bruno fernandes | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
tam adı bruno miguel borges fernandes olan, portekiz’in maia kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve portekiz genç ve a milli takımı’nda orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.

bu sezon sporting lizbon ile tüm kulvarlarda 32 gol atıp 18 kez asist yapan bruno fernandes, avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. sporting lizbon'un bruno fernandes için 70 milyon euro talep ettiği belirtiliyor.
 
manchester united have an agreement with sporting for bruno fernandes. last details being worked on. various clubs interested but he's close to joining united. (@pbpcalcio)
 
bernardo silva dışında hiç biri avrupa'da iş yapamıyor son dönemde, bu herif ekstra iyi duruyor ama şut yönü kuvvetli olsa da bana pek tempolu gelmedi.
 
gscimbom sözlüğünde 10 numaranın karşılığı.
her maç skor kağıdına ya asist ya gol yazdırıyor.

tam terimlik topçu, sahada top namına bişey oynanmasa da bi şekilde gol/asist yapıp günü kurtarabilen.
 
gördüğüm son zamanlardaki en yetenekli futbolcu inceden zidane reiside andırmıyor değil.Gerek oyun görüşü ve tekniği ve buda yetmezmiş gibi mücadeleci yapısıyla
 
mesut'un arsenal'deki ilk sezonundan çok daha fazlasını yapıyor.

saha içinde oyuna katkısı sınırlı olsa da skor katkısı inanılmaz düzeyde ve şimdiden 25 gollük katkı yaptı.

bence manu şampiyon olamaz ama yine de şampiyonluk potasına da soktu takımını. yılın transferi açık ara.
 
manchester united, bruno fernandes'in sözleşmesinin bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2027 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.

1648807526874.png
 
Üst Alt