Bruma'nın Menajeri Balde: "Leipzig onun için inanılmaz bir adım olacak" - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bruma'nın Menajeri Balde: "Leipzig onun için inanılmaz bir adım olacak"


Leipzig 50 yede satar sen satamazsın. Hiç satamadın da zaten boş hayaller kurma kardeş.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hqdefault.jpg


GSC App Premium Edition 1.2
 
Bruma'yı resmen açıkladı! "Anlaştılar!

Bruma'nın menajeri Catio Balde, Galatasaray ve Leipzig'in anlaştığını duyurdu.

SABAH İNTERNET
Salı 30.05.2017 16:09

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı*Bruma'nın menajeri merakla beklenen transfer konusunda açıklama yaptı.

Catio Balde, Bruma için Galatasaray ve Leipzig'in anlaşmaya vardığını, oyuncunun ligin son maçında son defa sarı kırmızılı formayı giyeceğini söyledi: "G.Saray ve Leipzig anlaştı. Bruma haftaya son maçına çıkacak."

BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

Edinilen bilgiye göre*Galatasaray ve Alman ekibi Leipzig, 18 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya*vardı. Oyuncunun anlaşması gereği*bu paranın 1.7 milyon Euro'su G.Saray'dan önceki kulübü olan Sporting'e*gidecek.

İŞTE ALACAĞI ÜCRET

Bruma*önümüzdeki hafta Leipzig için sağlık kontrolünden geçecek*ve resmi açıklama yapılacak. Oyuncunun*Leipzig ile 5 yıllık bir anlaşmaya vardığı ve yıllık 6.6 milyon Euro*kazanacağı vurgulandı.

Serkan Akkoyun / Sabah.com.tr Spor



GSC App Premium Edition 1.2
 
Bu sene çok popüler olduğunu biliyorum ama bence Bruma o beklenen sıçramayı gösteremeyecek. Evet inanılmaz bir potansiyeli var ama mental yönü sıfır. Tabiki yanılabilirim ama Almanlar nerden aldık bu adamı diyecekler.

Bizim açımızdan bakarsak sözleşmesi 1 yıl kalmış, gitmeyi kafasına koymuş, dahası takımı hiçbir zaman sahiplenememiş bir adamı 10+ bir ücrete satmak büyük başarıdır. Bence iyi iş yapmış oluruz satmakla...
 
Pahaliya ve bonuslu alindi , 12 ye mal olmasi turkiye sartlarinda coktu cunku bizim ulkenin satabilecegi maksimum rakamlar bunlar

brumadan zarar etmedik , bonservis ve sporting e verilecek olan ve bir de kendisine odenenler var , alinan 18 olur ise ancak onlarin toplamini karsilar , gerci biraz da kiralama parasi almistik

belki kar etmedik gibi gorunuyor ama bedavaya oynatmis olduk , sakatlik gecirmese cok faydali olmus sekilde ayrilirdi
 
Bruma'yı satmak bizim için yanlış bir karar ve büyük bir kayıp olacağını düşünüyorum.

Zaten şimdiye kadar sözleşme uzatma becerisini gösteremeyen yönetimden herşey beklenir. Şu saatten sonra Bruma gitmeyi kafasına koymuşsa, kendi adına gayet mantıklı bir karar olur ve bizim burda alacağımız bonservis ve satıştan kar payı yapacağımız mantıklı hamle olur.

Tabi dursun ne satıştan kar maddesi koydurabilir nede iyi bir paraya satabilir.

Hala geç kalınmadıysa sözleşme uzatıp kadroda tutmak hala en mantıklı hamle olur.
 
Minimum 30 milyon degeri varsa neden 5 yas daha gencken sporting gibi bir klup bize 12 ye verdi , ki aslinda 10 a verdi , CL katilimlari vs ile 12 ye cikti

sporting cok daha gencken 10 a verirken neden baskalari hadi 30 u gectim 15 filan verip almadi

veya bu 4 senede bizde hangi sicramayi yapti da fiyati 30 a ciksin , avrupada yokuz , tr de sampiyon olurken bruma sakatti oynamadi , milli takimda yok

hangi kafadasiniz hakkaten :))
 
son ıkı seneye bakarak bu takımdan bu fıyata oyuncu satılması ustelık bu yonetıcılerle mucıze. buyuk basarı.
goreceksınız bruma gıtsın bı kac ay sonra bu gun begenılmeyen fıyatların yalan oldugu esasan cok ahmakca yonetımden tam beklenıldıgı gıbı fıyatlara gıttıgını ogrenıcegız.
 
18 milyona üst düzey 2 stoper 1 de forvet alınır. Bruma'nın yerine de yine hızlı bir kanat oyuncusu alınabilir. Önemli olan yeni Bruma'lar bulmak.
Onemli olan,yeni Bruma'lari,Ribery'leri bulabilecek yonetici ve klup calisani bulabilmek

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Brumayı getirirken hangi vaatlerle getirdin bide o var. Ünal Aysalda söyledi biz yatırım olarak aldık diye. Galatasarayda ona bu sözleri verip transfer etti.Adam 4 senedir bu kulubun sözleşmeli oyuncusu kendiside artık ayrılması gerektiğinin farkında şuan tam zamanı.
 
Takımın bütün ataklarında ve gollerinde bu çocuk varken, yaşı çok gençken, kulüp olarak dibi görmüşken değeri ister 10 milyon isterse 30 milyon olsun neden satmak zorundayız?

Bu saatten sonra kurulan kadroların yaşı genç oyuncularla kurulu olması kulüp menfaatleri açısından doğru olacaktır. Bruma dan şimdi ha 18 almışsın ha 25 almışsın ne farkeder? kulübü yöneten futbol akılları o parayı doğru bir şekilde kullanacağını mı sanıyorsunuz.

Gelen parayla ligin yada avrupanın yaşlı çöplerini alıp paraya boşa harcayacaklar ve üstünede öyle yada böyle takımın en kreatif oyuncusunu satmış olacaksın.

Bruma gibi genç oyunculara yönelip üstüne her mevkiye tecrübeli 1er oyuncu alıp şu süreci atlatmak yerine takımın en iyisini satmak ve bunu normal karşılayan muhasebecileri de anlamak güç.

Gelen para Adem büyük, serdar gürler gibi balonlara gider. Geçen sene gördük işte müzmin sakat Serdar, 3.alternatif olabilecek Eren, emekli olmuş haberi olmayan De Jong lara ve eldeki kazmaların sözleşmelerini uzatmakla gitti ve gidecek.

Az kafaları çalışsa Lucescu'yu ya teknik direktör yada sportif direktör olarak başa geçirirsin onun doğrultusunda yapılanmaya gidersin bak bakalım neler oluyor. Bruma da sözleşmeyi uzatır ve coşar gider.

Futbol zevkimizin içine ettin dursun, geçen senenin içine ettin görülen o ki bu senenin de içine edeceksin. Ben böyle yalancı ve berbat bir başkan görmedim.
 
Tanjunun soylediklerinin bir kismina katiliyorum ,brumanin bu paraya satilmasini dogru buluyorum ama
elde edilen paranin kurusu kurusuna banka borcunu ve faizleri azaltmada degerlendirilmesi cok daha isabetli olur

artik futbola para harcamak yerine futbol biraz klubu toparlasin , oyuncular alinmak icin krediler cekildi , biraz da oyuncular satilip o krediler kapatilsin

tum avrupa bunu boyle yapiyor , dunya uzerinde oyuncu satisinda hakkaten sonlardayizdir
 
Üst Alt