yüzde 10 ödeyecekler. Sporting ve menajer payları 9 milyon 750 bin Euro tuttuğu için oyuncu 25 milyon Euro’ya satılsa bile Galatasaray’a ancak 16 milyon 250 bin Euro kalacak.

İNDİRİM YAPIN İMZALAYALIM

Bruma ve menajerinin, sürpriz talepleri nedeniyle şu ana kadar imzalar atılamadı. Ancak Portekizli yıldızın Kasımpaşa maçında 18. dakikada oyundan alınması ve Tudor ile yaşadığı tartışma ise Galatasaray yönetiminin bakış açısını değiştirmedi.

Sarı kırmızılılar, menajer Balde ile yeniden görüşüp rakamları aşağı çekmesini isteyerek yeni sözleşmeyi yapmak istiyor. Bu arada sarı kırmızılı kulübe Bruma için başka kulüplerden herhangi bir resmi teklif de gelmiş değil.

Hürriyet
 
2,5m normal

menejere taksitle 1 m versinler

%5 de satıştan pay verilebilir , oyuncunun da satış görüşmelerine sahil olması alacağımız parayı artıracaktır %5 fazla bir oran değil.
 
Parayı alınca yatacaktır en iyisi sezon sonu satmak. Aidiyetsiz bir oyuncu zaten illaki sorun çıkartıcak başımıza ilerde

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ali naci küçük denen aptal herifin sallamasyon haberi.

1.si bruma satıldığında sportinge verilecek olan pay olan %25 kar oranından olup 25e satılması durumunda 13 milyon euro üzerinden hesaplanır bu da 3.5 milyon euro yapar.
2. menajer payı %10 olursa bu da 2.5 milyon euro yapar toplamda 6 milyon euro bir rakam yapar.

Yazının sadece burasını okuyarak sallamasyon ve sırf bok atmak için yazılmış bir haber olduğunu anlayabiliriz.

Daha geçen hafta herşey tamamdı anlaşılmıştı bir haftada neler oldu öyle anahtar istedi.

Gelelim haber doğru olsun istenilen anahtarda anahtar olsa, zaten sportinge %25 bayılacaksın istediği %10 komisyon 2.5 milyon euro kendini pazarlasın 50 milyon euro yapsın piyasasını 10 milyon euro alsın sorun olur mu olmaz. Sen yönetimsen satışını 25 değil 40 yapacaksın.

Sonra devam edelim ne idüğü belli olmayan 500 bin euroya oynayan adamları getirip 2 milyon euroya oynatırsan bu çocuğun menajeride aptal değil sonuçta aynı parayı ister.

Menajerlik parasına gelirsek balde benim kedimin çükünü yesin


Bu arada bizim yönetim 25e falan satarsa mal gibi gider toplamın %25ini sportinge gönderir sonra pardon yanlışlık olmuş fazlalığı verin der yaparlar yani bunu inanırım.

Son olarak 1 sene sözleşmesi daha var ta ocaktan beri diyorum sende yönetim olarak diyeceksin ki tesislere sokmam yemek vermem antrenman yaptırmam istediğimi yapmak zorundasın sözleşmemiz var. Kazanacağım 8 milyonu zaten her sene çöpe atıyorum yine atarım ama oyuncun çürür şartlar şunlar işine gelirse bitti gitti sonra kıbrısta sürünür
 
Son düzenleme:
Komisyon alirkene iyi komisyon vermeye gelince kötü. Bruma icin cok gec kalindi adamin eline bildigin koz verdiler. Devre arasi kesinlikte sözlesme yenilenmesi gerekirdi. Artik ya adamin dedini yapacaksiniz yada satacaksiniz
 
Oyuncuya satıştan para mı buldular kerizleri şartları sunarlar tabi. Normal bir başkan olsa bu teklifi sunmaya utanırlar.
 
Üst Alt