Bruma'nın Yeni Sözleşme Detayları Sızdı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bruma'nın Yeni Sözleşme Detayları Sızdı!


fft226_mf9041405.Jpeg

Bursaspor karşısında iki gol atan, formunun yanında, transfer söylentileriyle de Galatasaray’ın gündemine oturan Bruma ile 2022 yılına kadar sözleşme yapılacak.

Sportif direktör Cenk Ergün’ün mukavelesinin yenileneceğini açıkladığı Portekizli futbolcunun sözleşmesindeki detaylar da ortaya çıktı. Cim-Bom, bir yıl sözleşmesi bulunan futbolcunun kontratını 4 yıl daha uzatma kararı aldı.

2022’e kadar sarı-kırmızılı formayı giyeceği belirtilen oyuncunun ücretinde de iyileştirilmeye gidiliyor. Yıllık 1.2 milyon Euro garanti paraya oynayan Bruma’nın yıllık ücreti bir milyon euro artırılacak, sezonluk 2.2 milyon Euro alacak. Daha önceki sözleşmesinde herhangi bir serbest kalma maddesi bulunmayan Bruma için bu da gündeme gelecek ve serbest kalma bedeli 20 milyon Euro olarak gösterilecek. Portekizli oyuncuyu satın almak isteyen kulüp bu bedeli gözden çıkararak sarı-kırmızılıların kapısını çalacak.

Galatasaray ile Bruma arasındaki görüşmelerde herhangi bir pürüzün bulunmadığı bu koşulların kabul edildiği bildirildi. Ancak imza için Londra’da bulunan menajeri Balde’nin İstanbul’a beklendiği dile getirildi. Oyuncunun sözleşmesinin hemen uzatılması teklifinin de yine menajer ve futbolcu tarafından geldiği öğrenildi.

Gamaspor


PORTAL HABERİ
 
Ulan 20 m € ne ya? 30-40 göster herifler 20 falan verir pazarlık edersin, daha çok para kopartabilmek için yüksek göstermek gerekir.

Böyle yaparlarsa 15 m € falan verirler en fazla ki bizim harcadığımız para o kadar zaten nerdeyse.

Zaten serbest kalma bedelinin yüksek gösterilmesi olabildiğince para koparmak için. Biz Bruma'yı zararına falan satarız bu gidişle.

Bu kadar geri zekalı bir yönetim daha dünyada yoktur eminim.
 
Kos koca kulubu comarlar yonetiyor. 50 koy kardesim engelleyen mi var. Gitmeyi cok istiyorsa pazarlik yapip 20ye zaten satarsin.
 
Ne yazık ki bizden zaten 20m üzeri bir kuruş verip futbolcu satın alan olmaz. Bizden 20 ye almadıkları adama bir diğer kulüpte/ligde olsa 40m dan kapıyı acarlar. Gerçek bu maalesef.

Güzel sözleşme gibi geldi bana bu yüzden.
 
Bu işin sonunda bruma 3-5. Kuruşa avrupaya gider (bi ihtimal tolgay ile takasta kullanılır)
ve yasin senelik 2 milyondan 4 senelik sözleşmeyi kapar.


DURSUN İSTİFA!
 
Sozlesme sartlari cok guzel diyebiliriz ama cogumuzun dedigi gibi serbest kalma maddesi bu durumda 30 milyon euro olmalidir. Pazarlik payi kalmamis yani muhtemel bir satista kar edecek durumumuz cok minimum.
 
Ben 4e de taktim aga 100 bin fazla ver 5 senelik yap az kafan rahat etsin bu sene yasadigimiz korku ortada en azindan 5 senede bir bruma yetistirirsin
 
Serbest kalma maddesine pek takmayın bence çünkü 1 senedir kontrat uzatamayan adamların bu kadarını becermesi bile çok olumlu bir hareket ve sürpriz olur.

Ben hâlâ satacaklarını düşünüyorum.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Son düzenleme:
Üst Alt