Bruma'ya Portekiz'den Davet! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bruma'ya Portekiz'den Davet!


182839.jpg

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma için kulübe davet faksı geldi. Portekiz Futbol Federasyonu, genç yıldızı A Milli Takım kadrosuna davet edecekleri bilgisini aktardı.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Bruma'nın sergilediği iyi performans, Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos'un dikkatini çekti. Portekiz Futbol Federasyonu, Galatasaray'a faks çekerek, Bruma'nın A Milli Takım kadrosuna davet edilebileceğini aktardı.

Prosedür gereği milli takım kadroları resmen açıklanmadan önce kulüplere bilgi faksı gönderilmesi gerekiyor. Portekiz Federasyonu'nun da prosedüre uygun olarak bilgilendirme yaptığı bildirildi.

Cuma günü açıklanması beklenen kadroda, Bruma'nın da yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. İlk kez (A) Milli olacak olanBruma, Cristiano Ronaldo, Quaresma ve Nani gibi yıldızlarla birlikte oynama şansına sahip olacak.

TRT Spor

Bruma'ya Portekiz'den Davet!
 
Bruma 1 sene bizde iyi oynadı diye kimse 20 milyon euro falan vermez. Avrupa liginde veya milli takımda da kendini göstermesi lazım. İşte o zaman dikkat çeker.
 
Milli takımda yerini alacaktır artık
Seneyede inşallah avrupa kupalarında(UCL) yerimizi alıcaz

Fiyat min 30 milyon avro
 
piyasa değerini ikiye katlaması için beşiktaşa attığı golden bir tane milli takımda atması yeterli olacaktır. sakatlanmasın tabi.
 
çağrilmamasi SKANDAL !

asrın en büyük kuluplerinden avrupa ligi şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılan , stadı ile galatasaray genel kurul üyelerini kıskandıran Beşiktaş'a kendi mabedinde gol atmış bir oyuncu nasıl çağrılmaz..
 
Son düzenleme:
İngiltere Portekiz Fransa Almanya Brezilya Arjantin gibi ülkelerde milli takıma seçilmeniz için iyi futbolcu olmaya gerek yok büyük bir ligde büyük bir takımda oynamanız yeterli performansa hiç bakmazlar çünki onlar için oynadığınız lig önemlidir nalet olasıcalar
 
lavuk 3 tane sağ bek çağırmış (cedric-cancelo-semedo) bizim brumamızı çağırmamış

bıraksın bu işleri bruno alves hala kadroda
 
Üst Alt