Bülent Uygun: "Allah'ın apaçisi, giyinme özürlüsü..." | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bülent Uygun: "Allah'ın apaçisi, giyinme özürlüsü..."


Bülent Uygun: ''Allah'ın Apaçisi, Giyinme Özürlüsü...

bulent-uygun-tepkilere-kizdi-allah-in-apacisi-10051750_3857_m.jpg


Osmanlıspor'un yollarını ayırdığı tecrübeli teknik adam Bülent Uygun ayrılık sonrasında sert açıklamalarda bulundu...
Gündeme dair bomba açıklamalarda bulunan Bülent Uygun'un açıklamalarından önemli satır başları şu şekilde:

Osmanlıspor süreci!

"Osmanlıspor'un biraz daha zamana ve oyuncuların özgüvene ihtiyacı vardı. Takımda bazı şeyleri ileriye götürdük; topla oynamaları 30-35'ken 60-65'e yükselttik. Bir tek bunu sonuçlara yansıtamadık. Yoksa Osmanlıspor çok iyi yönetilen, mükemmel bir takımdı. Futbol hayatım boyunca da ilk defa istediğim sonuçları alamamanın üzüntüsünü yaşıyorum"

''Allah'ın apaçisi, giyinme özürlüsü bana sallıyor!'

"Giyim tarzımı eleştirenlere gülüyorum... Aslında Twitter falan kullanmam. Bu insanların durumlarını aklım almıyor. Sabahları moda ve stil programları var. Herhalde herkes onları izliyor... Allah'ın apaçisi, giyinme özürlüsü bana sallıyor. Başarısız, vasıfsız kişiler küfür ederek, kendilerini yücelttiğini zannediyorlar. Kendilerini gördükten sonra anladım ki bu ülkede evliya olsan problem yaşarsın. Beni eleştiren kişilere gerçekleri anlatmışımdır.Tabiri caizse bunlara tükürdüğünü yalatmışımdır. Elhamdülillah müslümanım ve Türk'üm. Çok başarılı mıyım? Hayır. Bu ülkede UEFA ve Şampiyonlar Ligi kaldırdım mı? Hayır. Ben de onları da istedim ve bunun için de çalışıyorum"

'Buca'da yaşadığım süreç yanlış lanse edildi!'

"Sivasspor'a baktığınız zaman takıma kayyum atanmış ve UEFA'ya götürdüm. Buca'da yaşadığım süreç var ve yanlış lanse edildi. Buca'da Mehmet Seyit Özkan ve Mehmet Bektur vardı. Mehmet Seyit Özkan altyapıdan yetiştirdiği takımların başarılı olmasını istedi ve hazmedemedi. Altyapıya yatırım yapan başkan olduğu için de destek aldı. Transfer rakamları konuşuluyor. Buca'da benim olduğum dönemde yapılan transfer toplam 17'dir. Hangi takım çıkarsa zaten 16-17-18 transfer yapmak zorunda. Ben, Bucaspor'a gittiğimde benden büyük İsmet ve Erman vardı. Benden büyük adamları mı oynatacaktım? Şu an Trabzonspor'da olan Kamil Ahmet Çörekçi'ye 50 milyar lira ödeyerek aldık. Diğerlerine de bonservis vermedik. Mehmet Bektur oradadır ve sorun her şeyi söyler. Mehmet Seyit Özkan giderken antrenman çimlerini bile söktürdü. Buca bu durumdaysa ona sormak lazım! Bana gitmem için her türlü oyunlar oynandı ve benim yerime hoca getirildi"

Nasıl bir yalancısınız, şerefsiz, haysiyetsiz misiniz?'

"Elazığ'da da aynı şeyler oldu. 16-17 tranfer yaptık ve o sezon ligde kaldık. Sivasspor'da 73 puanla UEFA'ya gittim mi? Gittim. Şampiyonlar Ligi'ne gittik mi? Gittik. Sonra Eskişehir'de, '32 transfer yaptın' diyorlar. 7. haftada geldim, transfer sezonu bitmiş. Devre arasında Anadolu'dan tek transfer yapmayan takımdır. Ama sorsan hep iftira. İftiranın da bir şeyi olur. Gaziantep'de 18 transfer söylentileri var. Ben gittim ligin bitmesine 12 hafta vardı. Nasıl bir yalancısınız, şerefsiz, haysiyetsiz misiniz? Gaziantepspor'da ilk dönem imkansız denilen işi yaptık"

'Bir tek ben inanmışım!'

