Haber - Brwa Nouri: "Cehennem değil, Disneyland gibiydi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Brwa Nouri: "Cehennem değil, Disneyland gibiydi"


nouri denen kazma karizmayi fena cizdi

eskiden davids maldini gerrard gibi efsaneler cekinirdi oyun icinde dagilirdi o mubarek stadta simdiyse kedi köpek cirit atiyor.

Polarcilarin tribunde adam linç etme skandali bir degil iki degil uç degil bunlara haddini bildirecek bi yonetici yokmudur. Takimda oldugu gibi tribunlerde artik degisime gidilmeli pegasus ust tamamen temizlenmelidir.

gül gibi mecidiyeköy dururken gittik dag basinda bi stad diktik allah akil fikir versin bunlar Rivayida isletemiyor.
 
İstanbul için ”Disneyland” benzetmesi!

7NQDQm.jpg


UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray ile 1-1 berabere kalarak, adını bir üst tura yazdıran Östersunds cephesinden ilginç bir açıklama geldi.

Galatasaray karşısında Österunds’un penaltı golünü atan Brwa Nouri, İstanbul’daki atmosferi Disneyland’a benzetti.

İsveç basınına tarihi zaferlerinin ardından konuşan Brwa Nouri, ”Bizim için ‘Cehenneme hoşgeldin’ dediler ama burası cehennem değil. Benim için Disneyland gibiydi” ifadelerini kullandı. 30 yaşındaki İranlı oyuncu Muslera’ya penaltı attığı anı da anlatırken, olabildiğince soğukkanlı kalmaya çalıştığını ve golü atmayı başardığını söyledi.

Nouri, Galatasaray ile oynanan UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında 60. dakikada penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirmişti.

Sporx
 
Eserinle gurur duy Dursun.
Cech, Mourinho, Ferguson ve sayısız büyük futbolcu ve hocaların iltifat etmek için kelime bulmakta zorlandığı atmosferle, İsveç'in ismini kimsenin ezberleme gereği duymadığı bi takımında oynayan götü boklu bi oyuncu dalga geçiyor. Taraftar da hatalı belki burada ama onları suçlayamıyorum. Onlar gerektiği şekilde başladılar. Taraftarı gaza getirip atmosferi "cehennem"e çevirecek olan sahadaki futbol olacaktı ama ne yazık ki bu takıma futbol oynamak yasaklanmış. Allah belanı versin senin.
 
kariyerlerinin en büyük basarilarini yakaladilar, en mutlu anlaridir. Bu terorist o sahadan mutlu ayrildi ya ne diyim daha.
Daha kötü bir Galatasaray denk gelemezdi
 
ASY atmosferi bambaşkaydı tabi ki ama bu daha çok Dursun denen adamın kulübü soktuğu halle alakalı. Chelsea ile oynadığımız maçtan sonra Mourinho "Galatasaraylıların yarattığı atmosferin %10'unu taraftarımızdan görmek istiyorum" gibi bi açıklamada bulunmuştu. Arena'nın atmosferi takımın durumuna, sahadaki oyuna bağlı olarak çok etkili olabiliyor yani. Ama sen doğru dürüst pozisyona girememişsin maç boyu, taraftar ne yapsın? Taraftarın görevi bana göre ilk 15-20 dakikadır. Sonrasını takımın performansı belirler. Takım bişey yapacakmış gibi olsa ÖFK oyuncuları taraftarın yarattığı atmosferden kaçmak için her fırsatta süreye bakardı. Ama ne takım var, ne hoca, ne de başkan.
 
Hakli ,bende ne sahada nede tribünde cehennen hosgeldin atmosferi göremedim. Ne futbolcular tura inanmis nede taraftar. Mac icinde dursuna tepkiler cok daha büyük olmaliydi ama heralde sucuk tayfa gene agzini acani dövmekden beter etti.
 
Takım performansına bağlı tribünlerin durumu.. Şimdi de Şampiyonlar Ligi seviyesinde efsane oyunculara karşı oynasak bir ASY olmasa da gayet etkili olurdu TT Arena. Gruplardaki ManU ve 3-2 lik Real Madrid maçlarına bakmak yeterli.

Ama takım üç yıldır şampiyonluğa oynamıyor Avrupa'ya gidemiyor rezalet bir futbol oynayıp bilmem kaçıncı turdaki köy takımını eleyemiyorsa kimse tribüne laf edemez. O tur ve rakip Galatasaray için 5 atıp geçeceği bir aşamadır taraftar baskısıyla cehennem stat atmosferiyle kazanacağı bir tur değil. O kadar kişinin gelmesi bile büyük bir olaydı bence. Maç içinde futbolcu linci bence de sıkıntılı bir olay ama takımda onu bile hak eden şerefsiz ruhsuzlar var.

Kısaca Gerardlara Maldinilere karşı oynanan maçlarla köy takımlarına karşı oynanıp pozisyon bulunamayan maçları karşılaştırmak saçmalık..
 
Son düzenleme:
Şöyle rezil bir maça 40.000 kişi gelmiş adam diyor ki ''Adana'dan geldim'' taraftar şöyle böyle..
Kardeşim bu rezil takıma 40 kişinin gelmemesi lazım ama Galatasaray taraftarı çok iyi bir taraftar grubu hayvan gibi storeler alışveriş yapan maçlara giden insanlar var..
Böyle başlıkları sevmiyorum sen götünü yırtsan nolcak sahada takım mı var..
Herifler taraftara el hareketi yapıyor..
 
Üst Alt