Bruma İmzayı Atıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bruma İmzayı Atıyor!


3b19d7047dd646dc8d52559b9c4e45b1.jpg

Bu sezon Galatasaray'da 16 maçta 5 gol atıp, 5 asist yaparak yıldızlaşan Bruma, sözleşmeye imza atıyor...

Galatasaray, bu sezon gösterdiği performansla takımın en etkili isimlerinden biri olan Bruma ile sözleşme uzatmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılı yönetim, Portekizli oyuncunun menajeriyle masaya oturdu ve anlaşma sağladı.

Yönetim, önümüzdeki sezondan başlamak üzere Bruma'nın sözleşmesini 3 yıl uzatacak. Bu sezon Galatasaray'dan 1.2 milyon Euro kazanan Bruma, önümüzdeki sezondan itibaren 2.5 milyon Euro kazanmaya başlayacak. Portekizli futbolcunun sözleşmesinde ayrıca başarı bonusları ve özel maddeler de bulunacak.

Sarı kırmızılı yönetim, Bruma'nın serbest kalma maddesi için henüz net bir karar vermedi ancak bu rakamın en az 30 milyon Euro olması bekleniyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla müthiş bir çıkış yakalayan Bruma, 16 maçta forma giyerek 5 gol atıp, 5 asist yaptı. Sarı kırmızılı ekibin kritik maçlarında sahne alarak kazanılan puanlara doğrudan katkı yapan başarılı oyuncu, özellikle İngiliz kulüpleri tarafından yakından takip ediliyor.

Tottenham'ın ilgilendiği Bruma, geçtiğimiz günlerde Premier Lig'i beğendiğini söylemişti.

NTV Spor

Bruma İmzayı Atıyor!
 
30 milyon euro yine idare eder bir rakam.Bu şartla imzalarım demiş olabilir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Oraya 60 yaz ama sen yine 30'a sat diyene hak veriyorum lakin bu madde ne kadar düşük olursa futbolcunun eli o kadar güçleneceği için muhtemelen menajeri bunu şart koşmuştur.
 
Yav türk futbol tarihin de kim kimi satmış o paralara uçmayın iki limonu satamayacak adamlar bu yönetimlerde olduğu sürece 60 lar filan hikaye 20-25 rekor olur zaten heykeli dikilir ..
 
Yalan.
Bunlar brumayi çoktan pazarlamiştir.
7 milyona filan yollarlar aradaki farkı cukka.
İsrarla kanat oyuncusu aramalarindan belli.
Medyaya da bruma yıldız oyuncu parası ıstiyor diye haber de yaptırdılar

SARI-KIRMIZI!
 
Üst Alt