"Geçen sezon 14 hafta kala yine kurtarmak için gittim ama bir tek ben inanmışım. Maalesef İbrahim Kızıl ekonomik olarak son noktaya geldiği için... Kimse evine ekmek götüremiyodu. Personele, futbolculara harçlıklar dağıttım. Cemal Kalyoncu'dan rica ettik. '3 trilyon ihtiyacımız var' dedik. İsim hakkı için 4 yıllık 12 trilyona sponsor oldu. Maaşlar dağıtıldı. Daha sonra yabancılar kaçmaya başladı, intihar olayı da oldu. En son da 12 trilyon engellendi. Kümede kalma da ortadan kalktı"

Hıncal Uluç'a sert ifadeler! 'Dedeciğim artık evine git!'

"Transferi ben yapıyormuşum gibi ülkede öyle bir ortam yaratıldı ki... Hıncal Uluç; Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın reyting yaptığını biliyor. Sivasspor'dayken, 'Bir şey yapamaz' dedi. Sivasspor'u UEFA'ya götürdüm ve onun yüzüne vurdum ve ondandır beni eleştiriyor. Hıncal Uluç dörtlü koşu yarışında 100 metreyi bitiremeyen bir adam. Dedeciğim artık evine git!"


'Artık bana bilimsel sallayabilecekler'

"Biraz dinleneceğim. Antrenman bilimi üzerine bir kitap yazdım ama, 'Başarısız olunca senin yazdığın kitaptan ne olur' derler. Çok değerli isimlerden bir antrenörlük kitabı yazdım. Bunu okuyan artık bana bilimsel sallayabilecek. O anlamda güzel bir kitap. Maliyeti çok yüksek olsa da 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için bağışlayacağım. Kitabın da basımı bitti. Ben takımla uğraşmaktan vakit bulamadım."

'Yine diyorum! Mourinho 8 kez top sektiremez!'

"Katar'dan sezon başı 3 takımdan teklif vardı. Osmanlıspor'a gideyim diye dua ettim ama 'Hayırlısıyla' demediğim için olmadı herhalde, kısmet değilmiş. Şimdi de yurt dışından ve Katar'dan bir teklif var. Önümüzdeki süreçte bakacağım. Allah izin verirse erkek çocuğum olacak. Biraz da hanımım ve çocuğumla ilgileneceğim. Çalışırsan her şeyi başarabilirsin. Mourinho için, '8 kez topu sektiremez' dedim ama o adama imkan verildi ve başardı. Tercümanlıktan gelip, imkanlar verildiğini anlattım. Yine diyorum. 8 kez top sektiremez. Fakat imkan verilirse, başarı gelir. Wenger de olsak babalarını oğlu da olsak, 25 yıl sabretmezler"

(Ajansspor)

Editör Yorumu: Bülent Uygun böylece GSC daki eliştiri edenleri de hedef aldı.
 
Son düzenleme:
Ne zaman kurtulacak türk futbolu şunlardan.Bi 20 sene daha anadolu turu yapmasından korkuyorum.Morinho ya imkan verildi o da başardı demir bir de güler misin ağlar mısın :)
 
Üye olduğum 7 ay boyunca denk geldiğim tüm haberleri okudum. Hiçbir haberi okumadan geçmedim. Bu haber okumadığım tek haber. Bir insan bu kadar mı yeteneksiz ve gereksiz olur acaba!
 
hep bunlar haklı hep başkanlar haksız taraftar da futboldan anlamıyor bir tek bunlar biliyor , kitap yazmış içini ne ile doldurduğunu konuşalım önce hangi röportajında ya da maç sonunda bilimsel konuştun , giresun fener sivas şike üçgenini bebelere anlat bir giresunlu olarak o maçlara giresunun yarısının bahis yaptığını arkadaşlarımdan bizzat gördüm , bir uefa başarın var ki o da belli ki sana bağlı değil kadro kalitesine rastgelmenden , tıpkı hamzanın akhisarda parlaması gibi ki o kulupler sizden sonra da batmadı ama sizinle batan çok kulüp var ...
 
Karakter namına en ufak nişane yok.

Şikeye bulaşanların bu sektörde yüzü gülmesin İnşallah.

Bu arada haberi okumadım sadece kinimi kusmaya gelmiştim. Kustum gidiyorum.
 
Itoğlu it hâlâ çıkıp konuşuyor. Ben o kadar şike yapsam (yapmam hayatta da neyse) utancımdan yerin dibine girerdim.

Ama bu hâlâ çıkıyor ahkam kesiyor ve çok ama çok daha acısı bu adam hâlâ iş buluyor futbol da. Böyle şikeci adamlara iş veren kulüpler de en az bunun kadar ahlaksızdır.

sent via GSC
 
Karakter eksikliği diline vurmuş bir kişidir kendisi. İsmini forumda dillendirip ortamı kirletmeye gerek yok kanaatimce.
 
"Elazığ'da da aynı şeyler oldu. 16-17 tranfer yaptık ve o sezon ligde kaldık

lan SEN MI tuttun lan takimi ligde ??? Seni kovduk öyle tutunduk Süper ligde
 
Üst Alt