Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor


Cevap: Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor



Göreve gelirken kuşkusuz şart koşmadınız. Galatasaray sevgisi ağır bastı, görevi kabul ettiniz. Bunu biliyoruz. Ama herkes gibi siz de bir birey olarak bir manevi beklenti içerisindesiniz. Sezon bittiğinde sizin için hangi kriter, manevi tatmini sağlayacak? Ben gençleri kazandım, derbi maçı kazandım, Galatasaray’ın psikolojisini toparladım gibi... Hangi somut şey sizi başarılı sayacak?



Galatasaray size görev verirse tabii ki bunu geri çevirmeniz mümkün değil. Ben de böyle bir göreve atandığımda büyük bir zevkle kabul ettim. Benim Galatasaray’da yapmak istediğim istikrarı sağlayacak futbolcu profilini ortaya çıkarabilmek. Çok kısa vadede olabilecek bir şey olduğunu düşünüyorum, olmalı da. Mevcut futbolcularımızın performanslarını kendi kapasitelerine yakın bir performansa taşıyabilirsek bu bizi mutlu edecektir. Bunun paralelinde de ben ve ekibim, hepimiz bu kulübün toprağından çıktık. Bizden sonra gelen bir sürü insan oldu.



Ben zaten genç takımda çalışırken A Takım’a futbolcu vermekten büyük mutluluk duyan bir teknik adamdım. Şimdi en üst konumda bulunduğum yerde genç futbolcuyu kazanmamak gibi bir düşüncem yok. Şu durumu aşıp istikrarı yakaladığımız zaman hele ki iki maç arka arkaya kazandığımız zaman farklılıklar olacaktır, aşağıdaki altyapı hocalarıyla da devamlı fikir alışverişi içerisindeyiz. Yetenekli bulduğum oyunculara şans vermek en büyük hedeflerimden bir tanesi. Ama ilk önce istikrarı yakalayıp şu konumu aşmak çok önemli. Cem Sultan benim daha önceden çok iyi bildiğim bir oyuncuydu. Son iki maçını seyrettiğimde A Takım’la antrenmana çıkmasını istedik. Fakat Cem Sultan şanssız bir adale sıkıntısı yaşadı. Şu anda doktor kontrolünde, sakatlığının geçmesini bekliyoruz. Maalesef bir iki hafta alacakmış gibi gözüküyor. Sadece Cem Sultan değil, bizim takımımızda Anıl var, Emre var, daha aşağıda bir sürü genç yetenekli futbolcularımız var ki A2 Takımı’nda, Ümit Milli Takım’a giden oyuncular da var. Bunları şu aşamada bir geçiş dönemi yaşadıktan sonra kesin kullanmayı düşünüyorum. En azından bir veya iki futbolcuyu önümüzdeki döneme hazırlarsak o manevi tatmini yaşamış oluruz.



En çok konuşulan konulardan biri de Trabzon maçından sonra Pino. Şu an Pino’nun durumu merak ediliyor?



Pino şu anda teknik heyetimizin verdiği program doğrultusunda altyapıdan bir teknik adamla gayet düzgün bir şekilde çalışıyor, çalışmalarına da devam ediyor. Biz de yakından izliyoruz ve durumuyla ilgili rapor alıyoruz. kaynak:gs.org röportajın bu kısmını gerekli buldum .geri kalanı oldukça uzun ve sene sonunda gidecek bi hoca için fazla konuşmuş :).



okadar emin olma sergen kardes ....



yeni sezona gerets ile girecegimizi düsünürsek ünder yeniden yardimcisi olacaktir ;)



unfortunately :(
 
Cevap: Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor



bu takımın çocuklarına sahip çıkalım ve gerekli ilgiyi gösterelim. Onlar sizi mahcup etmeyecektir...



Bu lafı demiş.



Yanlış anlaşılmasın çocukları dediği alt yapı değil. BAM giller . Yani A takım.
 
Cevap: Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor



Şöyle 15-20 milyon Avro altyapıya yatırım yapılsa meyvelerini kaç senede toplarız, bunun hesabı yapılabilir mi bilmiyorum?
 
Cevap: Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor



2 maç arka arkaya kazandığımızdaymışta mış mış zaten sezon bitti arkadaş ya hala 2 maç diyor allahım ya sabır !!!!
 
Cevap: Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor



ünder birdaha gsnin kapisindan girmesin mümkünse.pinoya yaptiklarina bakin yaw
 
Cevap: Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor



pino yola gelecek oyle gamsiz gamsiz takilmayacak



deplasmana gitmek istemezmismis



hadi ordan
 
Cevap: Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor



Ilk geldiginde laf soyledim hevesini alsin diye getirdiler heralde teknik direktorlukle alakasi yok dedim . GS TV'deki yorumlarina bakin futboldan anlamiyor dedim . En son 10 sene once teknik direktorluk yapmis teknik direktorluk kariyeri ortada GS'ye 8 haftaligina da olsa uymaz dedim . Herkes karsi cikti yok efendim sen GS'nin Uefa Kupasini aldigi zamandaki antrenorune ne diyorsun yok efendim Gs'nin icinden cikmis biri soyle boyle biraz saygi dendi. Goruyorum ki ustunden cok gecmemesine ragmen bana benzer dusunceler cogalmis ... Adamin kisiligini bilmem saha kenarinda sahte yirtinislari gercekten cok komikti Trabzon macindaki . Adamligini bilmem tartisamam zaten dunyanin en iyisi de olsa beni ilgilendirmez ama sunu biliyorum bu adam teknik direktor felan degil tipki Hagi'nin teknik direktor olmadigi gibi ...
 
Cevap: Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor



bakalim bu hafta yenilirsek kim kadro disi kalacak.yabancilardan olacagi kesin.baros cezali,kewell sakat,neill yok sakat,pino kadro disi,stancu sakat,aaa cana , evet cana kadro disi kalir :)
 
Cevap: Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor



5 seneye gerek yok.terim yepyeni bir kadro kurdu.sonrasinda 4 sene üst üste sampiyonluk ve avrupa basarilari geldi.ama bizde futbolcu satmaya cok merakliyiz ondan bisey olmaz
 
Cevap: Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor



sanki yıllarca mağarada unutulup geri çağrılmış gibi.
 
Üst Alt