Bruma'da Kritik Hafta! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bruma'da Kritik Hafta!


182839.jpg

Galatasaray'da pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisinin hazırlıkları bir günlük aranın ardından yeniden başlarken teknik direktör Igor Tudor tempo artırıyor. Geçen haftaki çalışmalarda antrenman temposunu düşüren Hırvat teknik adam, vites yükseltirken fizik güç ve taktik çalışmalara ağırlık veriyor.


Fenerbahçe savunmasını aşacak hücum organizasyonları deneyen Tudor, özellikle uzaktan çekilecek isabetli şutlar üzerinde de duruyor.Tudor'un takım içinde dayanışmayı ön planda tuttuğu belirtirilirken başkan Dursun Özbek'in Florya ziyareti de futbolculara büyük moral oldu.

Futbolcuların, başkanın ziyareti nedeniyle mutlu oldukları ve Fenerbahçe derbisinin bu zor dönemde kendilerine için itici güç olacağını düşünerek birbirlerini motive ettikleri öğrenildi. başkan Dursun Özbek'in hafta içinde de Florya'ya çıkarma yaparak futbolculara derbi öncesi yanlarında oldukları ve güven duydukları olgusunu aşılayacağı belirtildi.

Bu arada Galatasaray sözleşmesini uzatmak istediği Bruma konusunu gelecek hafta çözüme kavuşturacak. Portekizli futbolcunun menajeri İstanbul'a gelerek pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisini izleyecek.

Derbi sonrası Bruma'nın menajeriyle masaya oturacak yönetimin Portekizli futbolcunun durumunu netleştirecek.

beIN Sports

Bruma'da Kritik Hafta!
 
Turşu suratın kafasında kesinlikle Brumayı satmak var.Ondan gelecek parayla transfer yapacak aklı sıra şerefsiz.
 
Turşu suratın kafasında kesinlikle Brumayı satmak var.Ondan gelecek parayla transfer yapacak aklı sıra şerefsiz.

Zaten adamin hefedi o. Koca 1 senedir oyalayip duruyorlar yok devre arasi yeni sözlesme imzalayacagiz yok yilbasi imzalayacagiz yok sezon sonu imzalayacagiz diye.

Bu cocuk yazin belli etti bu sezon az cok nasil bir performans sergileyecegini, ben bir taraftar olarak tee yaz kampindan beri diyorum sözlesme uzatmazsak bu cocuk yok pahina gidecek diye, iste tam oraya dogru yol aliyoruz simdi. Ben görüyorum bunu bir taraftar olarak ama yöneticiler göremiyor düsünemiyor.

Resmen serefsizlik bu yaptiklari. Bruma zaten sorunlu bir tip bu yetmezmis gibi bir de cingene menajeri var, hatirlarsiniz belki bize gelmeden önce de Sporting de bayagi sorun cikarmisti gitmek istiyorum vs diye. Sen erkenden isini saglama alip sözlesme imzalasana ulan yagli surat. Simdi bütün kozlar Bruma ve menajerinin elinde olacak bu yaz. Bizimkiler de mal mal bakar ancak.

Ayrica kimse 1 sene kontrati kalmis SÜPERLIG topcusuna 15 Milyonu falan gectim 10 Milyon bile vermez. Tahminim Bruma maksimum 8 Milyona falan satilir bu yaz o da gercekten maksimum. Dursun'un beceriksizligini falan da isin icine katarsak o parayi bile göremeyiz.
 
1 sene gecti ulan 1 sene.

Bir senedir menajeri ile oturup sözlesme yenilemeyi beceremediler de simdi mi becereceklermis? Bruma'nin cingene menajeri simdi haril haril takim ariyordur ona.

Yazin bir de U21 Avrupa sampiyonasi var, Bruma orada biraz parladi mi sen gör samatayi.
 
Bruma nin sakatligi ve o donem kiralanmasi ,surekli teknik ekip degismeleri ve kendisinin de bir turlu oyununu tam olarak olgunlastiramamasi , arti takimin da genel olarak kotu bir havada olmasi kendisini cok etkiledi

Ben uzun sure yararlanilmasi gerektigini dusunuyorum , keske de sozlesme uzatilsaydi hep dedim . Ama zaman zaman da oyuncunun kendi karari da bunlarin gerceklesmemesinde etken olabilir ,bunu da yadsimayalim .. Yani bir oyuncu da sirf biz istiyoruz, yonetim istiyor diye omru hayatini istanbulda gecirmek zorunda degil , biz bunu goz ardi ediyoruz zaman zaman

Belki adam kendi icinde "su 5 sene de bitemedi bir turlu" diyor olabilir . Makine muamelesi yapmayalim . Ancak diyordur ki , illa kalacaksam da su parayi isterim , o da asiri cok olabilir falan filan

Melo da tutulmaliydi ,hatta sozlesmesi vardi zorla da tutulabilirdi ama adamin bunca sene ciddi emegi gecmis , kendi ayrilmayi istediyse saygi gostermek lazim

Yarin muslera da kendince sebeplerden gitmek isteyebilir . Ozellikle yabancilarda bu oluyor . Suna bakmak lazim , bugun bu ayrilanlarin hepsi ama hepsi yurt disina gitti , eger ulkede kalmak isteselerdi , aportta bekleyen ezeli rakiplerden birine gidebilirlerdi

sosa, gomez gibi adamlar da cok faydali olmalarina ,cok sevilmelerine ragmen kendi kararlari ile gittiler
 
Üst Alt