Bruma: "Tek odaklandığım konu Galatasaray" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bruma: "Tek odaklandığım konu Galatasaray"


17aed524f7484344841efeebdafccfa1.jpeg

Galatasaray forması ile ligde 11. golünü kaydeden Bruma, deplasmanda ise attığı gol sayısını 9'a çıkardı. Maç sonu yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Bruma, "Attığım golden ziyade takım halinde önemli bir galibiyet aldık. Bu nedenle takım arkadaşlarım da tebriği hak ediyor. Onları kutluyorum. Güzel bir galibiyet elde ettik" diye konuştu.


Maçlara çok iyi hazırlandığını belirten Portekizli genç yıldız; "Bir futbolcunun performansının artması için antrenmanlardan başlaması gerekiyor. Ben de antrenmanlarda maksimum düzeyde çalışıyor ve hazırlanıyorum" derken hakkında çıkan transfer sözleri için; "Bir yıllık daha kontratım var. Tamamen odaklandığım konu Galatasaray. Bir yıl da maksimum seviyede takımıma katkı sağlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

galatasaray.org
 
"1 sezon daha oynayıp fazla kalmayacağım" diyor kısacası.

Serbest piyasada kendini iyi pazarlayacaktır.


Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
 
Beni satın diyor kısaca uzatmayalım sizde zararlı çıkmayın bu hikayeden diyor efendice


Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
 
Onunde 3 secenek var
1-15+ getirir gider
2-Sozlesme uzatir
3-Floryanin daşlı sahalarinda tek basina takilip performansi yukseliyorken korelir ( bu ona kendisini gostermek icin +2 yila mal olur 25 yasina gelmis adamida oyle barcalar madridler almaz deportivo falan geze)
 
Tabiki gitsin, ne isi var bizde. Sanki seneye Avrupada büyük isler yapacagimiza inanan var mi? Bana göre lig bile su an gitmis. Cünkü Takim Cöplük dolu, ve biz biliyoruz ki, tek yapacak isleri daha fazla cöp doldurmak, gitsin Almanya ya, seve seve Leipzig de izlerim.
 
ulan şu adama taktılar kadroda o kadar leş adam varken kara mamba git kurtar kendini böyle iş bilmezlerin yanında kendine yazık etme.
 
Üst Alt