"Bu Galatasaray tarihinin en beceriksiz, en basiretsiz, en ilkesiz ve maalesef en aciz yönetimi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

"Bu Galatasaray tarihinin en beceriksiz, en basiretsiz, en ilkesiz ve maalesef en aciz yönetimi"


FutbolArena Röportaj - Galatasaray eski yöneticisi Ahmet Dedehayır, FutbolArena.com'a özel bir röportaj verdi. Dedehayır, "Böyle bir yönetim Galatasaray'ın tarihinde yok. Galatasaray yönetilmiyor şu anda. Başıboş gidiyor Galatasaray" dedi.

Ahmet Dedehayır: "Galatasaray'ın fiilen bir yönetimi yok"

15 tane yönetim kurulu üyesinden 4 tanesinin istifa ettiğini vurgulayan Dedehayır, "İçlerinden birkaç tanesi zaten yaş haddinden dolayı emekli olmuş durumda. Bir kaçtanesini kimse bilmiyor. Yani şuan Galatasaray'ın fiilen bir yönetimi yok" şeklinde konuştu.

Bu Galatasaray tarihinin en beceriksiz, en basiretsiz, en ilkesiz ve maalesef en aciz yönetimi diyen Dedehayır, "Hamza Hamzaoğlu şampiyon olduktan birkaç maç sonra gönderiliyor, yerine yarı emekli olmuş Mustafa Denizli geliyor. O gidiyor sonra hayatında hiç A takım çalıştırmamış beyefendi bir adam getiriliyor. Sonra ligin bitmesine 14 hafta kala, Galatasaray hala şampiyonluğun en büyük iki favorisinden biriyken o da gidiyor ve birden bire küme düşmemeye oynayan bir takımın hocası iyidir diye getiriliyor. Bunlar Galatasaray tarihinde eşi benzeri rastlanmamış şeyler. İlk kez bunları yaşıyoruz." yorumunda bulundu.

Dedehayır: "Tudor'un geliş tarzı etik değil"

Tudor'un geliş tarzının ve zamanlamasının yanlış olduğunu da vurgulayan Dedehayır, "Tudor bu kadar iyi bir teknik direktörse neden sezon başında Karabükspor alıyor da Galatasaray almıyor" dedi. 21. defa da şampiyon olsanız değer mi buna diyen Dedehayır, "Tudor'un gelişi yanlış değil ama etik de değil. Karabükspor'un başkanının söylediklerini duydunuz. Galatasaray'a yakışır mı bu sözler? Galatasaray'ın başına kalkıp da Mourinho'yu, Fatih Terim'i getirmiyorsunuz ki!" ifadelerini kullandı.
 
Evet.

Bunlar gercekten GS tarihinin en beceriksiz, en basiretsiz, en haysiyetsiz , en yalanci yonetimi ,onda hic suphe yok.

Ama Tudor konusunda en ufak bir etik problemi gormuyorum.

Karabuk bizim sampiyonluk icin yaristigimiz takimin teknik direktoru olur, onu ayartiriz anlarim.

Hadi karabuk kumede kalmaya calisiyordur, biraz zorlayip onu da anlarim.

Ama bunlar yokken ortada, karabuk adami rahatca kovabilsin diye 150 bin euroluk fesih maddesi koymusken etikten soz edersen gulerler adama.
 
Son düzenleme:
Başlık doğru? :)

Yalnız şunu da söylemem lazım; dün Fatih Gökşen'e Ribery konusundan vururken kendisininde basketbol şube sorumlusu olduğu dönemdeki Nalga mevzusunu unutmadık tabi. Yani akıl veriyorsunuz da önce bir kendi yaptıklarınıza bakın değil mi.
 
Başlık doğru? :)

Yalnız şunu da söylemem lazım; dün Fatih Gökşen'e Ribery konusundan vururken kendisininde basketbol şube sorumlusu olduğu dönemdeki Nalga mevzusunu unutmadık tabi. Yani akıl veriyorsunuz da önce bir kendi yaptıklarınıza bakın değil mi.

