Bülent Korkmaz: Ersan ve Kallström çok faydalı olur | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bülent Korkmaz: Ersan ve Kallström çok faydalı olur


Galatasaray'ın eski teknik direktörü Bülent Korkmaz, transfer edilmesi durumunda Ersan Adem Gülüm'ün sarı kırmızılıların en doğru transfer hamlesi olacağını söyledi...



ERSAN'IN GALATASARAY'A TRANSFERİ YÜKSEK OLASILIK



Radyaspor'da Özgür Sancar' la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada, kendisine benzer futbol özelliklerine sahip olan genç savunma oyuncusu hakkında övgü dolu ifadeler kullanan Korkmaz, "Bana göre Ersan Adem Gülüm'ün transferi yüksek olasılık. Galatasaray için çok önemli bir transfer olur. Beşiktaş'ta büyük bir sakatlık geçirdi, ama o sakatlıktan sonra çok iyi çalışıp, kendisine çok iyi bakıyor. Çok profesyonelce hareket ediyor. Bu transfer yapılırsa, Galatasaray'ın en doğru, en nokta transferi olur. Galatasaray'ın en faydalı transferi olur" dedi.



KALLSTRÖM ÇOK FAYDALI OLUR, ISSAKSON İÇİN AYNI ŞEYİ SÖYLEYEMEM



Bülent Korkmaz, Kallström'ün Galatasaray için çok faydalı bir futbolcu olacağını belirterek, "Kallström'ün transferinin çok faydalı olabileceğini düşünüyorum. Fransa Ligi'nin yakından takip ettiğim için kendisini iyi tanıyorum. Sol ayağını çok iyi kullanıyor. Transferi çok isabetli olur. Kaleci Issakson için aynı şeyi söyleyemem. Bence Galatasaray'a faydalı olabilecek bir kaleci değil" diye konuştu.



ELMANDER VE BAROS ÇOK İYİ BİR İKİLİ OLUŞTURUR




Baros ve Elmander'in iyi bir ikili oluşturacağını belirten tecrübeli teknik adam, "Elmander, 5 yıldır çok önemli bir gelişme kaydetti, sağ kanatta da oynayabiliyor; ama en önemli özelliği forvette rakip defansı yıpratması ve ikinci forvet oyuncusunu rahatlatmasıdır. Elmander, çok faydalı bir oyuncu... Milan Baros'un durumu ne olur bilemiyorum; ancak Elmander ve Baros birlikte oynarlarsa çok faydalı olurlar" şeklinde konuştu.



YÖNETİM TRANSFERDE ŞU ANA KADAR ÇOK DOĞRU HAMLELER YAPTI



Yeni yönetimin transferde doğru hamleler yaptığını dile getiren Korkmaz, "Transferde yönetim şu ana kadar çok doğru hamleler yapıyor. Kamp dönemine kadar transferler tamamlanırsa, çok başarılı bir iş yapılmış olur. Belki de Galatasaray Yönetimi'nde kulüp tarihindeki en başarılı işi yapmış olur" dedi.



Radyospor
 
Cevap: Ersan ve Kallström Çok faydalı olur



bülent korkmaz hayatında kallstörmü izlemiş mi,cok merak edıyorum
 
Cevap: Ersan ve Kallström Çok faydalı olur



Bulent oyle diyorsa almayalim ben korktum. Mert Cetin ve Mustafa Sarp'in da faydali olacagini dusunuyordu.
 
Cevap: Ersan ve Kallström Çok faydalı olur



Kallström gelmeyecek gibi görünüyor.Ersan gelirse katılıyorum kaptan'a.
 
Cevap: Ersan ve Kallström Çok faydalı olur



Bulent Hoca Mustafa Sarp bu takımın Bankosudur nasıl dememiş hayret ediyorum.
 
Cevap: Ersan ve Kallström Çok faydalı olur



Mustafa Sarpa faydalı olacak diye , takıma alan Bülent değil miydi:eek:
 
Cevap: Ersan ve Kallström Çok faydalı olur



no shit sherlock
emrolleyes1.gif
 
Cevap: Ersan ve Kallström Çok faydalı olur



Lincoln, Kewell, Baros, Arda'li bir kadroya o kadar defansif, o kadar korkak ve o kadar cirkin bir futbol oynatan tek Turk teknik direktor olarak tarihe gecmeli.
 
Cevap: Bülent Korkmaz: Ersan ve Kallström çok faydalı olur



Beni çok şaşırttın açıklamarınla Bület başkan. Sarp'ı övdükten sonra senin yorumlarını dinlemiyordum ama bu kez 3 oyuncu için de yaptığın yoruma katılıyorum.
 
Cevap: Bülent Korkmaz: Ersan ve Kallström çok faydalı olur



Mustafa Sarptan ağzı yanan İsakssonu üfleyerek yer
 
Üst Alt