Buffon: "Maçtan önceki gece uyumadım çünkü..." | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Buffon: "Maçtan önceki gece uyumadım çünkü..."


Buffon: "Maçtan önceki gece uyumadım çünkü..."

İtalya'nın tecrübeli file bekçisi Gianluigi Buffon, Almanya maçında çok sayıda fırsatı kaçırdıklarını, ancak finalde daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.



194782hp2.jpg




Gianluigi Buffon, İtalya'nın yarı finalde Almanya'yı yendiği maçtan önceki gecede, Youtube'dan İngiltere galibiyetlerine sevinen taraftarlarının görüntülerini izlediğini söyledi.



Cesare Prandelli'nin takımı yarı final maçında Mario Balotelli'nin ilk yarıda attığı iki golle öne geçmiş, maçın son dakikasında Mesut Özil'den gelen penaltı golü maçın 2-1'lik skorunu tayin etmişti. Buffon da maçtan önceki gece yapması gereken işleri yapmak yerine, Youtube'dan İtalyan taraftarların galibiyet sevinçlerini izlediğini itiraf etti.



Gazetecilere konuşan Buffon, "Dün gece uyumadım fakat bunun sebebi Alman forvetlere çalışmak değildi. Youtube'dan İngiltere galibiyeti sonrası taraftarlarımızın coşkusunu izledim." dedi.



Buna rağmen Juventuslu kaleci, galibiyetten dolayı çok da memnun değil ve takım arkadaşlarını rakip ale önünde çok sayıda pozisyonu kaçırmakla suçladı. Buffon, "Üzgünüm çünkü çok fırsat kaçırdık ve kolayca kazanabileceğimiz bir maçı riske attık. Şimdi konsantre olmak zorundayız çünkü bu şekilde çok fazla fırsatı kaçırabiliriz. Euro 2012'yi henüz kazanmadık, kazandığımızda yüzüm gülecek." dedi.



İtalya'nın pazar günü Euro 2012'nin finalinde karşılaşacağı İspanya maçı, gruptaki 1-1'lik maçın da rövanşı niteliğinde olacak. İspanya'nın turnuva boyunca yediği tek golü İtalya attı.



Kaynak
 
Üst Alt