Yok. Ozaman bu bayan basketboldan sorumlu uyeydi. Ve istifa etmisti yine de.

Mevcut yonetimin capsizligi konusunda tum soyledikleri de dogru.

Ama tudor konusunda cok sacmalamis.
 
Yok. Ozaman bu bayan basketboldan sorumlu uyeydi. Ve istifa etmisti yine de.

Mevcut yonetimin capsizligi konusunda tum soyledikleri de dogru.

Ama tudor konusunda cok sacmalamis.

Yok içeriğin çoğuna ben de katılıyorum da bu söylediklerini sıradan taraftarda söylüyor, çıksın genel kurulda da söylesinler o zaman. Şimdi böyle diyorlar sonra arazi satarken yetkiyi verirken hepsi tamam diyor samimi değiller.
 
Yalnız Koray Akgerman söyleyince aklıma geldi, bizim Tudor'u aldığımız gibi o da Zafer Kalaycıoğlu'nu getirmişti ki onun tazminatı da yoktu. :) Sezon devam ederken Fener'den aldığının iki katını öneriyor, tabi adam bize gelmek istiyor fakat Aziz Yıldırım izin vermemişti.
 
etikmiş hastırın lan. nedense bu ülkede etik kavramı sadece bizim kulüpte aranıyor şikeci pisliklerin yıllardır yaptıkları puştluklar sırasında kimse etikten bahsetmiyor. biliyorlar ya zayıf tarafımızı sürekli bizi vur ensesine al lokmasını, efendi adam gibi görüyorlar.
 
Yahu adam toplama takımını gayet güzel futbol oynar hale getirmiş, hemen bütün oyuncularından verim almayı bilmiş, seni ligde rahat bir pozisyona taşımış; çok ağır saçmalamazsan ligde kalırsın, başka hedefin de olmadığına göre derdin nedir?. Değil karalamak, adama teşekkür etmen lazım...

Sözleşmesi sezon sonu bitip gidince ne geçecekti eline?. İşler biraz kötü gitse tazminatını verip yollar, kulübü fazla zarara sokmadım diye yaptığın sözleşmeyle övünmeyi bilirdin, şimdi tersi olunca veryansın etmeyeceksin. Sözleşmeye tazminat maddesini hiç koymamış olsan kim koparabilirdi?...

Ne kadar kötü durumda olursa olsun, Galatasaray Anadolu takımlarından bir TD e talip olursa, sözleşmesinde de böyle bir madde varsa o adamı orada tutamazsın. Bu kadar basit!...

Sözüm Karabük başkanına. Bizim maçta nizami golümüzle maçı kaybetmiş olsalar, oturma eylemi yapacaklarını da söylemişti; hakem hatası ile kazandılar oysa. Sendikacıymış da hak aramasını bilirmiş de bilmem ne...Bu zihniyette birkaç kulüp başkanı olsa bu lig asla bitmez...
 
Bizde enteresan bir huy var, buna forumda yorum yazan kisiler olarak biz de maruz kaliyoruz , boyle haber niteligindeki eski yonetici ,basin mensubu, yorumcu filan olunca da ayni

Adam sadece aciz yonetim filan dese helal vs denecekken , hem onu hem de kendince yanlis buldugu bir seyi soyleyince yaziyi ortadan ikiye ayiriyor kendi hosumuza gidenleri destekliyor , gerisine sacmalamis diyoruz

O zaman bundan su cikar , bizle ayni seyi soyleyenler hep hakli , farkli dusunenlerin her dedigi yanlis

Biz her seyi mi dogru , her seyi mi cok iyi biliyoruz yani ?
 
Hem trol hem sokrates yemin ediyorum.

Baktı trollükle çökertemiyor , mind games yapıyor forumu birbirine katmak için ..
 
Bir mal daha. Hirsizlarin krali demeye unutmus. Madem bunlar bukadar kötü neden birsey yapmiyorsunuz erken secime gidebilmek adina.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Üst Alt