Bruma Porto'ya Transfer Oluyor - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bruma Porto'ya Transfer Oluyor


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Porto için pek iyi bir yatırım olmamış. Zaten son yıllarda pek başarılı hamleler yapamıyorlar, maddi durumları da kötüleşti haliyle...

Hep iyi örnekler öne çıkarıldığı için sanki tuttukları altın oluveriyor zannedilir. Prensi bulana kadar kaç kurbağa öptükleri bilinmez!...
 
Yaşı 25 oldu beklediğim atılımı yapamadı 1 türlü.Gidebileceği en iyi takıma gitmiş.İsterdim bize fakat zor bu paralara.Onyekuruyu kiralamaya bakalım öncelik.
 
Beklenen çıkışı portekizde yapacağından şüphem yok

___________________________
ARDA,BABEL,TÖRE,DENİZ,
DOUGLAS,ŞENER gibi bitik ve geleceğimize katkısı olmayacak oyunculara milyonları
VER-ME-YİN!

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!
 
15 milyon Euro ya Nkunku yu almışlar.
6f6a8960b746256a293c2118f8865d3d.jpg


Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
 
Bizim taraftarın Bruma sevdasını da bir anlamadım. Eyvallah topla yetenekli oyuncu da topsuz oyunda ne kadar var, orta açamaz, şut çekemez, pas oyununda müthiş değil ama neyi var çalım atar. Doğduğu yaşta futbola başlasaydı bu yetenekleriyle iş yapardı ama artık hemen her takım kademeli savunmayı, alan kapatmayı çözdü, eskisi kadar boş alan bırakıp pırpır oyuncuları yıldız etmiyorlar. Gün Diego Simeone'nin, Allegri'nin ve hatta iyice top vermeme oyununa dönen Jurgen Klopp'un sistemlerinin günü. Bu zamanda artık Bruma gibi adamlar takımı eksik oynatıyorlar anca. Ben Portolu olsaydım ve Brahimi'yi kaybedip Bruma'yı alsaydık yönetimime ve teknik ekibime, Yusuf Erdoğan'ı Galatasaray'a layık gören insanlara ettiğim kadar küfürler ederdim. Brahimi bile o kadar yıllık tecrübeye ve yaşanmışlığa rağmen halen net oyuna sahip değilken Bruma'nın neyinden medet umdular merak ettim. Heralde onlar da vatanın çocuğu diye bir Yusuf şansı vermek istedikler deli oğlana.
 
Gençlerde dünya kupasında ortaya koymuş olduğu performansı ne yazık ki kulup takımlarında ortaya koyamadı. Umarım başarılı olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt